Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Itzy...cu totul.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumim Itzy
MamiLili foarte bine,a dormit la dus,iar la intors am stat de vorba si cand a aterizat a adormit.tre sa-i dai insa sa bea din cand in cand ca li se infunda si lor urechile si s-ar putea sa planga ca-l deranjeaza.
Pazurica mi-o doresc de mult,dar acum am ocazia sa o fac ptr ca cumnata soramii are doua super mari in Italia de 300 m una.Daca le vezi mori.Are 23 de ani de cand lucreaza in meserie si nu stiu cate cursuri peste tot in Europa.Eu m-a pricep sa fac buchete,lumanari,tot felul.Alea de la nunta Izei eu cu ea le-am facut.La vara vreau sa m-a duc sa stau 6 luni la soacramea sa-mi arate ea mai multe detalii.

IO mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Nu stiu daca stiti de asta dar eu acum l-am descoperit si am vazut niste chestii interesante.www. copilul .ro/

Io mami de MAtteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by inni

Itzy...cu totul.

daaa. camera ei este cea mai vesela...poate o s apun poze odata...mai ales mobila...faimoasa mobila care nu imi venea ...si pt care eu nu voiam sa nasc pana nu vine ...plus pitici de tot soiul pe pereti, covorul, perdeaua cu Winni...personajul cheie la noi de asta ti se par vesele...Cineva mi-a spus cand a venit la noi acasa ...ca deja imi cunoaste caracterul dupa toate culorile alea

Eu ti-am admirat canapeaua si fotoliile rosii...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by DiaB

Lili, parca tu spuneai ca i-ai facut asigurare bb-ului. Pe ce criterii ai ales ING; adica ai studiat ofertele? Ca si eu vreau sa fac pt Maia si abia incep sa studiez produsele astora de pe la asigurari...

Diana, nu eu. Sephora zicea ca a facut chiar azi asigurare, poate te ajuta ea cu informatii.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nu sunt rosii..asa ies in poze. Sunt corai

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

Nu sunt rosii..asa ies in poze. Sunt corai

Asa si ale noastre si toata lume imi zice ca sunt porocalii sau rosii...in poze..Si eu mereu ii corectez si le zic ca suntSOMON...deh...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Nu e asigurare e bursa de studii.Platesc pana la 18 ani trimestrial 560 ron iar el la 18 ani poate sa-i retraga pe toti odata sau in 5 rate.Tu esti beneficiarul pana la 18 ani fara o zi ai copilului (asta daca o fii vreun descrerat si nu merita bani poti sa-i retragi tu)
Poti sa faci si pe suma mai mica,dar eu atat platesc si pentru pensie si i-am facut si lui la fel.

Mergi la inceput

Va parasesc fetelor.La ce zi am avut azi sunt cam rupta.Notte si pupici.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare ca de mult vreau...Cand o tin in brate pe asta mik si o pup sau o ating pe cap o simt ff fierbinte...parca ar avea mereu temperatura...dar numai capul nu tampla, fata...etc ...sotul meu rade si zice: gandeste muult Bebeii vostrii sunt la fel? Ati remarcat asa ceva?

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput