De cate ori??????
Raspunsuri - Pagina 4
Rufus spune:
Mai, dar unde este traditionala "durere de cap" a femeilor? Ca pe-aici vad ca doar pe barbati ii afecteaza...
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
angelapriboi spune:
Rufus, sincer in ultima vreme cred ca durerea de cap se transmite la barbati.Si conform unui sondaj efectuat in USA am aflat ca 60% din femei au relatii extraconjugale.Asa ca ........
NinaR spune:
ce insinuari, auzi relatii extraconjugale daca nu se intampla zilnic
Poate ca oamenii au si alte treburi importante in viata asta decat sa fie obsedati de acest sport.
Nina
misulescum spune:
Sunteti cele mai tari, pe ziua de astazi sunt vesela la maxim ,sunteti haioase raaaau de tot.Eu am in spate 12 ani de casatorie,1 fata de 8ani.,Raspunsul la intreb:rar de tot.
angelapriboi spune:
Nina ai vazut chiar si pe acest forum ca sunt multi care se gandesc la relatii extraconjugale.Asa ca....unora le place si sportul asta
delphin spune:
La cerere si oferta!(reciproc,in cuplul nostru)
E un moment de relaxare si pt. unul si pt. celalalt, asa ca....atunci cand ne apuca aplicam. Ca e zilnic, ca e de doua ori pe zi, asta cine sta sa calculeze? Insa cand nu e, asta stiu.
PS Traditionala durere de cap trece cu o partida buna de
poze si iar poze,
anka-maria spune:
3,4 ori pe luna. Sunt casatorita de 2 ani.
Da, stiu, sunt defecta.
---------------
Just me
alexiaaa23 spune:
Draga Anka nu esti defecta,stai linistita si bucura-te!Eu inca nu am 2 ani de casnicie!Raspunsul meu 1-2 ori pe LUNA!Asa ca...
Alexandra
Alex2 spune:
quote:
Poate ca oamenii au si alte treburi importante in viata asta decat sa fie obsedati de acest sport.
PS: Oricum sunt cam...socat de raspunsuri.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...