*Proaspete mamici, gravidutze din nou*
Raspunsuri - Pagina 2
ck3 spune:
Buna ziua la toata lumea,
Si eu am o fetita de 1 an si 2 luni si sunt insarcinata in saptamana 37-de data asta baietzel. De vreo 3 saptamani am niste emotii groaznice de cum o sa fie, daca si cum ma voi descurca, cat de geloasa va fi Ana si cum va reactiona.
Pe de alta parte sunt una dintre persoanele norocoase, cu dadaca si sot extrem de implicat, asa ca am toate motivele sa fiu optimista.
Bebe a venit exact cand am vrut noi si am primit ok de la medic-prima nastere a fost vaginala.
s-auzim numai de bine,
ck3![]()
Denisam spune:
Salutare dragelor,
MA bucur ca gasesc acest subiect si vad nume cunoscute aici si as vrea sa ma primitzi si pe mine in clubul vostru.Eu am o fetitza de 1 an -Emma si sunt insarcinata in 15 sapt, deci diferentza intre copii va fi de 18 luni.Noi nu am planificat asa repede bb2, vroiam sa fie cam 2 ani -max. 2 ani juamte, dar asa a vrut Dumnezeu si ne bucuram, ca primul bb nu a venit atat de repede cum ne asteptam, plus am mai pierdut o sarcina de 12 sapt inainte de Emma.
O sa intru mai peseara sa scriu mai multe ca sunt la job si sunt busy, dar in principiu si Emma incepe la 1 febr daycare si ne vom descurca singuri, mai putzin cand voi naste pt 2-3 luni va veni mama, dar eu sunt convinsa ca uc rabdare la inceput si apoi ceva organizare noi si sotzii nostri vom face fata(eu am un sot cu afacerea lui si vine acasa pe la 7-8 cel mai devreme,plecat de la 6.30 am- acum sunt in procesul sa il conving sa renuntze de tot la a lucra simbetele, adica sa le petreaca in familie, chair dc nu lucreaza in fiec. simbata, tot e necesara schimbarea cand apare bb2).
V-am pupat, o zi buna si sarcini usoare!
Denisa
Denisa
14+w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Pinacolada spune:
Gata, nu mai e nici un dubiu! Dupa cum v-am spus am facut ecografia si a iesit..................ca voi naste un
in septembrie!
Luca sper sa fie fericit si sa se bucure de noua lui partenara (partener)de joaca (sper sa fie fetita). 
In rest, nu prea am ce sa zic greturi, oboseala, cand ajung de la job il preiau pe Luca care e de o vioiciune maxima asa ca ...nu prea am loc:).
Azi ma duc sa-i fac vaccinul Infarix Penta, si apoi trebuie sa ma programez si eu pentru analizele de sange...verry funy! voi?
vi le-ati facut?eu sunt la dr Herghelegiu Doru, voi?
pupici si ne tinem la curent!
Pinacolada
miraklucker spune:
Pe noi ne primiti?
Eu sunt deja mamica de doua fetite nascute la 14 luni si jumatae diferenta plus un baietel ceva mai mare.
nici nu ne mai trecea prin cap sa-l facem si pe al treilea dupa doua cezariene si o nastere prematura, dar Selin s-a grabit sa vina asa ca dupa 7 luni de la a doua nastere sunt din nou gravida. La primul control aflu ca de fapt am deja 8 saptamani deci cele 7 luni se fac 6.
Va doresc sarcini usoare si copii cuminti!
.
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Denisam spune:
Mira- ce vad- esti din nou gravidutza- cu bb nr 4?Ca sutn emotzionata si am devenit confuza- dc e asa-Doamne Ajuta si numai bine si sa fie ceea ce va doritzi voi si sanatos!
Pupicei dulci!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
cristina_nagy spune:
Buna!!!
Si eu ma numar printre mamicile cu un bebe minunat, pe nume Alexandru
, de 11 luni implinite in 20 ianuarie ... si un bb in burtik de 5 saptamani...
O sa scriu mai multe detalii maine cand imi da voie Alex ptr ca acum ne pregatim de baita si de somnic.
Pupici de la noi
Cristina
miraklucker spune:
Nu, nu Denisa! doame fereste!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
corap spune:
salutari si de la noi!
eu am ramas insarcinata cand andrei avea noua luni, deci diferenta de varsta intre "ploduleti" o sa fie de 1 an jumate. noi asa am vrut, sa fie copii de varste apropiate, sa creasca si sa se joace impreuna. plus ca si sor-mea o sa nasca cu o luna inaintea mea...
cred ca mi-ar fi fost mai greu s-o iau de la capat peste cativa ani. acum ma simt in forma.
va pup si sa mai scrieti ca sunt curioasa cum va simtiti la sarcina asta fata de aia dinainte si cum va descurcati cu bb existent. ca al meu se uita deja curios la burta si o foloseste ca teren de aterizare, asa ca eu sunt mereu in alerta
. dar nu mai am mult si o sa am doua comori 
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
cristina_nagy spune:
Am revenit cu cateva detalii despre noi...
Am nascut pe Alex natural cu anestezie peridurala
si a fost super... nu am simtit nici un fel de
durere... si le ziceam doctorilor ca la anul, adica
anul acesta, vin sa nasc al 2 lea copil...
si uite ca o sa ma tin de cuvant...
La noi a fost planificat Alex adica l-am proiectat
in Egipt!!!
Pe bebe nr 2 am vrut sa-l proiectam de sarbatori dar
ovulatia a fost in 15 decembrie asa ca mai repede
putin. Si a iesit cum ne-am dorit!!!
Alex al meu e ft activ
, inca nu merge singur dar merge
de-a busilea si se agata de orice si merge ...
asa ca trebuie sa fiu cu ochii numai pe el!
Abia astept sa creasca burtik si sa ii de=a pusi la
speram surioara lui!!! Deja da pusi dar inca nu stie
ce se intampla... e prea mic!!!
Va mai povestim ca acum trebuie sa plecam la plimbare.
Pupici la toate buricile si la bebeii mai mari care vad
ca sunt destul de multi.
Cristina
corap spune:
gata? doar atatea mamici de bebici cu burtici?
pai sa scriu eu ca sarcine mea 2 nu a semanat cu sarcina in primul trimestru - cu andrei n-am avut nimic, cu anais am avut greturi la greu. si parca acum ma ingras mai cu viteza :( ceea ce nu-mi doresc, ca deja eram eu grasa, si nici n-am slabit de tot dupa andrei 
in schimb acum respir mult mai usor, nu mai am toot timpul nasul infundat.
pupici
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07