Mancare de mazare
Fetelor, da o mancarica de mazare cum se face?
Voi cum o faceti?
as vrea sa mananc azi mazare, asa mi-e de pofta....astept ceva idei, sfaturi, secrete de-ale voastre
bebika 12+
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
1 ceapa
1 morcov
1 piept de pui
mazarea(din conserva 1 conserva mare sau proaspata aprox 500 gr boabe)
marar, o legatura
sare
1 lingura bulion de roshii
tai ceapa si morcovul mici de tot, le calesc in ulei apoi, tai pieptul de pui cubuletze si calesc in continuare, le pun un pic la fiert(daca mazarea este din conserva o adaug aproape de sfarsit cand ceapa, morcovul si carnea sunt aproape fierte) daca este proaspata o pun chiar atunci imediat si las totul sa fiarba.
la sfarsit adaug sarea(dupa gust)bulionul si mararul.
chiar as vrea sa aflu si eu noi retete de mazare ca de asta ne-am cam saturat![]()
spor la treaba
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
alba spune:
Eu presar mai spre sfirsit si un picutz de zahar si o maninc cu smintina...un deliciu:-)
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
nikole spune:
Alba smantana o adaugi la sfarsit in farfurie?sau cum?
abia astept sa deschida la supermarket sa merg sa cumpar mazare, restul toate ingredientele ma asteapta.
In loc de pui nu are merge niste bacon+carnati?taiati rondele?
bebika 12+
alba spune:
Da,smintina o pun me masa si isi pune fiecare cit doreste:-)
Eu zic ca merge si cu cirnati si bacon,de ce nu ?
Si desigur muuuult marar
Pofta mare!!!
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Cristina_C spune:
Mie-mi place mancarea de mazare cu friganele in loc de paine.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
nikole spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Da, dadaddadad...te referi la feliile de painemuiate in lapte, si apoi trecute prin ou batut , si prajite in tigaie pe ambele parti, pana se rumenesc un pic, nu?????????
Aoleo, haideti mai fetelor ca-s gravida, ce pofta ma-a luat....
noroc ca mai am ceva marar din tara, ca in Japonia nu exista asa ceva.
Multumesc mult pentru raspunsuri, nu-mi ramane acum decat sa astept inca alte 5 ore pana deschide pe undeva.
pupici
bebika 12+
Cristina_C spune:
Da, de acelea spuneam. Combinatia e super!
Cristina,
mama lui
Cresc...
nikole spune:
sunt off topic, dar tre sa spun ca ador friganelele astea,sunt super super.
Cand eram acasa, la parinti obisnuiam sa imi fac vreo 20 cu frate-miu, si stateam dupa aia in fata televizorului uitandu-ne la Star Trek!!!
Pe langa pofta, m-a apucat si o melancolie acum...noi puneam si un pic de ketchup , f putin, da un gust mai puternic.
bebika 12+
Cristina_C spune:
Ba nu suntem off topic cu friganelele, ca merg bine cu mazarea
!
Cristina,
mama lui
Cresc...
ella@ spune:
quote:
Originally posted by nikole
[quote]Originally posted by Cristina_C
Cristina,
mama lui
Cresc...
Da, dadaddadad...te referi la feliile de painemuiate in lapte, si apoi trecute prin ou batut , si prajite in tigaie pe ambele parti, pana se rumenesc un pic, nu?????????
Aoleo, haideti mai fetelor ca-s gravida, ce pofta ma-a luat....
noroc ca mai am ceva marar din tara, ca in Japonia nu exista asa ceva.
Multumesc mult pentru raspunsuri, nu-mi ramane acum decat sa astept inca alte 5 ore pana deschide pe undeva.
pupici
bebika 12+
[/quot]
NIKOLE marar gasesti la supermarketurile mai mari sau cele internetionale unde sunt legume,fructe si verdeturi.
E scris in engleza DILL,eu am gasit si uscat in borcanele mici.

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/