Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Oh, Jasminica, daca tu chiar nu mai ai timp de pierdut, treci in cap de lista si fa curaj fetelor.

Si te rog, pe mine pune-ma mai la coada, ca tre' sa rezolv inainte niste treburi (desi eu as incepe de maine)... dar mai sigur ma apuc de treaba mai spre toamna.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Cand am vazut atatea mesaje de la TRY si lungi... mi-am adus aminte de vremurile cd eram cu burtici

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Uite vezi? Iti creez cadrul necesar ca sa ramai iar insarcianta

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

heyyyyy salutare fetele!astazi ne-am intors si noi acasa,suntem in formatie de 4. pe 10 ianuarie s-a nascut Amon,un grasun de 4030g care e leit Kenzo.nu-mi vine sa cred cat de bine pot sa semene.in rest recuperarea a fost super super rapida,lapticul mi-a venit la 2 zile de la operatie iar uterul m-a durut de-mi venea sa ma urc pe pereti.
am sa pun si poze dar dupa ce ma mai linistesc(am gasit casa cu fundul in sus)

vad ca va puneti pe treaba fetelor!sa fie intr-un ceas bun si cat mai repede

AMR 6,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FELICITARI BITZ......... URAAAAAAA
BINE AI VENIT AMON!!!!!!!!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Roserb, in mod normal, imediat dupa o cazatura/lovitura la cap nu poti constata nimic concludent. Important e sa urmaresti comportamentul lui ulterior (10-20 zile) si daca observi ceva in neregula (ameteste, nu mai tine directia bine, clipit diferit, somn mai mult, blegeala etc.) atunci te duci imediat la medic. Dar cum spunea si Danette, doar o tomografie poate spune ceva concludent acum.

Dana, exact cum spunea si Andrea, cu un om strain casei copiii au un cu totul alt comportament. Cu bona ai sa fii uimita, dar se va comporta mult mai bine. Alex la gradinita, oriunde e dus, ni se spune ca e exemplar ca e un copil dulce si cuminte, observator etc. E adevaraqt ca n ua stat in acelasi loc de gradinita prea mult ca sa aiba timp sa devina f. familiarizat cu atmosfera si sa se dea in stamba.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

WOW!In sfarsit!Hai Bitsule ca ni s-au lungit urechile de cand asteptam vesti de la tine!Cat ai zis?4030g?????FELICITARI voinicului si mamicii lui.Cum e acasa in formatie de 4?Ce parere are Kenzo de noul venit?Povesteste-ne,please.

hai sa fiu eu prima pe lista,daca ziceti voi :
-Jasmine
-Miria-Cristina
-Felis
-Andreap
-Raluca-Gabriela
-OtiliaV
-Eveline
-Cassandra
-Dama

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Uraaa, a aparut Bits.
Sa va traiasca bebe Amon, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca multe bucurii (ca frumos este de nu se poate daca seamana cu Kenzo )!

Hai Miria, hai Jasmine care preia prima stafeta de la Bits? (P.S. este stafeta cu fundita albastra)
Dama, pai asa si este vorba, sa trecem amandoua prin toamna la treaba .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ce veste buna ne dai Bitsule .
Bravo, felicitari pt grasunel...4000g? waw...parca tot cam atat a avut si Kenzolino, sau gresesc? Sa va traiasca si sa va bucurati de cei 2 flacai in noua formatie de 4.
Abia astept sa vad pozicile si sa ne povestesti mai multe despre voi.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, felicitari!!!! multa multa sanatate micutului AMON!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bits, felicitari, sa iti traiasca comoara mica sa fie sanatos
hai fetele la treaba, bits preda stafeta acum repede, pt urmatoarea inca o tin la cald, dar nu prea mult asa ca ....o stafeta roz.... doritoare?

Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput