Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ah ce-mi place cand are try "chef de vorba" si ne da sfaturi asta inseamna ca amandoi puiutii sunt ok si mamica linistita

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Cand am vazut atatea mesaje de la TRY si lungi... mi-am adus aminte de vremurile cd eram cu burtici

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Noi am facut in aceasta seara VARILRIX-ul... sper din tot sufletul sa fie fara urmari...
MIHAI are 11 kg si 83.5 cm Azi la kineto a fost laudat... A mers mult si cd se mai dezechilibra se redresa singurel... Dar ca sa faca tot ce zic eu tre sa fie odihnit...

ROSERB... pupam copilasii tai scumpi... M-am bagat si eu ca musca-n lapte cu raspunsul meu... Am deschis si eu DC-ul de la servici, si cum tot timpul acolo sunt contra-cronometru, din 3 pagini necitite, am tras cu ochiul doar la ultima si nu am avut timp sa citesc si din urma... Drept urmare... nu am realizat ca ai pus intrebarea in alt context...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Roxana, la noi treaba cu lasatul in camera singur e fara pericole. Din cateva simple motive:
- nu are cu ce sa-si faca rau, eventual doar sa maltrateze ceva jucarii care oricum au mai suferit tratamente de genul aruncat, rupt, zdrobit.
-nu sta acolo mai mult de cele cateva minutele necesare calmarii. Din fericire David nu tipa/urla daca e lasat singur...uneori se pare ca el chiar cauta aceasta izolare temporara...
-revine singurel dupa scurta vreme (2 minute? poate mai multe, dar nu nici un caz ore) calmat din crizuta si cum spuneam mai devreme dupa o vreme o ia de la cap cu prostioare.
Nici eu nu il izolez pt maruntisuri decat daca vad ca dupa nenumarate mustrari recidiveaza.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

fetelor, ca tot se vorbeste pe-aici de bb2, o mai tineti minte pe sabinutza(compozitoarea)? sigur ca o mai tineti minte...cand aveam nevoie de un sfat "sarea" imediat si ni-l dadea atunci cand eram gravidute. ia uitati ce-a scris aici
"hai ca alatur si eu odiseei.
UM 29 noiembrie, DPN 5 septembrie.
Ieri am fost la dr si mi-a confirmat sarcina, nu m-a pus sa mai faceco, am sa fac direct la 12 saptamani.
ma simt ok, nu am greturi, dar la Sofia mi-au aparut abia din sapt 9.
Felicitari tuturor gravidutelor!"
asa ca daca va grabiti o sa fiti colege cu ea
FELICITARI SABINAsarcina usoara si bb sanatos

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

nu-mi vine sa cred... sabina va avea BB2 Felicitari SABINA...

MA simteam vinovata ca am gafat cu raspunsul pt ROSERB si am ami tras cu coada ochiului si iata ce vesti minunate am aflat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try
Si noile vesti, azi i-am verificat hemoglobina lui adrian si e la 100, a crescut 5 puncte de la 95 cat era acum o luna. Si dr. a zis ca-l putem considera in valori normale pentru varsta lui. Mai verificam peste o luna si daca totul e bine, facem verificari doar la 3 luni.
Pe alex l-am dus la gradinita azi. De anul asta sotul are un plan bun de la firma, o gradinita f. aproape de serviciul lui unde poti duce copilul cand ai mare nevoie (back-up day care) si mare parte din cost e acoperit de firma lui, pe noi ne costa doar 10$/zi. Si are dreptul la 20 de astfel de zile/an/copil in acest regim de pret (primesc copii de la 3 luni). Era sa de frumos acolo!!!
Este exact ce-mi trebuia ca sa pot merge la controale cu adrian fara sa-l mai iau si pe alex dupa mine caci dupa o astfel de zi sfarseam cu totii urat: eu nervoasa si obosita, alex surescitat si nedormit, adrian plans si neconsolat. Asa, el are ocazia sa fie iar cu copiii (argumentul cel mai puternic pentur alex) si sa mai iasa si el in "lume", air eu ma pot ocupa doar de adrian si mai am un respiro.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Felicitari pt vestile buna... Sa o tineti tot asa...
Chiar ma intrebam cum te descurci cand ai de alergat cu Adrian la doctori... Ma bucur ca s-a gasit o solutie atat de buna pt toti...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try
Felis, acu' poa' sa vina si bebe 2 ca tot v-ati tras casuta noua. Care ti-e sentimentul vis-a-vis de noua casuta?. Asta pe langa ca esti super obosita si stresata (si iar vin ti-ti zic ai grija de tine ca nu esti cal de cursa lunga, vien o vreme cand organismul mai si cedeaza).

Trebuie sa imi reorganizez viatza dupa noile conditii ... in 2-3 luni va zic, sper... Si mai sper sa fie totul OK...

Mergi la inceput

CASSANDRA... sanatate multa la puiutz...

IOANA_DU... ooooooooooo lume noua... cum de?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Ce agitatie la subiectul nostru cu bb2!
Asa imi faceti o pofta de-mi vine sa ma inscriu si eu pe lista, una noua cu bb3
Mi-ar place tare mult dar...citeva lucruri ma impiedica.

In alta ordine de idei, sunt foarte fericita ca Tudor a inceput sa-si manifeste un oarecare interes in a folosi olita. Avem 2 reusite cu kk si vreo 7-8 cu pipi. Stiu ca deja multi copilasi au renuntat la scutece, pentru noi insa, abia acum se vad primele succese.

Ma distreaza enorm cum vorbeste, foloseste cuvinte romanesti, englezesti si unele pe care doar el le intelege. Nu merge inca la day care dar "fura" o multime de expresii de la Cristi si de la televizor.Exemple: What's this?, Thanks! Wellcome! folosite impreuna [:))], play, jump, White-caps (echipa locala de fotbal).

Va pup

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata..ce chef de vorba aveti..mai ales cand nu sunt eu pe DC
Try,vb.fetelor,daca esti asa 'activa' inseamna ca amandoi baietii sunt bine!Ai dreptate in ce spui..recunosc ca nu sunt consecventa in 'pedepse';uneori ptr.ca incep sa rad de ea,alteori intervine capcaunul de tac-su..ignoratul nu tine,vine in sufletul meu si pana la urma incep sa rad de fata ei..
Felis,felicitari!Ati ajuns-o din urma pe Mariuca;sunteti baieti mariiiiiiiii....Eu ma mai gandesc cu vaccinul de varicela,vreau si alte sfaturi.nu e vb de bani,dar ma gandesc daca e bine sa o vaccinez impotriva tuturor bolilor existente;pana la urma toti am facut(ma rog,mai putin eu) bolile copilariei si...nu stiu,sa vad.
Miria,eu TREBUIE sa ma mut din garsoniera,deja nu mai am loc deloc,deja sunt bolnava cu capu',cand intru in casa si vad nebunia de acolo.Eu stau in Rahova,vreau tot in zona aia,mai langa parcul Sebastian.Nu e vb de bani,vindem apart.din Pitesti,garsoniera si cam astai sunt banii.Sotul meu insa mai vrea sa astepte..cica sa se stabilizeze preturile,eventual sa scada....desi,ma gandesc eu,daca scad preturile,nu scad si la apart.noastre???ma rog..alte motive de cearta.A....uitasem ca tu locuiesti cam pe unde lucrez eu
Aseara am fost si eu la dt,e bine,ganglionii aceia care m-au speriat sunt de la raceala,transpiratia abundenta din timpul somnului de la lipsa de calciu..in rest e bine totul.Luam Calciu pana in aprilie inclusiv,15 zile pe luna,ImunoBaby 2 luni,=..cam atat
Aseara mi-a facut fata pocinogul;dupa ce m-am laudat ca face pipi la olita,aseara a facut ditamai KK pe ea...off,era plina de la mijloc in jos.dar a compensat cu faptul ca a fosr cuminte..si ca a invatat-o bona primele 2 strofe din "Luceafarul" pe care le recita non-stop.
Pup

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput