Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor, vad ca invat tot mai multe lucruri interesante de la voi si as vrea sa va mai intreb ceva: am inteles eu bine, sau exista sansa ca desi copilul poate fi alergic la un aliment acum, peste cativa ani dupa imbunatatirea sistemului imunitar, sa poata consuma din nou alimentul respectiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

Am auzit si noi ca, prin cresterea imunitatii, se rezolva si alergiile. Noi am facut un pas inainte. Am fost deja cu Adi la un medic imunolog, care ne-a confirmat teoria. Am facut deja o serie de 10 vaccinuri. Acum suntem la pauza. Deocamdata nu am vazut imbunatatiri la alergii, dar nu mai raceste usor. A zis doctorita ca la alergii este mai greu, dar se rezolva. A tratat si un copil de 11 ani cu alergii. Dar trebuie mai multe serii de vaccinuri. Sa vedem daca da si la noi rezultate.

Dia & 1+2

Mergi la inceput

Hm, si fara vaccinuri nu se poate? Eu una nu prea l-as vaccina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Unele alergii alimentare se rezolva in timp. Pentru alergiile alimentare e suficient sa nu consumi alimentul respectiv, nu e nevoie de vaccin.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

angelli, sint de aceeasi parere cu ramona, il ti pe regim pina dispare alergia, care din pacate dureaza, pe la 3-4 ani!e f interesant articolul cu alergia la lapte de pe prima pagina a sitului!cum zicea ramona cu introducerea alimentelor, noi, am inceput diversificarea la 6 luni, mergeam la 1 aliment pe saptamina, la inceput cerealele, apoi legumele, apoi fructele! nu are nimic ca-i dai numa mere, asa e la inceput, ei nu simt diferenta, ca nu stiu altceva!diversificarea se face cu multa rabdare, abia la 1 an copilul incepe sa manince cam ce mincam noi, imi aduc aminte ca abia atunci nu ii mai gateam separat lui Dominic, si la bebei alergici grila de diversificare e diferita!(merele sint mai bune coapte, in nici un caz nu se dau crude la copil asa mic, cu exceptia bananelor)iar cerealele sa fie fara gluten, eu, pina la 1 an nu i-am dat deloc produse cu gluten(nici macar piine)vad ca eu si ramona sintem pe aceeasi lungime de unda, si eu zic la fel decit cele cu arome de fructe mai bine ii bagi fructul fiert in abur si facut pireu!

anangel, pai asa n-am sa uit sa-ti zic la multi ani , si mai ceva ce nu stii, pe mama mea o cheama cornelia, deci vezi ca avem multe in comun

herra, dupa 1 saptamina inca nu se vad ameliorari si e normal, cam 3 saptamini! si lui al meu ii place la nebunie iaurtul de soia, sojasun le zice, sint facute in Franta!(tot cu fructe)esti pe drumul cel bun, acuma putina rabdare si vei vedea!la teste ce a iesit?

diaB, si noua ne-a zis ca poate fi alergic la carnea de vita, dar la 1 an cind am incercat era ok, a spus ca putem sa-i dam!si la fel ne-a recomandat carnea de pui, miel(cea mai hipoalergenica), iepure, curcan, rata.

lucia mirela, da, de ex alergia la lapte poate trece cu virsta, sistemul imunitar se intareste, dar de ex alergia la arahide ramine toata viata!ca si cea la fin, polen, si altele!

Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

In sfarsit avem rezultatele. Slava Domnului ca nu are nici o alergie grava (din cele testate evident) adica doar o usoara alergie la lapte si o si mai usoara alergie la praf si mucegai. Medicul ne-a spus ca nu trebuie sa ii scotem alimentele din lapte si ne-a spus ca in general e bine copilul si vom urma tratamentul inca 2 luni. Deja ia singulair de un an si 3 luni si flixotide-ul aproape la fel.Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

LUCIA MIRELA, cred ca e de bine, nu ? Totusi daca are o usoara alergie la lapte, oare nu ar fi mai bine sa il excluzi pt. o perioada din alimentatie, sa vezi cum reactioneaza. Ma gandesc ca daca totusi e o alergie....

Fetelor, iar am dat de belea .Stef a facut iar o criza cu toate componentele: digestiv, cutanat si desigur respirator.In weekend i-am dat masline si lapte de soia cu aroma de capsuni. Ieri a inceput sa aiba scaune proaste, dupa aceea au aparut bubitele - niste pete destul de mari si foarte rosii mai ales pe extremitati, a inceput sa tuseasca, iar pe seara deja se auzea weezingul.

Am fost cu el la medicul de familie (pt. ca la 7 seara nu prea mai aveam unde in alta parte sa ne ducem)si i-a dat urmatorul tratament:
- flixotide 125 mg 2 puf de 2/zi
- aerius 5 ml seara
- mixtura mentolata pt bubite.

Eu am citit prospectul(pt. ca pana acum nu i-am mai dat flixotide spray) si scrie ca pt. copii de 1-4ani se dau 2 puf de 2/zi de flixotide de 50 mg.Mi se pare foarte mare doza pe care mi-a recomandat-o.Si la aerius...am citit ca se da 2,5 ml si el mi-a dat 5.

Mie asa de ciuda ca nu am fost mai atenta...doar stiam ca, capsunile pot provoca alergii si totusi nu m-am gandit o secunda...e vorba doar de o aroma de capsuni...Asa ca se mai adauga ceva pe lista noastra de alergii:capsunile

Mergi la inceput

OOOoof imi pare rau, Nastasika, nu stiu daca e doza prea mare, noi de exemplu luam 4 pufuri de flixotide / zi la greutatea de 16 kg.Sper totusi sa ii treaca problemele micutului tau, cu tratamentul asta si sa nu fie cazul de injectii.Sanatate multa multa!Mai, cu laptele nu stiu ce sa zic, l-am intrebat pe medic daca e cazul sa il scoatem sau sa ii dam mai rar copilului, dar a spus ca daca nu am avut pana acum probleme cutanate si digestive cauzate de lapte, ii putem da in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pepsi chiar sintem pe aceeasi lungime de unda. La fel am facut si eu diversificarea, in aceeasi ordine.

Lucia Mirela eu nu il inteleg pe medicul tau. Daca e alergic la lapte e normal sa il scoti din alimentatie, eu zic ca e mai bine decit sa-i dai flixotide. Ca de praf si mucegai oricum e mai greu sa-l feresti. IgE total l-ati facut, ala cum a iesit?

Nastasika imi pare rau ca iar ati patit-o. Citeodata e bine copilul si asta te induce in eroare, imi imaginam si eu ca s-au terminat problemele si cind ne era lumea mai draga iar se ivea ceva! E mare doza de tratament, dar s-o fi speriat si dr. de simptome, nu stiu ce sa zic. De ce nu il intrebi? Sau poti sa scazi doza cind vezi ca e mai bine. Pe ce perioada ti-a recomandat tratamentul asta? Si noi am primit citeodata doza mai mare, dar nu pe termen lung.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

LUCIA MIRELA, ce concentratie are flixotide? Mie mi-a dat 4 pufuri de 125mg, in tratament de criza ce-i drept (baiatul meu are aprox. 13kg)
Eu raman totusi la ideea ca ar fi mai bine sa-i scoti lactatele (odata ce are o alergie, cat ar fi ea de usoara).Ma gandesc ca macar poti sa vezi daca apare vreo modificare in starea lui. Daca le raresti nu rezolvi nimic.

RAMONA, mi-a dat tratamentul asta pana la ameliorarea simptomelor, nu a specificat o perioada exacta. Totusi, stau si ma gandesc, e posibil sa faca alergia doar la AROMA DE CAPSUNI, adica laptele de soia respectiv nu contine capsuni propriu zis, ci doar aroma...A mai mancat si masline....pot da maslinele alergie?

Mergi la inceput