de cind am nascut (4 luni)ma deranjeaza cerceii de argint.in momentul cind i-am pus in ureche apare o senzatie de arsura,caldura si pe urma chiar durere daca nu ii scot.ce poate fi?.poate ca mi se pare(voi mai incerca)dar parca in urechea stinga e mai accentuat disconfortul.
quote:
Initial creeata de kover
de cind am nascut (4 luni)ma deranjeaza cerceii de argint.in momentul cind i-am pus in ureche apare o senzatie de arsura,caldura si pe urma chiar durere daca nu ii scot.ce poate fi?.poate ca mi se pare(voi mai incerca)dar parca in urechea stinga e mai accentuat disconfortul.
nu pot purta decat cercei de aur, desi eu sunt mare fan argint; uneori ii port desi e cam neplacut, dureros...o fi vreo forma de alergie, cred.....

daca tot va place argintiul luati-va bijuterii din aur alb.
eu sunt mare fan, nu imi mai cumpar nimic acum din aur galben.
cu argintul ai mai multe batai de cap, trebuie sa le mai cureti din cand in cand..
Eu cred ca e dermatita de contact.
Cu asa ceva m-a diagnosticat o doctorita dermatolog dupa ce am purtat un lantisor de argint si mi-a lasat pe piele o urma rosie care ma manca groaznic.Si mi-a zis ca nu argintul e problema. Bijuteriile nu sunt din argint pur, ci mai au si ceva metale in componenta lor.
Am mai avut probleme cu niste cercei, si cu un ceas cu o bratara metalica.Si curea de pantaloni nu pot sa port daca are catarama de metal.
Problema asta mi-a aparut doar prin facultate. Inainte nu am avut probleme.
Si eu ca si tine Lili , am descoperit ca sunt alergica la argint nu ma deranjeaza ca imi cumpar aur alb si totul e ok.
Sunt persoane care au intr-adevar alergie la argint. Mama nu a putut purta niciodata nimic din argint, dupa max o ora i se inrosea pielea, iar bijuteria respectiva se inegrea la contactul cu pielea.
..solutia a fost fara argint!