Dragi mamici!
In primul rand as dori sa-mi exprim admiratia fata de ajutorul necontenit pe care il acordati fiecare ( una-celeilate) in diferite cazuri, probleme cu care ne confruntam in timpul sarcinii. Sa va spun FELICITARI -parca nu e suficient... MULTUMESC -nu acopera recunostinta pe care o port pentru voi...Am sa-mi permit sa va spun doar un mare BRAVO cu lacrimi in ochi... Sunteti extraordinare!
Sunt noua pe acest site!Dar cum l-am descoperit am devenit si "dependenta" de el.
La sfarsit de februarie, daca toate vor decurge normal- asa cum vrea si bunul Dumnezeu- voi aduce pe lume o fetita....(primul meu copilas)
Am o intrebare.
Acum 3 zile am facut varicela(varsat de vant).
Imi afecteaza cumva acest virus si puiutul meu?
D-na doctor care imi urmareste sarcina, mi-a spus sa stau linistita.Sunt in 33 de saptamani, bebe este mare, si sa nu-mi fac nici o grija.
Mamicilor, ati trecut cumva printr-o experienta similara?
Imi puteti comunica - absolut orice - in legatura cu noua situatie in care ma aflu?
Va multumesc si va iubesc!
si eu stiu la fel.
Varcila(varsatul de vant) facuta in primul trimestru sau inceputul celui de-al doilea, poate afecta fatul,ducand la malformatii congenitale(teoretic vorbind!)
In cazul tau insa sarcina e avansata si esti in afara pericolului.
Daca dai o cautare pe arhiva DC vei gasi multe discutii pe aceasta tema.
Nastere usoara si bb sanatos iti doresc
bebika 12+
Help
Cum intru pe arhiva DC?
ma intereseaza f tare subj, pt ca am intrat in contact cu cineva care a facut varicela:(
Multumesc
Elena