PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 25
oncicu spune:
anasia vin si eu la 
Am avut o noapte mai buna dupa ziua de ieri cand credeam ca o iau razna. S-a trezit doar de 2 ori noaptea, a baut putin ceai, la 7.15 a mancat si am dormit pana la 9. Sunt fresh 
Consi spune:

7 luni
ALEXANDER
6 luni
EILEEN NICOLE
SOFIA
NICOLAE
5 luni
CLARA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Sarilla felicitari pentru dintzocul lui Razvan.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
map,a.cicel,madyn si eu...si eu...Poate intram impreuna intr-o noua odisee.sa anuntati cand va apucati sa o facem impreunaAti inteles voi!
Mie mi-a cam pierit cheful ieri, dupa ce am aflat noile reglementari privind CIC.
NOTA INFORMATIVA NR 3/2007
I. In Monitorul Oficial nr. 8/2007 a fost publicata Legea nr 506/2006 pentru aprobarea OUG nr 44/2006 pentru modificarea si completarea OUG nr 148/2005, care intra in vigoare la data de 11.01.2007
Prin actul normativ mentionat au fost abrogate articolele I,III si V, alin. 1 din OUG 44/2006. In consecinta:
a) Nu mai constituie perioade asimilate celor in care se realizeaza venituri profesionale impozabile perioadele in care :
- a beneficiat de pensie de invaliditate
- a beneficiat de concediu fara plata pentru formare si perfectionare profesionala
- a lucrat cu contract individual de munca in strainatate pe baza acordurilor guvernamentale
- s-a aflat in perioada de intrerupere temporara a activitatii fara incetarea raporturilor de munca
- s-a aflat in perioada de 60 de zile calendaristice de la absolvirea invatamantului universitar curs de zi cu examen de licenta sau diploma, in vederea angajarii sau trecerii in somaj
b) Perioada in care o persoana beneficiaza de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului pina la virsta de 2 ani nu mai constituie perioada asimilata stagiului de cotizare in vederea stabilirii indemnizatiilor de concediu medical in conformitate cu prevederile OUG 158/2005 cu modificarile si completarile ulterioare.
c) Drepturile prevazute de OUG 148/2005 (concediu, indemnizatie, stimulent) nu se mai acorda persoanelor care pana la data de 31.10.2006 au realizat in sistemul public de pensii in conormitate cu prevederile legii 19/2000 cu modificarile si completarile ulterioare un stagiu de cel putin 10 luni in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului.
Informatiile de mai sus modifica Nota Informativa nr 27/2006.
Din asta inteleg ca nu vom mai beneficia de CIC pt bb2 daca nu avem lucrate 12 luni. Si apoi, eu nu vreau sa fac bb si sa il las cu bona. Vreau sa stau cu el pana la 2 ani, asa cum o sa stau cu Bianca.
Si acum ma laud. Bianca a inceput sa manance mai bine. Azi a mancat un mar si jumatete de banana. E adevarat ca ultimele 4-5 lingurite i-au cam intrat cu noduri pe gat, dar a mancat tot. sa vedem la 1 jumate cat pireu de legume va manca.
Andreea si
Bianca MariaPOZE
Tweety7 spune:
Mada
sa va treaca pardalnica de raceala!
Dariana ma bucur ca a inceput sa mearga bine diversificarea. Asta-i semn ca ai baiat mare!
Emilia cum se mai simte Alexandru?
Sarilla pup Razvanelul dintzos.
Miti bine ai revenit! Missed you like crazy! Spor la despachetat si randuit gospodaria!

a.cicel ai vazut ca s-a reglat pitica cu mancarea?
Adela, Stefania, Anasia multumim pentru complimente![]()
Maryion, Anasia, Consi saru'mana de urari!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
La multe lunute si celorlalti sarbatoriti de azi: Alexander, Eileen Nicole, Sofia si Nicolae!!! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
SimonaU spune:
Salutare mamici si bebici! Va citesc si eu dar mai putin raspund, caci pana sa termin de citit ce ati scris nu mai sunt de actualitate intrebarile voastre.
Am inceput si eu diversificarea asa incetisor, cu ceva legume. Se pare ca ii plac deocamdata. Dar sunt foarte curioasa daca va pune mai bine in greutate cu solidele. Acum are 23 de saptamani si 6. 700 kg. Bebica Gelizei aud ca nu a luat mai bine in greutate de la ele.
Si o intrebare pentru mamicile cu doi copii. Ce faceti cu cei mari,. ii trimiteti la gradi sau camin? Eu nu-l trimit pe Rares ca sa nu ne aduca raceli, ca el dupa 4, 5 zile de gradi venea cu virusul acasa si deja Mara s-a racit de 2 ori de la el. Insa ma tot gandesc cat sa-l mai tin acasa pe Rares caci pentru el ar fi mai bine sa fie la gradi si sa mai invete cate ceva. Eu fiind si cu Mara acasa nu pot sa ma ocup foarte bine de el.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anasia
mamidestefan, unde esti cu? ne lasi singure?
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Anasia
la
.. mai tirzior ca am avut o noapte "cu cintec"Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
mamidestefan spune:
Dragele mele...
Dupa aproape cinci luni in care nu am dormit si eu macar 5 ore legate intr-o noapte m-am hotarit.

TREBUIE SA FAC TOT POSIBILUL SA IMI FAC STRENGARUL
SA DOARMA NOAPTEA MACAR 5 ORE LEGATE .ASA CA AJUTATI-MI CU
METODELE VOASTRE.SUNT PUSA PE EXPERIENTE

Dupa cum va scriam, am avut o noapte "cu cintec".
Am testat sa-l vad daca intradevar ii este foame noaptea.
Stiu ca mai sunt si dintzisorii astia poate de vina..dar ma gindesc ca o sa ne luptam cu ei pina la 1 an ..ori eu nu am sa rezist in ritmul asta pina la 1 an..vreau sa il alaptez pina la 1 an daca este laptic dar nu noapte de noapte.
Desi mincase la 21.30 foarte bine portia lui de piure de orez urmata de laptic de la tzitzi la greu si la 11.15 a adormit, la ora 0.30 mi-a dat trezirea.
Eu m-am executat imediat. Il incerc pe burtica sa vad daca mai da gaze..il pun la tzitzi si
in 2 minute adoarme.
La ora 2 din nou trezirea ..si am schimbat foaia...l-am pus pe burtica..l-am luat putin in brate..i-am pus caruselul sa cinte..i-am zornait jucaria lui preferata..dupa jumate de ora a adormit..
La 4 am luat-o de la capat..dar desi am fost destul de insistenta nici pina la 5 nu am avut succes..asa ca am renuntat..si i-am dat sa pape. Iar la 7 gata cu somnul..baiatul meu s-a trezit...
Va spun sincer ..ca mi-e tare greu..ar fi mai simplu sa il las la sin
dar cred ca e si greseala mea ..ca nu am mai incercat..l-am obisnut prost..si acum e greu de corectat.De fapt, am tot asteptat sa isi regleze singur somnul.Dar asteptarea mea a cam luat sfirsit.
Sper sa ma tin tare ..sa ma ajutati si voi ..si sa reusesc pina la urma ...macar pina ce face 6 luni ...ca din ce am citit obiceiurile "bune" sunt mai greu de corectat dupa 6 luni.
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
dariana spune:
Anasia si pe cine mai interesa, Magazine TCM sunt:unul in vatra luminoasa, unul la bucur obor, unul pe stefan cel mare, altul prin militari (parca pe la lujerului) si sigur mai sunt si altele.daca imi mai aduc aminte va mai spun.
a.cicel, eu intzeleg ca numai pt obtinerea concediului medical nu se mai considera stagiu de cotizare perioada de cic, asta ar insemna ca ar trebui dupa cei 2 ani sa ne intoarcem 6 luni la munca pt a putea beneficia de conc. med, dar pt cic nu vad sa nu constituie stagiu perioada in care am stat acasa cu bb. nu am citit inca legea dar o sa ma uit.
sarilla, felicitari pt dintzisor! decand asteptam si noi dar nu se vede nimic la orizont.
tweety, da, papa mai bine puiutzul meu, dar cu maraiala tot asa prost stam; acum incerc sa-l sezvatz, dar nu va zic cum decat daca reusesc![]()
Dariana si Darius (30.07.2006)

Alessia Anca(14.08.2006)