PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Iuleanca te pup dulce,dulce!Si eu am trecut anul trecut printr-o situatie asemanatoare si vreau sa-ti spun ca in perioada in care l-am pierdut pe tatal meu nici Aina nu prea mi-a luat in greutate si manca mai putin.Eu stiu ca tu esti o fata puternica si optimista!Doamne ajuta sa fie totul bine!Bine ca avem minunile astea de fetite ca iti dai seama ce greu ne-ar fi fost...
oanaalex felicitari pentru statul in fundulet!
Mamaluidavid,ce sa mai!Ai o fetita de invidiat.Cred ca merita premiu la piersicute pentru cea mai cuminte cand vine vorba de dormit!
elyia aici,in oras la mine, se face BCG-ul la 4 jumate si acum la 6 luni ne-a chemat la DPT.Vom mai face DPT-ul la 7 si la 8 luni.
codritu tinem pumnii sa nu fie nimic si asteptam vesti bune.
oncicu eu i-am dat fetitei mele anason de cand era micuta si de fiecare data s-a rezolvat imediat problema.
Consi si mada_mxm va multumesc mult pentru raspunsuri.AU dat roade sfaturile voastre.Azi a adormit cu o ora mai devreme decat ieri.
m_floruta felicitari!Sa ai o sarcina cat mai usoara sa te poti ocupa si de Andrei.
map,a.cicel,madyn si eu...si eu...Poate intram impreuna intr-o noua odisee.sa anuntati cand va apucati sa o facem impreuna Ati inteles voi!

Eu fug la culcare acum.Va pup pe toate cu mult drag.Ma bucur ca acum am mai mult timp sa stau la taclale cu voi.Inainte sa plec in Romania munceam acasa,acum nu mai imi iau de munca.Si asa s-ar putea ca prin mai sa ma duc la munca si sa o duc pe Aina la gradinita.Mi se rupe inima cand ma gandesc.

Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

adelapop, tu vorbesti? eu ieri am ars oala in care ii fierbeam carnitza, tot asa uitata pe foc pana cand m-am dus sa vad ce e cu fumul din casa!oala se prajea fara pic de apa
nici eu nu mai pot, as avea nevoie de o menajera, dar nu gasesc, mi-a cerut o tanti 1 milion pt o zi, mi se pare prea mult.offff, cand ne mai revenim si noi??

de Clucer nu stie nimeni?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

tweety ce dragutze sunteti amandoua

ia de aici si de la mine si de la bianca si pentru tine si pentru clara

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor eu sunt suparata ca cu tot cu super vaccinul asta minune a facut febra Alex azi noapte si a fost marait si abia a papat, acum ziua si-a mai revenit si azidimineta am facut si noi o nefacuta: l-am pus pe canapea cu capul pe o pernuta ca papam si am pus bibe langa el si m-am dus pana la bucatarie care este f.aproape ca face corp comun cu camera despartite printr-un bar sa iau alta tetina ca nu imi placea cum tragea din bibe si ce credeti? s-a intins dupa bibe, s-a rasucit cred ca nu am vazut doar am auzit si a picat de pe canapea pe spate si a dat cu ceafa cred de covor ca eu l-am gasit intins pe spate si plangand, asta a fost fractiune de secunda.
Cand l-am vazut, sa pic jos am zis ca nu se mai scoala de acolo.....
A mai patit cineva asa ceva?
Am sunat pediatra care a zis ca daca " nu a lesinat, nu a vomitat si nu e mai agitat nu a patit nimik si ca asta e doar inceputul cazaturilor"

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Dariana zi-mi si mie te rog pe unde sunt magazinele tcm

Emiliapop imi pare rau pt cazatura, dar asta e se intampla...Urmareste-l si tu zilele astea si sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dariana, da vrem mag tcm;
emiliapop, finuta mea a cazut si la 5 luni din pat, exact cum ti-a spus dr, daca nu prezinta simptome, o ok;
m floruta, ce surpriza placuta, sarcina usoara si bb sanatos, de fapt o piersicuta mancacioasa si cuminte!
tweety, doua manechine sunteti, numai bune de pozat
mada mxm, luati batista bb, f buna pt muci;
adelapop, eu am ars definitiv o cana pt apa, noroc ca n-am plecat de-acasa, cealalta a fost pe aproape;
am vazut si celelate poze, dar nu mi-am notat si s-a trecut pe o pag noua, cum au crescut piersicutele noastre!
noi am fost azi la dr, avem 7.500g si 69 cm

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

NASTE VIRINEL IN DIRECT LA B1TV! OLE...

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, am fost surprinsa ca e la elias, chiar ma intrebam la ce dr e;
bine ati revenit forumistele mai vechi, asa tweety, ia mai trage-le de urechi!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Fetelor am si eu o problema. Sa incep cu inceputul. La 6 saptamani dupa ce am nascut am inceput sa iau anticonceptionale. In prima luna cam in perioada ovulatiei am inceput sa am sangerari ca la CM care au tinut cam o sapt. Am fost la medic si mi-a schimbat pilulele ca alea cica nu contineau destuli hormoni, asa ca am inceput sa testez altceva. S-au dovedit a fi ok in sensul ca in prima luna am avut niste scurgeri dar pe urma am fost ok, pana acum. Sunt in a 4-a luna de cand le folosesc si acum am deja sangerari de 3 zile. Nici nu stiu daca sa merg la medic sau nu. Poate fi ceva nasol sau sa astept sa treaca?
Oricum la sf lunii vine cineva de acasa si o sa-mi aduca Microgynon ca eu am luat ani la rand si nu am avut niciodata probleme. Ma intreb daca e posibil ca hormonii mei sa fie tot aiuriti si acum la 5 luni dupa nastere.
Ati mai patit careva asa ceva sau ati mai auzit?

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Emiliapop tati nostru l-a scapat pe Luca din cos pe la 4 luni, iar eu l-am lasat la noi in pat in fundulet si el s-a rasturnat si si-a dat cu capul de noptiera. In ambele cazuri am avut mustrari de constiinta, n-am dormit vreo 2 nopti, dar totul a fost bime. Pediatra mea mi-a zis ca nu e bibelou de portelan (desi pentru mine e) si ca e important sa nu-si piarda cunostinta, sa nu vomite in jet, sa nu aibe febra si sa nu fie apatic in urmatoarele zile. In principiu cam ce ti-a spus si tie. Deci cu siguranta si Alex va fi ok.

Oanaalex si eu folosesc Microgynon. Am mai folosit si Logest, dar am avut reactii destul de nasolae. Asa ca pana la urma am revenit intotdeauna la marea mea dragoste - Microgynonul. Cat priveste scurgerile, am inteles ca sunt normale atata vreme cat nu sunt abundente. Trebuie sa urmaresti daca luna viitoare patesti la fel. Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, dar acum vreo 3-4 ani. Daca se repeta si luna viitoare cred ca ar trebui consultat medicul. Nu poti sa-i dai totusi un telefon sa-l intrebi?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput