dragele mele cum preparati voi brocoli pentru puiutii vostrii? am inteles ca se face un piure..dar cu ce il amestecam? cu brinzica si out sau cum este mai bun si mai aceeptat de copilasi?
multumesc
Fetita mea l-a inceput a mancat amestecat cu piure. Acum are 2 ani si il mananca fiert dupa ce mai intai l-am rupt in buchetele mai mici. Nu-i pun sare sau altceva. Ii place asa simplu.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Craciun 2006
Eu fetitei mele ii fac ca un fel de ciulama in care pun carne de pui, morcov,cartofi si brocoli....si mai mananca si fiert in apa cu sare apoi racit cu apa rece(lasat la scurs de apa)si peste el pun sos de susan(cumparat)
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
Fetitei mele i-l faceam fiert simplu in apa cu sare, apoi sscurgeam apa in care a fiert, puneam putina smantana daca aveam, daca nu lapte, unt si putina branza, de orice fel, ce era in frigider, si le ameteam in tigaie un pic, pana se topeau si se prindeau ca un sos de conopida. O perioada i-a placut la nebunie, manca oricat, ii faceam si alte legume si paste asa. In ultima vreme lasa legumele si mananca doar pastele... 
Pana la un an Alexia l-a mancat piure cu carne de pui.Acum il fac la cuptor cu cascaval.Il fierb un pic apoi il pun la cuptor cu cascaval sau branza rasa si cand il dau sa manance adaug putina smantana.Alexiei ii place foarte mult.
Eu il fierb alaturi de alte legume - un cartof mic, o ceapa, morcov, patrunjel, telina, pastarnac - si o pulpita de pui. Din zeama ii fac supica iar buchetelele de broccoli pe paserez cu iaurt simplu si carnea de pui.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana