** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 26
cristalina spune:
Ancamari, la cultura din secretia vaginala s-a vazut, lama. Mie mi-a dat doza dubla 500+500mg si mi se pare cam mare.
Am incredere in doctor, insa parca as fi mai impacata daca ar schimba cu alt medicament.
Streptococul e periculos in timpul nasterii naturale, bebe poate sa faca meningita sau septicemie...Dar peste tot se aplica tratament inainte cu cateva ore de nastere, cu antibiotic, nu cu asa mult inainte. In fine, Doamne ajuta sa fie bine.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ancamari spune:
Cristalina, multumesc pt precizare. Inteleg ca nu trebuie sa ceri o analiza separat (ca in cazul ureaplasmei care se face tot din secretie vaginala, dar daca nu ceri si platesti analiza separat nu ti-o face nimeni) din secretia vaginala si ca daca e sa ai streptococul iese la analiza normala de "culturi secretie vaginala".
Intr-adevar Lbelciug s-ar putea sa aiba o problema observata de Iosup la ecografie. A scris un subiect separat aseara. Cine stie sa o sfatuiasca si pe ea. Ii caut si eu acum pe net despre lichidul amniotic: cand incepe sa-l inghita bebe.
Anca, 23+
dianalaura spune:
Salutare fetelor!
Am vrut sa zic buna dimineata, ca de la oa 10 v-am citit mesajele, dar am vorbit cu fina mea pe mess si uite cat s-a facut ceasul si eu inca nu v-am scris. Florentina, uite aici un articol legat de varicela, avand ion vedere ca ai trecut de sapt 20, nu cred sa fie nici o problema, chiar daca nu ai avut varicela in copilarie. http://www.desprecopii.com/info.asp?id=90#var
Cioaca, felicitari pt baietel! Mica, Elteka, frumoase pozele..
Legat de somn..eu seara ma pun in pat pe la 10 jumate, sotul meu adoarme imediat dar mie imi ia cam o ora, o ora jumate pana imi gasesc pozitia si adorm. E adevarat ca ma trezesc de vreo 2-3 ori pe noapte, la pisu, la baut apa etc..dar dorm pana a doua zi pe la 9. Ma trezesc la 6 jumate, cand se trezeste sotul meu, mai atipesc pana pe la 7 cand vine si ma pupa si pe mine si burtica..si apoi, somn de voie pana pe la 9. In schimb, oricat as fi de obosita, eu nu pot sa dorm ziua. Chiar duminica trecuta ne-am pus amadoi (cu sotul) in pat, gata, inchidem tot, ne odihnim...pe naiba...el a adormit in 5 minute, eu m-am foit o ora in pat si pana la urma m-am ridicat si am mers in alta camera la TV. Asta e! Nu pot sa dorm..nici cand eram la camin si trebuia sa dormim de amiaza, eu nu dormeam..fentam..stateam in pat dar nu dormeam...
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
pauly spune:
am luat si eu analizele...in mare,is ok.doar fibrinogenul si vsh is marite dar am vorbit cu doctorul meu si o zis ca in sarcina ii normal sa fie marite.si am aceeasi anemie ptr cre o zis ca o sa-mi prescrie fier la urmatoarea consultatie...adica maine.astept rezultatul de la urocultura si proteinurie.
i-mi tare rau ptr prietena noastra Liviana...cred ca i-si face o multime de ganduri negre la ora actuala...nu stiu cum sa o ajut ma simt neajutorata...dar trebuie neaparat sa mai consulte un medic.
Liviana
fi tare ...poate ii o greseala.
mica felicitari ptr sapt noua.
va pup pe toate
18+
poze
Vali5 spune:
Buna, fetelor!
Ufff, iar ati scris mult in doua zile. Treaba voastra... iar va scriu un mesaj kilometric ![]()
mihamora, imi pare rau pentru ce ai patit, dar bine ca totul e ok acum. Sa ai grija de tine si sa nu faci efort. 
Elteka, ce tare esti, nascuta in aceeasi zi cu Hitler ![]()
Am vazut ca ati scris de dormit. Eu nu mai dorm bine de vreo 2 saptamani. Ma culc pe partea stanga si ma trezesc de multe ori cu fata in sus (pozitia mea preferata de somn) si ma sucesc iar pe stanga, si ma doare soldul stang de la atata greutate. Ma trezesc des peste noapte... Am cosmaruri, care de care mai bizare... Sunt foarte suparata ca mi-am pierdut somnul dulce de altadata... ![]()
petit_ange, ma bucur tare mult ca ti-a iesit ok TT si ai scapat de amniocenteza! 
corap, ce mult mi-a placut montajul cu Andrei... E un dulce! Abia astept sa imi tin si eu puiutul in brate!
tamaraspt, sa-ti traiasca baietelul! Si tie, cioaca!
mica, super pozele! Cred ca v-ati distrat de minune!
Trebuie sa revin la treaba. Va pup si promit sa intru cand mai am un pic de timp. 
Valentina
24+
Poze
Alyna24 spune:
Buna, fetelor!
In primul rand: LA MULTI ANI SI NOUL AN SA VA ADUCA UN BEBE SANATOS SI APOI TOT CE VA MAI DORITI VOI!
Scuze ca nu v-am mai scris insa am avut cateva probleme cu sarcina, la sv nu ma mai duc din 28 Dec!Am intrat deja in medicale ca nu se mai putea!
Sa incep prin a va spune ca de Revelion am fost la MOECIU unde a fost super!Am fost in gasca de 10 pers!Pacat insa ca nu a nins!Exact pe 2 cand am plecat a inceput sa ninga!V-am pus si cateva poze de acolo!
In al 2lea rand am cAM avut probleme cu sarcina!Adik sambata am avut niste dureri groaznice in partea dreapta spre incheietura piciorului sa zic asa(in zona apendicelui) de plangeam efectiv!Eram la tara la un parastas!Am plecat val-vartej spre Bucuresti cand am vazut ca nu-mi trece!Luasem un diazepam ca asa imi spusese dr insa gura de suc cu care am luat pasatila mi-a venit inapoi inzecit!Pt prima data cand am vomat in tp sarcinii!Ma speriasem rau!Puyu nu mai zic!Stiti cum sunt barbatii....Pe drum am sunat-o pe dr si mi-a recomandat pe altcineva la Sp.pOLIZU CA EA NU PUTEA AJUNGE!aM AJUNS LA DR cONSTANin Roxana(parca) si m-a consultat, examen gineco +eco si m-a internat!Se parea ca ori e infectie urinara(iar ca am mai avut prin noiembrie) sau colica renala(pietricele la rinichi)!Se banuia choiar o apendicita!Mi-au facut analizele+urina si pana la urma era colica renala!.M-au bagat pe perfuzii cu No Spa+Scobutil Algocalmin si Diazepam, si Ampicilina!Era pt prima data cand ajungeam intr-un spital!Mi-a fost teama si de branula aia din mana sa mi-o puna!Am stat pana duminica seara singura in salon!Apoi mi-a mai venit colege de suferinta!Mi-a dat drumul marti caci miercuri aveam programare la morfologica la Euroclinic la Herghelegiu!M-am mai inzdravenit!Mi-au trecut durerile!
Insa chiar si azi m-a mai intepat un pic!trebuie sa iau tratament cu No spa( 4 pe zi) si Scobutil (supozitoare 2 pe zi) pana luni!
Continuare in mesajul urmator ca am cam scris ceva@!
22+ sau 23+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
ELTEKA, Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor... Si vezi ca am trimis de-aici un mail... dar eu nu am vazut adresa unde il trimit, doar ca trimit mail ELTEKAI
... Ti-am dat eu adresa mea de mail si astept un mai de la tine, ca sa stiu unde sa trimit eu fisierul atasat. Aaah...si sa nu uit... ai o burtik scumpa foc!!!
Am citit thread-ul deschis de Ibelciug si sincer imi pare rau ca trece prin stresul asta, ca stiu ce inseamna, dar eu zic ca cu optimism si cu rugaciune va trece cu bine si de hop-ul asta. Lasa... sa suferim noi acum mamicile (fie chiar si asa psihic) iar copiii sa fie sanatosi.
Aaah... si ca sa incerc sa mai calmez spiritele... Eu am facut eco morfo la 20 sapt. si 5 zile si nu mi-a zis ca ar inghitzi copilul lichid, dar nici nu a facut caz din chestia asta... Eu ii tin pumnii sa afle numai vesti bune de-acum incolo!!!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
23+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Fetelor ce a patit Liviana si unde a postat mesajul ca eu nu il vad?
Alyna24
ai grija de tine si de bebic.
Mica
23
Poze
andradap spune:
Aveti idee... Mie mi-a zis la eco morfo ca am oarece contractii si ca se vede ca e si bebe agitat ca si mamik lui
. M-a sfatuit sa nu ma mai agit atata (nu stiu cum si-a dat seama ca de fel sunt o fire tumultoasa si zapacita!) , sa ma relaxez mai mult si sa mai iau si No-Spa. Eu nu am mai fost la ginecolog...si dci nu stiu... cam cat ar trebui luat??? Ma refer o doza minima... Sau nu stiu...as cumpara sa am in casa, daca ma apuca vreodata sa iau repede si sa ma lase... Oricum spre sf. sapt. viitoare merg la gineco, dar pana atunci... Ah...si de pret aveti idee cat costa?
Aici e Burtik mea
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
23+ cu
Antonio
andradap spune:
Mica, uite aici este link-ul unde gasesti ce a postat Ibelciug (Liviana):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92375
Aici e Burtik mea
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16