LEACURI BABESTI-PRO SAU CONTRA

LEACURI BABESTI-PRO SAU CONTRA | Autor: caminik

Link direct la acest mesaj

AM O FETITA DE 10ANI.ACUM 1 AN S-A SPERIAT FOARTE TARE,SPUNANDU-MI CA CINEVA I-A PUS MAINILE PE SPATE SI I-A SPUS ;BAU;.DE ATUNCI A INCEPUT CALVARUL.NU A MAI VRUT SA DOARMA SINGURA IN CAMERA,NU A MAI STAT SINGURA IN CASA SI DIN CAUZA CA O OBLIGAM FACEA ATACURI DE PANICA CARE ERAU GROAZNICE.AM FOST LA MEDIC SI I-A DAT MEDICAMENTE DE SOMN[CARE AU FOST BUNE PE PERIOADA CAT LE-A LUAT.APOI A INCEPUT SA-SI SMULGA GENELE SI SPRINCENELE.ACUM ESTE LA FEL.DECI CONTINUA SA FACA LA FEL SI NU VA SPUN CE FEL ARATA.CE SA FAC?SA O DUC PRIN BABE???VREAU SA VA SPUN CA NICI ACUM NU PREA VREA SA DOARMA,IAR DACA O FACE,ORICUM SE TREZESTE PESTE NOAPTE.MAI AM SI UN BAIAT DE 1 AN SI 8 LUNI SI VA DATI SEAMA CAM CE E PE CAPUL MEU.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

In loc sa mergi la babe mai bine incearca un psiholog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

AM FOST SI LA PSIHOLOG DAR NU S-A REZOLVAT NIMIC

popa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Am gasit undeva pe internet niste sugestii din partea unei fete care suferise de asa ceva. Spunea ca pentru atacurile de panica trebuie sa te duci fie la psiholog, fie la un dr. homeopat, fie sa faci sedinte de acupunctura.
Trebuie sa-ti fie foarte greu... Va doresc multa putere si ca situatia sa revina la normal cat mai repede!

Eli + Alice (04.03.05) si ana (24.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

caminik,imi pare rau pt ceea ce i se intampla fetei tale.eu personal nu cred in babe din astea cu puteri magice,insa daca ,doamne fereste,baiatului meu i s ar intampla asta si nimic oficial n ar da rezultate,probabil ca din disperare as apela si la babe.macar sa stau cu sufletul impacat ca am incercat orice.ceea ce nu inteleg e cum s a putut speria atat de tare....,era sensibila si inainte?daca dormi cu ea,nu i alungi teama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

aa,am uitat sa povestesc ceva/cand eram cam de varsta fetitei tale,am vazut un accident de circulatie care m a speriat cumplit....unui baietel de 7 ani ii fusese zdrobit capul de asfalt....desi au trecut 20 de ani,imi amintesc fiecare detaliu...stiu ca atunci mi a fost f frica sa mai dorm singura sau cu lumina stinsa...ma rugam de mama sa doarma cu mine,insa nu ma intelegea..era vara,era f cald,mama era f grasa si nu suporta pe nimeni langa ea..chiar daca adormea langa mine,se trezea peste noapte si pleca in alta camera....simteam imediat.....ma trezeam de nu stiu cate ori pe noapte....tin minte ca in vacanta aia de vara am citit f multe carti,pt ca eu toata noaptea citeam,iar ziua dormeam,pt ca ziua nu mi mai era frica...pe mama n a interesat o prea mult situatia mea....tin minte ca abia dupa vreun an am inceput sa ma pot odihni prea bine noaptea,insa cu sechele am ramas si acum...,ma trezesc la cel mai mic zgomot,oricat as fi de obosita,nu suport sa stau noaptea sg in casa,sa dorm sg si visez f mult si f urat,noapte de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Ma bucur ca ma intelegeti.Sper din tot sufletul sa rezolv cumva aceasta situatie pentru ca simt ca cedez psihic,mai ales cand altcineva ma intreaba: ce a patit fetita ta?,si eu nu stiu cum sa raspund.Am incercat si un tratament homeopat, carein prima faza a fost bun ,dar la a doua sedinta nu s-a mai intamplat mare lucru,dimpotriva a inceput din nou sa nu mai doarma noaptea.{Am mers si la a doua consultatie la recomandarea medicului respectiv.}La acupunctura nu m-am gandit,in schimb,soacra mea mi-a sugerat sa merg sa ii torn cositorul.Sincer,nu prea cred nici eu in asa ceva,dar din disperare,cred ca am sa incerc.PUPICI.

popa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am patit ceva asemanator cu fiica mea cand avea vreo 4-5 ani am lasat-o cu bunica mea intr-o zi si s-a pornit o furtuna. Bunica mea avea o anxietate din asta cu furtunile de cand era copil si s-a panicat si a speriat fata, nu direct dar a simtit-o ca e panicata si copil fiind s-a speriat foarte tare. Toata vara aia nu am putut iesi din casa cu copilul daca ploua, nici macar daca picura, se panica si in casa si intreba intr-una: de ce ploua? dar asa ca un disc stricat . Spre toamna s-a mai linistit, am cumparat o umbrela mare si frumoasa cu desene animate si problema s-a rezolvat de la sine. A durat cateva luni, am ramas blocate de cateva ori prin magazine ore intregi cand a pornit ploaia, dar nu am obligat-o sa iasa in ploaie daca era asa speriata. Nu cred ca e o idee buna sa o obligati sa stea singura acasa. Faptul ca isi smulge genele si sprancenele este doar un mecanism prin care elibereaza stresul provocat de anxietate. Cu un psiholog bun, eventual cu medicatie si multa rabdare veti reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

draga caminik,nu de mult nici eu nu prea credeam in babe,dar de cand cu problemele cu baietelul meu,am incercat-o si pe asta,ce sa zic copilul meu nu intra in biserica,sau daca il luam in brate si intram cu el,urla de mama focului,a fost cu el la o tanti care descanta,si vreau sa iti zic ca de a doua zi,baiatul meu a intrrat in biserica,pe de alta parte,merg frecvent si la biserica,caci fara ajutorul DOMNULUI nimic nu se face....din cate mi-am dat seama sunteti din galati,poate gasesti pe acolo pe la tine....in rest ce sa zic multa sanatate si sa va ajute DUMNEZEU sa fie bine!

mihaela

Mergi la inceput