Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 30
aZaZ spune:
imi pare rau ca nu am intrat azi dar abia acum am ajuns acasa
si sunt franta.Ma duc sa fac o pizza mare
si sa mananc cu al meu sot ca suntem cam rupti de foame
Dar imediat sa vad ce pot face cu pozili alea ca ma cam streseaza si pe mine cam mult
Vad ca nimic nu imi iese in ultimele zile
Nu stiu ce e cu mine si pe deasupra au mai inviat si tantarii ca saraca maria e piscata toata de bolfite
imi e asa de mila de ea.Aseara am stau 1 ora jumatate ca sa prind un tantar
care deja infulecase din ea.
mama Mariei
Denisam spune:
Moni- eu zic sa ii mai dai nurofen, dc s-au facut 4h si sa ii pui sosete cu cartof sau otzet sau spirt, iis cade sigur febra.Tzin pumnii sa va putetzi odihni si sa fie ttul ok si cu ea si cu tine.
Multumim ca atzi botezat papusa emma si imi palce fraza ta de final -cu 'consumatul'=asa e.
Eu dc o sa avem tot o fetitza cred ca o sa o cheme Sara Diana!
Bee- multumim de intrebare-se pare ca soacra deocamdata s-a descurcat ok din ce zice ea, cica felul 2 nu a vrut decat 5 linguritze dar i-a dat in schmb un iaurt, acum dupa amiaza o sa ii fac ciorba de perisoare si ceva chiftelutze(are felul 1 ciorba de curcan), si o sa incepem innotul azi-sa vedem ce fun mai avem si acolo, o iau si pe soacra cu mine ca sa fim ok cand iesim ca acolo e cald si eu vreau sa incalzesc masian si sa le iau direct din fatza usii.
Merg sa beau ceva si revin!
Denisa
Denisa
14+w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Ingrid S spune:
Moni, se vede pe ea ca e bolnava, in primul rand dupa ochi. Pare cuminte in poze, tare rau imi pare de ea, saracutza. Novocalminul scade temperatura repede, dar nu sunt cam multe antitermice deja? Incearca cu o baitza la 37 de grade.
fetitzei!
Bee, eu nu fac politie..
, daca baba nu stie ce are de facut, sa se care. La mine curatenia e pe primul loc, nici nu ma simt bine daca in caza toate sunt in dezordine si cu mizerie pe ele.
Maraki, ce mai face Angelos?
frumosului!
Giova, parca si Marco a avut o perioada in care nu manca legumele si carnea. Ori trece si ea prin faza asta...ori..nu stiu ce are.
Inainte sa o duc la culcare am observat ca era uda complet pe maini si pe bluza si tinea cu indarjire de lantul de la suzeta..se freca cu el non-stop in gura. Dar nu vad nimik in gura. Lapte nu prea a baut, deh, asta e. I-am dat o doza de Panadol sa doarma linistita la noapte.
Va las, ma duc sa vizionez ceva filme.
fetelor si mai revin!
Ingrid S si
Diana
Giova spune:
Moni daca ar sta in patut, sau ar dormi ai putea sa-i pui la maini si talpi cate o felie de cartof, dupa care ii dai sosetute. Si sa o impachetezi in cearceaf ud cu apa si otet. I-ar scadea mult mai repede.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
bumbita spune:

monica, multa sanatate la dia cea scumpa. sa dea Domane Doamne ca maine sa ne scrii ca i-a trecut fetii febra. Doamne ajuta! si eu zic la fel sa lasi la sfasrit antibioticele si sa incerci cu novocalminul si nurofenul.
sebi s-a culcat la 21, 30. era obosit frant pentru ca azi am stat vreo patru ore cu el pe afara...a fost fffff frumos, iar el s-a jucat cu o gramada de copii din parculet.
multumim pentru ideea de chiftelute de pui la cuptor, acina. facem si noi domani.
azi l-am tuns si eu pe sebi. Doamne ce-a mai plans, in toate fekurile, cu lacrimi de crocodil..desi il tineam in brate, il pupam, vorbeam cu el si eu si frizerita....DEAGEABA. l-a mai potrivit cat de cat, dar nu l-a tuns cat de scurt as fi vrut eu. mai incercam. poate pun si eu maine o poza cu tunsuliciul meu.![]()
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
szaboali spune:
fetelor,am citit ca sunt spiridushi dolnaviori
...
tuturor sa treaca repede.
Bianca
multumesc de intrebare.
Noi suntem bine,Iarina e cam maraita ,cred ca vin ceva dintisori la orizont dar nu se simte nimic,la cei 4 de sus care au iesit deodata a fost maraita cu mult inainte sa ii iasa
cred ca asa se manifesta la ea, sa o doara cu mult inainte de a iesi.In rest e figura mare, s-ar tot plimba dar numai tinuta de maini ca are viteza de zici ca imediat o prinde radarul
iar daca o las singurica face maxim 5-6 pasi si gata si asta se intampla mai rar.Acuma seara la baita in vana mare se tot apleca in fata in timp ce o spalam si nici prin gand nu mi-a trecut ca ea defapt bea apa
in timp ce eu o spalam
.Mai nou e figura mare si arata cu degetul unde vrea sa o duc, se rusineaza , se madareste rau de tot.
Cam atat despre spiridusa mea.
la mamici si spiridusi si multa , multa sanatate.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
Bee spune:
Pai Moni, daca deja e 38 cu 8, e mai bine. Tu ai zis ca dupa impachetari i-a scazut si abia apoi ai bagat Novocalminul? Din pacate o sa scada, dar va creste din nou. Ai grija noaptea cu ea. O culcati cu voi? Si las-o sa se culce, ca sa stea linistita sa-i scada febra. Eventual ma-i pune-i tu apa pe frunte daca ti se pare calda. Eu asa i-am facut. La temperatura asta n-ai cum sa nu-ti dai seama ca arde.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ingrid S spune:
Denisa, tot aud ca ii faci ciorbe, supe etc. Cum le papa Emma? Cu bucatele de legume si carnitza? Sau sunt date prin blender? Ca as incerca si eu.
dragalashei!
Si inca o intrebare pentru toate fetele si fug, ca am de vizionat 2 filme: i-ati pus pantofi la copilasi ca sa mearga sau desculti? Ca a mea, daca nu-i dau pantofi merge pe varfuri, daca ii dau i se impleticesc piciorusele. Cum e mai bine?
Ingrid S si
Diana
bumbita spune:
monica, are dreptate denisa. si sotul meu saptamana trecuta a fost racit , cu febra mare si l-am tratat...babeste. adica i-am pus cartofi la gat, infasurati in tifon, dupa care infasurati in fular. i-am pus picioarele in apa fierbinte cu apa si sare, sosetele inmuiate in otet si o foaie de varza pe frunte. si febra a trecut. dimineata era ca nou.
incearca!!!
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
szaboali spune:
Monica cum zicea si Giova cu cartoful in talpa,eu i-am pus Iarinei si pe piept tot felii(daca faci asa vezi ca se innegresc hainele) si pe frunte intr-o carpa tot cartof dar razuit.
Dianei sa ii treaca repede febra.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei