Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 17
aZaZ spune:
Va multumesc mult pentru urari si chiar mi-a placut mult primirea pe care ne-ati facut-o mie si cristinei.Din pacate inca nu pot sa va arat poze cu mica mea printesa pt ca tr sa astept pana la sf lunii
.Cel putin asa imi spun moderatorii saitului
.Asa ca mai aveti de asteptat un pic. Mi se pare o metoda destu; de naspa.
.
gorgan
aZaZ spune:
Cred ca incep sa ma molipsesc si eu de la voi cu statul la calc pana noaptea tarziu.La mine deja Maria si tati dorm numai eu stau si mor de somn.
Bafta la examene pt cele care sunt studente.Eu am terminat cu studentia.![]()
mama Mariei
Biancas spune:
Da, Irina, tratamentul scris de Ioana e pt cresterea imunitatii. Eu ii dau la Dani doar Imunogrip si sunt foarte multumita de rezultate. De maine incep al doilea tratament timp de 6 saptamani.
Maraki, scuze, aveam mailul tau dar nu mai stiam la cine il am si la cine nu. Sper sa te descurci ca am avut musafiri si deaia nu l-am trimis. A venit vecina cu cadou de ziua lui Dani
si ne-am uitat si la poze.
Moni, pe unde te creia o pauzasti?
Eu nu folosesc crema de nici un fel, iarna cateodata pe fatza ca mi se usuca pielea. In rest...nimic si am o gramada in baie si stau acolo ca mi-e lene sa le pun pe mine
Azaz, poti pune poze pe yahoo si sa ne dai adresa aici.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
LunaNoua spune:
Azaz, poti sa iti faci cont pe www.webshots.com, unde avem majoritatea. Acolo poti stoca gratis f multe poze, peste 1000. Pui acolo pozele, si apoi scrii aici linkul. Nu trebuie sa astepti dupa nici un moderator. Sunt si foarte usor de pus, iti instalezi de la ei un programel si imediat le pui pe site.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
anasebe spune:
Moniiiiiiiiiiiiiiiiiii Da-l la o parte pe fratelo, ca n-am vorbit de un car de ani!
Azaz N-am mai auzit treaba asta cu asteptatul ca sa pui poze. O fi vreo regula noua.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Biancas spune:
Azaz, cum o cheama pe fetitza ta? Maria sau Cristina? Ca eu nu mai inteleg nimic
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
anasebe spune:
Bianca Pe fata lui Azaz o cheama Maria. Cristina era o membra noua nare ne urase la multi ani.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
AzAz bine ai venit.Poti sa iti faci si tu cont in drops si sa pui pozele asa.
Alain vad ca nu vrea sa adoarma, s-a cam purcelit
.
Bianca am vazut pozele, tare reusita petrecere ati avut 
Anasebe, astept sa vad pozele si de la voi, 
Ioana ma bucur f mult ca ai fost multumita de dr miu si mai ales ca Razvanel e bine, pupici de la noi si sa va faceti bine cat mai curand
Eu am ajuns pe la 18 seara acasa la Nasaud,pe tren a fost ca incubator dar m-am bucurat ca am fost singura in compartiment si am putut sa citesc.Mi-a fost un dor de bebe de abia asteptam sa-l vad, mama l-a adus intr-o plimbare cu ei la gara, tareeeeeeee m-am bucurat sa-l vad.Ne-am jucat toata seara
are o energie ceva de speriat copilul asta, face non stop ture dintr-o camera inlata, s-a invatat sa treaca si pragul.din acte zice mama se mai trezeste noaptea de la dinti deci n-am scapat nici noi
. Merg la el ca vad ca s-a pus pe plans.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
aZaZ spune:
Maria o cheama pe fetita mea.Multumesc pt sfaturi si am sa intru chiar acum pe saiturile recomandate si sa vad ce pot face.daca reusesc in seara asta am sa va dau de stire imediat
mama Mariei
anasebe spune:
Ioana Ma intrebai in drop de ce avea Tibi 2 btratari. Pai de unde sa stiu?! Asa era moda la Municipal.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
tiberica fara frica