Ce inseamna asta?

Ce inseamna asta? | Autor: maryam

Link direct la acest mesaj

La fiecare pas mi-se cere nume utilizator , parola , desi sunt inregistrata de mult.Ce fac?

Maryam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Maria, tare ciudat ce ti se īntāmpla, nu am mai auzit. Īncearca sa intrii pe profilul personal si sa schimbi parola(sau o pui tot pe cea actuala) te deloghezi si apoi intrii din nou, vezi daca se mai īntāmpla dupa aceea!

Bafta

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Parerea mea e ca este o problema de cookies (fisiere in care sunt tinute informatiile de identificare) : verifica daca nu ai schimbat ceva in optiunile IE (incearca Tools>Internet Option...pe General poti incerca stergerea cookies+relogare la DC, uita-te si pe Security - in mod normal Internet...si pe Privacy - aici e cel mai important, la mine e setat pe Medium). Succes!

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai mult ca sigur dede...ca asa o fi...probabil est dezactivata optiunea aceasta. sau poate are vre-un utilitar care sterge periodic inclusiv fisierele cookies. Btw, care e spilul cu Deeedeeee... nu m-am abtinut sa nu pun sare pe rana cuiva. Hai noroc!

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by marius

Btw, care e spilul cu Deeedeeee... nu m-am abtinut sa nu pun sare pe rana cuiva. Hai noroc!

Ufff, saraca Deedee - din cate stiu eu, e o mamica care si-a ales acest nick dupa numele sorei lui Dexter din desenele cu acelasi nume. Deci, nu este nici o legatura intre mine si DeeDee (deocamdata :D)!
Noroc si tie,

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Faptul ca raspunzi sub acest nick inseamna ca e totul Ok cel putin pana la profilul personal. Ce anume nu iti merge defapt atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:
Originally posted by marius

Faptul ca raspunzi sub acest nick inseamna ca e totul Ok cel putin pana la profilul personal. Ce anume nu iti merge defapt atunci?

Gata, uite chiar am sters "OF"-ul anterior , s-a rezolvat , ce crezi? Dupa n-logari , am facut-o din nou , dar am sters chestia aia cu ...retine parola si...acum e OK!multumesc oricum, mmmuuuuuuuuuuuuuult!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput