Preturile in Rom dupa aderarea la UE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Copiloi, cele din articol sunt doar promotii ca sa scape de stocuri...nu sunt preturi care vor ramane asa, deci nu putem vorbi de o reducere generalizata de preturi ci doar de promotiile sau reducerile de sezon (cum sunt si acum pentru hainele din sezonul trecut), ceea ce din pacate nu inseamna ca au scazut preturile.

Si eu pandesc de doua luni un laptop la Emag si nu i-a scazut deloc pretul. Iar cele care se dau exemplu in articol sunt tot asa, ca sa scape de ele cat mai repede ca apar altele mult mai bune calitativ destul de repede...

Ce se ieftineste si ce nu din 2007

# Din 2007, nu vor mai fi aplicate taxe vamale pentru televizoare LCD, Plasme si sisteme Home Cinema (taxa de 42%), baterii (taxa de 15,5% ), genti de notebook si huse (taxa de 22%), astfel ca pentru aceste produse sunt de asteptat reduceri ale preturilor

# Pentru notebook-uri, monitoare, aparate foto-video, imprimante, componente PC si telefoane mobile taxele vamale au fost deja eliminate...sursa http://www.zf.ro/articol_105467/emagpreturile_la_it_c_in_ue_sunt_mai_mici_pentru_ca_piata_si_cererea_sunt_mult_mai_mari.html

Iar faptul ca unele articole(mai ales electronice si electrocasnice ) se ieftinesc se datoreaza in primul rand faptului ca apar produse mai competitive, si nu intrarii in UE...asa cum stiu cazuri de persoane care si-au luat in iulie de ex un laptop care 6 luni mai tarziu s-a ieftinit cu 4 mil (si nu eram un UE)..sau mp3 playerul pe care in septembrie l-am cumparat cu 330 RON, in dec se facuse 220 (fiindca deja ce in septembie insemna performanta ff ridicata, in decembrie era ceva oarecum mediu, aparand multe altele mai bune).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Cum e, sint mari scumpiri dupa 3 luni de UE?
Parca se vor scumpi curentul si gazele in curind.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu sunt toma necredinciosul.nu cred pana nu vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu nu am observat cresteri de preturi,da nici scaderi!Stiu ca la electronice si electrocasnice o sa puna o noua taxa,de mediu parca,care o sa se regaseasca in pret evident!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Initial creeata de sirimie

Ati observat vreo schimbare a preturilor?

Da, s-au scumpit tigarile.
Cu 2.000 de lei.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

astea ar trebui sa se scumpeasca de 20 de ori. poate doar asa se mai reduc fumatorii

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput