Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 2
ylilimic spune:
helenutza - pe mine nu m-a amuzat, ma gandeam ca ma apuca nascutul si v-am lasat incurcate rau! Stii vorba aia "prostul pana nu e si fudul, nu e prost destul"
Bine ca s-a rezolvat!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
da mai fetelor, stiu ca nu sunt reguli. ma gandeam totusi ca si luni mi-a facut control pe masa si nu am avut absolut nimic si acum mi-a facut acelasi lucru si am scurgerile astea. oricum nu ma sperii, daca dopul iese e de bine.
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
furnicusa spune:
Roandre, multumesc pentru listuta, intr-adevar sunt din Bucuresti, am omis sa specific.
Multumesc si celorlalte fete pentru primire.
Nadiuta, asa este, suntem la acelasi doctor, sper sa fie in tara in perioada respectiva si sa nu avem emotii din cauza asta.
Fetelor, stie cineva care sunt actele necesare pt spital si daca se poate aduce adeverinta de salariat din partea sotului (eu desfasor o profesie liberala si pentru mine e mai complicat sa alerg in perioada asta dupa documente)?
Maryela spune:
Gata, m-am decis: VREAU SI EU SA NASC!!! Pai ce, numai voi??
Vreau si eu sa pup bebe drag!!!!
Asteptam controlul de luni si poate, poate vrea bebe sa vina...
Nu stiu cum se face dar eu pana acum 2 saptamani aveam niste dureri de spate si de burta de nu puteam sa mai stau in picioare...Acum...NIMIC!!!
Felicitari tuturor mamicilor!!!!!!!!
39+
Marilena cu (un pui mic si iubit)
Liuda spune:
maryela bine ai venit in clubul meu! Numai ca eu azi l-am inchis! nu mai vreau frate sa nasc ca e incapatinata asta si nu vrea sa iasa cand vreau eu!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 5 zile
marinar spune:
Liuda eu nu mai inteleg nimic. pai tu nu faci ceza?
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
wannajo spune:
ylilimic, pupici ca ai grija de mine .Asa e, ieri amfost la dr. Suntem bine, colul este lung si inchis si dr m-a asigurat ca nu ar trebui sa nasc pana peste 2 saptamani. In sfarsit, se pare ca cezariana va fi programata undeva intre 5-11 feb...Peste 2 saptamani cand mergem la control o sa incerc sa o conving sa fie mai devreme (29 ian-4 feb), mai ales ca voi merge si la morfofetala la Iosup si sper sa fie bebe dezvoltat perfect si sa imi confirme ca pot naste la 38 saptamani. Sa vedem.
eli1977, eu amexact ca si tine...niste calduri de trebuie sa imi schimb camasa de noapte de cateva ori. Transpir abundent si "curg apele" pe mine: picioare, pulpe, intre sani..ce sa mai..peste tot. Nu stiu ce e de facut, se pare ca e normal, de la hormonii dezvoltati in sarcina.
Felicitari proaspetelor mamici de ieri (anis, gabriela_s, laura_ionescu)!!!
Sa aveti bebelusi sanatosi si norocosi si sa va bucurati de ei la maxim!
Multi pupici mamicilor si bebeilor care au revenit acasa! Sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati impreuna de momente minunate!!!
Azi noapte am reusit in sfarsit sa dorm bine!!! Uraaaa.... Am dormit de la 23 pana dimineata la 11:30!!! Hehe, mi-am scos parleala. Sper ca urmatoarele nopti sa nu stau iar cu ochii pe pereti
pupici,
wanna & bebe din burtika_35 w & 5 days
roandre spune:
Eu sunt cam zombi....m-am culcat pe la 4.30 azi dimineata din cauza de contractii ce si-au facut de cap vreo 3 ore de eram convinsa ca o sa nasc. Pe la 4 vazand sotul ca tot nu dorm ma intreba äuzi, dar tu chiar vrei sa nasti acum?...vezi ca am treaba si mai amana si tu macar cu o zi"....deh, barbatii
Acum vad ca s-au oprit, mai am cate o contractie dar f rar. N-am mai luat nici un medicament pt oprirea lor pt ca eu vreau sa nasc...m-am saturat de burta!
Marinar, posibil sa fie dopul ceea ce pierzi...hai ca in maxim o saptamana nasti...dc nu mai repede!
Daconst, dc stii momentul conceptiei atunci numeri din momentul ala 38 sapt.
Spalatul hainutelor....cu detergent lichid, clatit o singura data si calcate...cam vreo luna dupa care nu le-am mai calcat. Detergent pt bb am folosit dar mi s-a parut ca nu se topea bine si ramaneau bobite de detergent pe hainute. Cum bebelina nu s-a iritat, am folosit detergent normal in continuare.
Kateryna, e un dulce bebelinul tau!
Ralu, bine ai venit acasa!
eli1977, asa patesc si eu noaptea...curg apele pe mine de am ajuns si dorm cu caloriferul inchis si ma mai trezesc si mai deschid si geamul uneori. Ziua mor de frig si noaptea mor de cald.
Utile pt burtici, viitoare mamici
Maryela spune:
Liudapoate te vad ca nasti natur-natur...daca nu ti-a programat pana acum ceza...
Hai nu ma injura.....
39+
Marilena cu (un pui mic si iubit)
monykk spune:
liuda acum vad ca aplici psihologia inversa poate te aude si pitica din burtica si se hotareste sa va intalniti odata , ca tare ,mult te-ai mai rugat de ea
fetele sa stiti ca si eu patesc la fel noaptea transpir de l-am imbolnavit si pe al meu , opreste caloriferul, ba nu si tot asa o tin .......oare hormoni au luato razna de tot
in privinta detergentului m-am interesat si eu si depinde de bebel eu am luat det. normal si i-am spalat tot ce am cumparat , in schimb am luat balsam special pentru bebei, cand o sa nasc o sa va spun cum e mai bine
38+2 cudenis andrei
mony