bucurii de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 30
alexxia spune:
quote:
Originally posted by inni
Se zice asa cum ai spus si tu. "De acum creste...isi va face un program"...pai daca o iei de la capat cu sculatul din 2 in 3 ore...unde ajungi neneica...inapoi la stadiul de nou-nascut? Nu e normal.
Plus ca imediat mi-a zis sa-i dau fier, ca ea recomanda mai tz fierul, dar la mine e prea slab copilul si sa nu apara anemii.
Banuiesc ca somnul de noapte ( legat ) are si eu importanta lui ( si cred ca nu mica ) in dezvoltatea bebelului. Noi o sa incepem suplimentarea de fier pe la 6 luni. Dar la voi daca au fost probleme da-i de acum. ( anemiile feriprive la bebelusi pot duce la intarzieri in dezvoltare )
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
amarantina spune:
Alexxia, si Irena baga in gura tot ce prinde. Si asa ma distreaza... ca daca ii arat o jucarie mai intai o studiaza si apoi deschide gura si scoate un pic limbutza ca si cum ar gusta-o. Iar daca i-o dau in mana o duce automat la gura si chiar o gusta. E perfect normal. Ei incep acum sa cunoasca lumea: prin vaz, auz, miros si gust.
alexxia spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Alexxia, si Irena baga in gura tot ce prinde. Si asa ma distreaza... ca daca ii arat o jucarie mai intai o studiaza si apoi deschide gura si scoate un pic limbutza ca si cum ar gusta-o. Iar daca i-o dau in mana o duce automat la gura si chiar o gusta. E perfect normal. Ei incep acum sa cunoasca lumea: prin vaz, auz, miros si gust.
Stiu ca e perfect normal , dar pentru mine este un stres extraordinar. Trebuie sa stau tot timpul cu ochii pe Ruty sa nu cumva sa lase vreo jucarie mica sau bucati de jucarii ( ca avem si d'astea ) langa Thea
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
inni spune:
haideti dincolo
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

amarantina spune:
Alexxia te inteleg. Ca si eu sunt in aceeasi situatie. De asta David are interzis sa mai aduca jucarii de la el din camera si sa le lase peste tot. Toate jucariile sunt acolo, iar pe Irena nu o duc niciodata la el. Pana acum s-a conformat, ca l-am amenintat ca daca mai prind jucarii prin toata casa le arunc la gunoi. Asa am scapat si de stres si de dezordine.