bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am ramas singurica pe aici. Ne citim mai spre seara.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor si la multi ani pt. Cosmina si Teodora Maria!
Am pus si eu 2 filmulete cu fii-mea facute azi dimineata, in primul e nemultumita ca i-am pus picaturi in nas iar in al doilea puteti vedea cum se joaca fii-mea cu zdranganeaua. Daca aveti chef/timp de www.dropshots.com/day.php?userid=231413&cdate=20070113&ctime=014039" target="_blank">vizionat

Si cateva poze de azi de dimineata, pe burtica, incepand cu asta
Mai tarziu am primit si o vizita de la prietena cea mai buna a Mariei, Alexia, cu parintii ei. Poze de la vizita pun un pic mai tarziu.
Gripo, ma bucur ca ai gasit cerealele, in sfarsit!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Am vizionat o Mariuca frumoasa foc, si foarte indemanatica.

GETY, dar doctorul ce-a spus? cum o sa evolueze? o sa teaca mai greu sau ar fi trebuit sa fie bine deja? Ma gandesc ca poate e normal sa fie asa, poate face parte din procesul de vindecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

hai ca nu mai am rabdare lexi sa pui link-ul cu fetele. il pun eu.

doua marii

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

2 MARII frumoase foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gripo, multumim pt. aprecieri
Ralu, ce-a facut Alex cand ati ajuns acasa, a adormit? Fii-mea a adormit instantaneu dupa ce ati plecat

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mai am o intrebare. E adevarat ca Maria nu sta locului o clipa, da din maini, picioare, mai tot timpul, dar cand o pun la san, sta vreun minut doua linistita, apoi incepe sa se foiasca: misca mana, mai ridica piciorul, este toata activa. Am verificat: sanul mai are laptic dupa ce il lasa ea. Numai noaptea sta si suge mai cu spor. Asta ca-i mai mult adormita. Si ziua suge maxim 7-10 minute.
O fi bine, n-o fi bine? A mai patit cineva asa?

Si al meu se foieste la san ziua, noaptea e adormit si sta cuminte. Uneori papa 5 min. toata masa si nu mai vrea, dar nu plange intre mese, semn ca se satura. Mie nu mi se pare ca e putin 2 kg in 3 luni, eu m-as ingrijora daca ar lua putin de tot sau daca ar slabi, daca ar plange ca nu se satura... poate asa este ea, mai slabuta...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

MamiLili, mi-ai facut pofta de tort, acum ca au trecut sarbatorile si pusesem semnul "interzis" dulciurilor. Offf!

Scuze!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, a dormit ceva, ceva. vreo ora.
si culmea, a si mancat. sa vedem mai departe. pana acum am papat 440 ml.
de luni incepem cu borcanele si cu cereale.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, multa sanatate fetitei! Mathias cand e foarte flamand sta la san nemiscat si papa bine, alteori papa cam 2 minute continuu si apoi incepe sa se foiasca. Nah...inainte de a se insura o sa-l intreb de de facea asa, asta daca o sa am timp, ca ma vad deja ca o soacra terorista.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput