Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Lavinia ,multa sanatate!

Alexia nu mai vrea sa doarma in patut,de o saptamana de cand a fost bolnava a tot dormit cu noi in pat.Si asta seara sa vezi ce urla cand am pus-o in patut.Am dat-o jos si m-am dus sa calc si ea a stat dupa mine pana acum la 12noaptea cand a cazut rupta ,dar tot cu mine in pat.Dar nu a mai simtit cand am pus-o in patut.

Copii vostri mai dorm in patut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Miha, Rayan doarme in patul nostru de pe la 9-10 luni, nu mai stiu exact...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Dana, sa ne traiasca feciorasii! Cum a trecut la voi? Tu ce mai faci?

Multumim de urari dragi mamici. Uite acum reusesc si eu sa intru pe forum, dupa ce am impartit pijamale (vorba vine) tuturor si mi-am strans prin bucatarie. Noi l-am sarbatorit in familie cu bunicii, verisoarele lui si nasii de botez (care sunt si ai nostri de cununie). De dimineata a fost cam marait, voia sa stau doar cu el, incat abia am reusit sa pregatesc mancarea, sa adun prin casa etc. Insa dupa ce au venit musafirii si-a revenit (dormise intre timp) si abia de m-a mai bagat in seama. Poze nu am cine stie ce, dar voi incarca maine cateva. Tortul a fost masinuta si l-am comandat la o cofetarie. I-a placut, dar nu a vrut sa sufle in lumanare :)

Fug acum sa va citesc din urma, ca somn nu prea am. Am baut o cafea pe la 7, plus agitatia de peste zi... Asa ca ma voi relaxa putin pe forum, dimineata are cine sta cu piticul :)

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Of Kris! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micul sufletel. Bietii parinti, ma gandesc ce o fi in sufletul lor ...

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

BIANCA, DE DIMINEATA ERA MAI RAU CA IN PRIMELE ZILE, DAR FARA FEBRA..TOATA NOAPTEA S-A ZVARCOLIT, DE VREO 10 ORI S-A TREZIT..SI BINENTELES A SI TRANSPIRAT - 3 SCHMBURI.

DACA MAINE DE DIMINEATA VA FI TOT ASA RAMAN CU EA ACASA..NIMENI NU-I INTRA IN VOIE, PESTE ZI IN UNELE MOMENTE...

SUNT TARE NECAJITA!.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Mona, pune si tu niste poze de la petrecere.

Dana, voi cum ati petrecut?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Kris i-mi pare rau sa aud ce bolnavioara e fata...dar daca nu mai face febra e pe drumul bun.E posibil sa nu fi dormit de la mucusori.
multa sanatate.
Si condoleante pt bietul copilas.......
Mona La Multi ani! Scuze de intarziere.

Eu o culc pe R in patut de la 2 luni...acum nici nu vrea cu noi nici cand e bolnava.La baiat inca nu am adus patutul ca il iau de la barza si nu am gasit cu cine sa l aduc... sper sa mearga si cu el in patut ca pare mai mamos decar fata.
Amaya te rog poti sa mi zici de unde ai luat canapeua pt Andrei?atunci nu aveam in gand sa iau si nu am fost atenta,dar acum asa vrea ca nu o sa am in camera lor decat patuturile si nu am pe ce sa ma asez sa alaptez sau sa i schimb...si pare o varianta buna pe moment si un loc de zi pt ei....Am vazut si eu cercei,am si eu la fata tot rotunzi si cu pietricele dar nu sunt iesite in afara cercului ca la tine...cred ca ai inteles.ai tai sunt f frumosi.In privinta pusului in ureche,vreau sa ti zic ca si eu odata puneam cercei in urechi la bb si nu mi mai trebuie.dar faceam asta pana sa apara aceea varianta cu pistolasul.Eu i-am pus raisei cu pistolasul la 7 luni,la o ureche nu a plans deloc,putin la cealalta(a doua) dupa ce s-a vindecat(fara sa dau cu nimic)am schimbat cu cerceii mei...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kris

BIANCA, DE DIMINEATA ERA MAI RAU CA IN PRIMELE ZILE, DAR FARA FEBRA..TOATA NOAPTEA S-A ZVARCOLIT, DE VREO 10 ORI S-A TREZIT..SI BINENTELES A SI TRANSPIRAT - 3 SCHMBURI.

DACA MAINE DE DIMINEATA VA FI TOT ASA RAMAN CU EA ACASA..NIMENI NU-I INTRA IN VOIE, PESTE ZI IN UNELE MOMENTE...

SUNT TARE NECAJITA!.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Eu zic ca e bine ca n-a mai facut febra. Ca e agitata, e normal, dar important e sa nu faca febra.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia2 spune:

Ooof, am scris si eu un msg si s-a sters...
kris, sunt alaturi de tine, condoleante si multa multa sanatate ingerasului tau.
Coraly, l-am admirat pe Sergiu.Ai un copil superb, si-i sta f bine in rosu. Caaate fotografii!!!
Crinuta, nimic poze? Voiam sa-l vad pe Rayan mare.
Lavinia, insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Dragi mamici, va multumesc din suflet de urari, care, pe langa faptul ca m-au bucurat f mult, m-au facut sa ma simt vinovata ca eu nu am mai reusit nici sa citesc si nici sa urez "la multi ani" copilasilor care au implinit 2 anisori zilele trecute. Imi fac mea culpa. Mai am mult de recuperat la citit si apoi poate devin si eu mai activa. La mine, schimbarea serviciului si trecerea de la stat la patron a fost destul de grea, abia acum simt ca am intrat cu adevarat "la stapan", ma adaptez tare greu si sunt mereu obosita si in urma cu somnul.

Cristi a avut aseara parte de o petrecere frumoasa, la care au fost si cativa copii ai prietenilor nostri, toti mai mari decat el. A primit multe jucarii si a fost super-fericit. In curand voi pune si foto.
Va doresc numai bine si sper sa nu ne uitati pana cand reusesc eu sa imi intru in ritm si sa am timp si de net.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput