mini prix

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

se poate comanda si on line?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

ok, hai sa ma bag si eu in seama, ca tot sunt noua pe aici.
eu una sunt fan miniprix. NU neaparat pentru ca e un magazin nemaipomenit, ci pentru ca m-am saturat de nesimtirea magazinelor de firma, care vand niste carpe cu preturi de haute cuture.

acum, in iunie 2008, cand burta mea de luna a cincea deja cere haine mai largi, pot sa spun ca, pe de o parte, am noroc. parca toate bluzele si rochiile care "se poarta" sunt de gravida. pe de alta parte, ma apuca ametzeala cand vad o bluzica din material subtire, floral, incretita sub sani, la 150 ron. asa ca ma duc la miniprix, unde bluzele si rochiile sunt maximum 40 ron.

la OTOPENI e f bine, hainele sunt mai aerisite, dar trebuie evitat weekendul, cand e dezastru.
la ROMANA nu-mi place, niciodata n-am gasit ceva acolo si e tot timpul aglomerat.
cel de pe 1 MAI e cel mai indicat.
am auzit ca, de vreun an, s-a deschis unul in MILITARI, dar nu am fost, asa ca nu vreau sa comentez.

e adevarat ca au multe carpe, multe chinezarii, multe rebuturi (trebuie verificate atent, daca descoperiti defectele mai tarziu produsul vi se inlocuieste, dar pe baza de proces verbal - adica dureaza), dar au si multe haine ok. am gasit camasi barbatesti Banana Republic super misto, chestii de la H&M, Gap,etc.
dar trebuie sa (stii sa) cauti si sa ai rabdare.

pentru COPII, au o multime de hainutze frumoase si bune, de la sosete la geci. la fel, trebuie sa ai rabdare sa scormonesti prin cosuri si sa te uiti dupa defecte.

repet, nu e THE PLACE, e pentru cine vrea o hainutza haioasa si s-a saturat de nesimtirea magazinelor de firma. cine a fost in SUA sau a studiat putin subiectul stie cat de nesimtite sunt reprezentantele din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

SE POATE COMANDA ON LINE?////

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

SE POATE COMANDA ON LINE?////

Monikka

NU!
Vezi ca au site, dar nu au magazin on-line, adica nu poti nici macar sa vezi un produs.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am cautat subiectul si nu-l mai gaseam...
Am fost si eu azi la magazinul Mini-Prix de la Romana, la prima vedere nu pare cine stie ce dar daca scotocesti bine gasesti lucruri de calitate. Mi-am cumparat o rochita de vara de un roz foarte deschis, cu bretelute, care imi place foarte mult. Ma tentau si niste sandale dar din pacate nu mi se potriveau...oricum ma bucur ca ati scris de acest magazin, il voi vizita si pe viitor.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput