Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna seara secta vesela !

Eu am intrat sa va impartasesc marea bucurie ca nu mai am fata cheala in gura Am zarit azi un dintisor .. dar ... surpriza ... SUS. Si al doilea iese tot sus cred. Nu a zis nici pas de dintisor. L-am simtit eu la "controlul periodic". Drept e ca in ultimul timp, gandindu-ma ca ar trebui sa ii iasa si ei dintzosii, i-am dat Calcarea Carbonica. O aveam mai demult si statea degeaba in sertar, asa ca m-am gandit sa ii dau.. si .. uite ce surpriza

Eu am tuns gagica, in fata, si nu mi-o mai recunosc. Toata ziua stau si ma uit la ea, si parca mi-a schimbat cineva fata. Si la comportament e foarte schimbata de la 1 an. Zici ca a facut ceva click, si hop .. alt comportament. Ea era cuminte si inaite, dar acum, este sperietor de cuminte Fata asta creste cu alta viteza. Noroc ca apuc sa fac ceva poze .. ca altfel ... as vedea-o mare direct.

Pun si in webshots poze cu noua freza

Va pupicesc dulce pe toate

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Felicitari pt dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eeeeeeeeee, ete cui ii dau dintii! Felicitari! Hai ca de abia astept s-o vad cu noua frizura.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ursulino vezi ca mai mult decat atat Ana de France are un baiat care de pe acum seduce fetele...si le abandoneaza
Dana sanatate multa tatalui tau, tare scumpica puiuta ta in prima poza.
Ana de France, multumesc pt informatii si pupici.Eu vroiam sa ii fac si cardul acela pt accidente in strainatate
Daria cu noua freza e o scumpica cum rar vezi, pare mult mai mare si e tare dulce
Va las si eu, ma pun in pat sa mai citesc si eu ceva.Am uitat sa va spun ca am fost azi la ultimul film a lui Mel Gibson, Apocalypto ... e tare plin de actiune...ca sa ma exprim asa.E bun, va recomand sa mergeti dar sa nu fiti deja gitate cum eram eu azi

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursu sunt emancipati ce mai. Valeleu ce ne asteapta!!!!
Deea pune repede poze ca vreau sa merg la somn.

Mi-a adormit flacaul de 30 min. am mai tras o joaca si a picat.
Cred ca singura sol. ca sa doarma repede seara e sa-i fac doar o data/zi program de somn.
Sa speram ca nu se trezeste pe la 12 noaptea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Deea felicitari pt dintisor Daria e dulcica foc si cu bretonel Foarte frumoase pozele afara cu ninsoarea
Silvi am tras si eu filmul Apocalypto , timp sa imi fac sa il pot vedea , abea astept pt. ca am auzit ca e super tare interesant!
A inceput telenovela mea " Daria, iubirea mea " Fetelor mi-am adus aminte, vreau sa va intreb ceva: este un serial " om bogat, om sarac " acolo joaca un travestit, este pe bune sau isi joaca rolul atat de bine?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput