Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Despre tata... ei bine, azi a venit acasa, fiindca in urma unor noi analize facute in spital s-a decis ca nu e cazul sa fie operat. DAR nu se stie inca cu certitudine care este cauza pentru care are durerile cumplite si de ce are piciorul amortit.
Doctorul banuieste o discopatie.
Deocamdata a venit acasa si urmeaza un tratament de 10 zile. Daca nici dupa acest tratament nu va fi o ameliorare, atunci il vor interna din nou.
Cel mai bine este faptul ca nu s-a ajuns la operatie fiindca in cazul lui (cu cardiopatie ischemica si tensiune oscilanta) riscurile unei operatii sunt f.f.f. mari.
Insa a venit acasa la fel cum a plecat, tot cu dureri mari si schiopatand. Noi ne bucuram sa-l avem acasa, fiindca l-a deprimat atmosfera din spital.

Roxanica a prins din ce in ce mai mult curaj la mers. Uita sa se mai tina si se desprinde. Inca nu poate face multi pasi in siguranta si plonjeaza. Dar macar nu-i mai este frica.
Ne este noua frica atunci cand vedem ca se desprinde fiindca ia viteza si e foarte incantata de reusitele ei.

Raluca, sanatate multa Anastasiei.

Bumbita si Bianca, va multumesc pentru gandurile voastresi pentru incurajari .

Ingrid , si Roxanica e blondutza. De fapt e un blond-saten, cred ca amandoua fetele il vor mosteni pe Cosmin care asa are parul, blond-saten.

Daniela, ma bucur ca am citit despre vestile bune de la ecografie. Bravo, mamico !

Giova, eu am deja 2 buricele . Cum sa nu le pastrez??? Am desigur si 2 teste de sarcina (pentru fiecare fetitza) si bratarile din spital.
Le-am facut cate un caiet fiecareia si notez acolo tot ce e mai important despre domnitele mele.

In nota anterioara, am pus si eu 2 poze de-ale Roxanei in prima ora de viata: http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20060207

Sigur mai vroiam sa raspund ceva, cuiva, dar nu mai tin minte .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni si Marco isi pune cablurile, dar asa tip esarfa. Sunt tot dupa el sa nu si le infasoare in jurul gatului.
Cosmi atunci treci la bb3, poate o semana cu tine. esti tanara, frumoasa, cu 2 copii frumosiii......
Eu poate pe bb2 il fac in 8 ore, ca mau mai fost cazuri, cand la primul a iesit rapid, la al 2-lea s-au chinuit ceva.
Maraki cam asa e, fapta e comisa, asa ca....
Dana cum se simte tatalk tau? ai primit mail-ul de la mine? nu e graba, dar sa stiu daca am salvata bine adresa, ca nu am putut deschide site-ul.

Marco nu si-a facut somnul 2, a adormit pe masina cand mergeam la spital si acolo s-a trezit.
acum e mort de somn, asa ca mergem sa-l pregatim de nani.

A mancat si el pspaghete, in sensul ca si le-a turnat pe el si in cap.
Pun maine filmatul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, da, am primit mailul.
Am descarcat oricum mai multe poze, am si prelucrat o mare parte dintre ele, dar nu apar inca pe site, pentru ca nu pot sa ma conectez la serverul lor. Dar incerc in continuare.
La mine se deschide site-ul: http://www.copilasi2006.3x.ro/

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Scuze dana, acum am vazut ca ai scris.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Maraki Sincer nu stiu ce sa-i cumpar cadou. Oricum am zis ca astept sa treaca ziua lui, si ma orientez in functie de ce primeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!
Nu am apucat sa citesc ce s-a mai scris!

Dana cum se face sa te votam sau nu votam noi?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

vazut filmuletzul.......dana-cum se mai simte tatal tau?

silvi-te-am intrebat de asigurare pt cond auto. pt ca pe aia de sanatate sotul tau sigur o are in Frantza.......si ai zis de "accident". de ce o are pe aia de sanatate? pai toata lumea care semneaza un contr de munca sau se inscrie la o scoala e musai sa aiba asta. atunci cand a semnat contr de munca si lucrurile au intrat pe fagasul lor, i s-a dat sau o sa i se dea un nr de securitate sociala, care actioneaza, daca el nu-l are/stie inca, retroactiv. nimeni nu isi permite sa tina pe cineva la munca fara toate formalitatile si implicit ac nr de securitate sociala, care reprezinta asigurarea de sanatate, cu atat mai mult o institutie a statului cum e un spital. in + pot sa pariez ca are si asa numita "mutuela" sau asigurare privata, pt ca asig de stat nu acopera decat o parte din cheltuielile medicale si atunci toate instit au si contracte cu soc de asig soc private , care acopera in anumite cond diferentele......poate reusesti sa-l treci si pe asigurarea ta, dar sunt convinsa ca nu o va folosi decat daca, Doamne fereste, ar fi intercontract si nu ar mai avea-o pe asta fr......chiar am citi niste art in ziar cu sperantele pe care si le fac romanii ca vor merge cu asig de sanat rom sa se trateze in veste......daca toate ar fi asa snur credetzi ca ar mai veni nemtzi sa-si puna dintzii cu bani din buzunar in Rom. vin ca dif care le ramane de platit din buzunar dupa ce leda statu partea lui si, daca nu au asig privata sa acopere dif, e mai mare decat ii costa tot trat in rom......;si ma opresc aici ca am divagat rau...........daca vrei, mai putem sta de vb pe tema asta

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Fetelor sunt SOCATA! Fetele care vor sau au inceput viata sexuala ... dupa cum stiti inca de la varste f mici ... nici macar nu stiu din ce este alcatuit sexul (organul) feminin, habar nu au pe unde fac pipi sau pe unde fac copii ... SUNT DEA DREPTUL SOCATA!
Nu credeti ca ar trebui intai sa invete aceste lucruri si abia apoi ...
Faza este ca ... am intalnit mai multe fetite cu aceste cunostinte absente si cand le-am intrebat de ce nu isi intreaba macar mamicile R: "nu, ma omoara daca intreb astfel de lucruri", sau prietenele R:"nici ele nu stiu"...
Sau ... multe alte intrebari pe care le-am adresat lor ... am ramas de-a dreptul tampita de raspunsurile primite...
Nu va puteti imagina ce au (defapt nu au) in cap...

Mi-am jurat ca macar anatomie sa cunoasca fata mea.

Mergi la inceput

Dana sanatate multe tatalui tau!
Dar ce a patit? Adica ce miscare a facut de a ajuns sa aiba aceste dureri?
Poate i s-a mai spus tatalui tau, dar sa puna ceva cald (nu fierbinte) pe coloana in zona lombara, o sa il relaxeze putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursoaico nici eu nu stiam pe unde fac pipi Credeam ca pe jos....nu mi se pare mare nenorocire asta .....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput