Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara mamici dragi!!!
Sper sa am macar 5 minute libere sa mai scriu si eu cate ceva, pentru ca de la un timp sunt ocupata pana peste cap.
Am iesit din anul 2006 cu stangul si am intrat in 2007 cu 2 picioare stangi .
Mihnea e in continuare bolnav, a mai avut un episod de bronsiolita, otita, stomatita, cica si semne clare de rahitism plus o infectie atipica, nu ma intrebati ce e aia ca nici eu nu stiu. Cica o infectie pe care a luat-o de la un adult . De o luna de zile o tinem in inhalri, aerosoli, siropele, picaturi in nas in ureche in ochi, pare un cosmar fara sfarsit. Am acasa o lista cu ce sa fac si cand sa-i dau si tot tratamentul asta, plus mesele, plus schimbatul plus jucatul imi ocupa toata ziua. Iar cand adoarme eu sunt prabusita deja de 3 ore .
Luni acum am facut si eu, ca ce altceva aveam de facut, gripa . Inca sunt bolnava dar pot sa stau in fund si sa scriu la calculator iar sotul sta cu Mihnea care este foarte foarte rau. Il inteleg si pe el saracutul, prin cate a trecut!!!!
Imi pare rau ca nu am timp sa citesc din urma, am vazut cateva filumete haioase de pe la inceputul anului (cel cu masinuta si bebelusul urmaritor Andrei si cel care dadea scularea la toata lumea si cam atat din pacate).
Mihnea inca nu are dinti si conform spuselor doamnei doctor la noi nu au aparut din cazua neasimilarii de calciu si nu pentru ca asa e normal. Adica este normal sa apara dintii si mai tarziu dar nu e si cazul nostru, aici e clar un semn de rahitism!!???
Sper din tot sufletul sa nu fiu gravida, din cauza acestei gripe nenorocite si bineinteles din cauza aerosolilor cu adrenalina pe care i le-am facut lui fi-miu .
Am vazut Raluca ca si tu ai pus problema asta, si sa va spun sincer nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea fi periculoasa.
Normal pe 15 trebuie sa-mi vina ciclul, adica luni...si daca pana saptamana trecuta imi doaream o sarcina acum sper din tot sufletul sa nu fie.
Este adevarat ca exista o nesansa mai mare sa apara candida acum in preajma aparitiei dintilor. Mihnea a avut, (stomatita) si nu a mancat 4 zile aproape nimik, decat din biberon cam 450-500 ml lapte pe zi. A fost groaznic ca plangea saracutul de foame dar nu putea manca din cauza durerilor pe care le avea in gurita. Si cu "ocazia" asta a slabit si 800 gr...si asa era el prea "gras".

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 12/01/2007 : 05:12:00
--------------------------------------------------------------------------------

Fetelor vin si eu cu o intrebare( iar!)) vreau sa incep sa ii dau si eu Sofiei ou. Stiu ca se da numai galbenusul pana la un an. Voi cum i-l dati? In ce combinatii?

Cami & Sofia
poze Sofia

Cami ou am inceput si eu sa- dau doar de cateva zile .I-am dat prima data un sfert ,iar acum suntem la jumatate de galbenus.L-am fiert oul bine cam 10 min ,si l-am amestecat galbenusul cu pireul de legume ,prima data i-am pus in dovlecel ,azi i-am dat spanac cu un cartof mai mic si jumatate de galbenus.

Ildi

Mergi la inceput

Am trimis repede mesajul ca de cate ori scriu un mesaj lung ceva rau se intampla, ori nu sunt logata ori se blocheaza situl ori netul ori calculatorul.
Asaaaa....De la 1 ianuarie stau toata ziua cocosata sa il plimb pe fi-miu, il tin de manute si merge merge si ar tot merge fara nici un pic de consideratie pentru "cocoasa" mea. Deh e un sport nou pentru el. Si este atat de serios cand merge ca te bufneste rasul, si la fiecare pas pe care il face zice "da, da da". Daca il stiti pe Super Mario, celebrul joc nitendo, ei uite asa arata Mihnea cand merge. parca si astept sa sara si sa culeaga banuti de aur in drumul lui .
Este inca in faza de silabe: na na na, ba ba ba, ma ma ma, ta ta ta, bu bu bu, ne ne ne, da da da, si tot asa......
Are nervi, urla daca ii iei jucaria cu care se joaca sau daca nu i-o dai pe cea pe care o vrea el. deja mi-a stricat mobilul si mi-a mancat cateva carti.
O alta chestie care nu-mi place deloc este ca nu doarme deloc ziua. Asa ca va dati seama ce-i pe capul meu. Eu tot sper sa fie doar efectul adrenalinei, miercuri au fost ultimele sedinte.
Nici nu stiu ce sa va mai spun....nu ca nu as avea ce, ci tocmai ca sunt prea multe de spus.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Off Carmina ,ce m-am bucurat cand ti-am vazut numele ,dar ce pacat ca vi cu asa vesti proaste.Saracutul de Mihnea e tot bolnavior ,am crezut ca nu mai intri pe forum pur si simplu ,dar motivul tau e chier intemeiat .II doresc lui Mihnea multa ,multaaaaaa,sanatate ,la fel si tie si numai atunci cand te vei face bine sa vina si bb 2.

Ildi

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 12/01/2007 : 13:51:37
--------------------------------------------------------------------------------

ellax bafta la vaccin!
Steluta legumele se fierb cam 10 min-15 min la aburi la oala de presiune, in rest vreo 30 min.

Si ca sa nu fie suparata mami, Petra a mers azi de-a busilea corect.

poze si filme
Amiss

FELICITARI PETRA

iLDI

Mergi la inceput

Multumesc Ildi pentru gandurile frumoase !!!
O felicit si eu pe Petra pentru mersul de-a busile mai ales ca pe mami o incanta, probabil nu stie ce o asteapta . Dar asta este mersul firesc al lucrurilor.

Urez si eu LA MULTI ANI Doroti si Elei, sa-ti traiasca Adi si sa fiti fericiti, imi cer scuze ca fac urarile cu intarziere, dar inca mai este 12 ianuarie asa ca macar aici sunt in timp potrivit si OanaS, iti urez La Multi Ani si toata fericirea din lume!!!!

uite cum cresc

Mergi la inceput

VIRGI cea facut "parul" cu tine ,tu vroiai sa -l faci frumos si el in schimb ti-a facut atate surprize neplacute .Sper sa nu te superi ,dar m-a amuzat mesajul tau ,dar n-as fi vrut sa fiu in locul tau .

iuly p bine-ai revenit si felicitari pentru cei sase dintzishori

Lyly pai se poate sa te superi tu pe Razacila ,nici David nu se ridica singur in fundulet , de-a busilea nici vorba daca-l pun in patru labe incepe si urla ,in picioruse se ridica deja si face si pasi (dar e mai mare ca si Alec aproape cu o luna ,asa ca mai vorbim atunci),dar in schimb cu mancatul no comment are o pofta de ar fi in stare sa manance ce mancam si noi ,dar la fel face si el cand i lene sa se ridice se miorlaie ca sa-l ajut eu sau daca se poate sa-l iau in brate ,dar e asa de greu de imi rupe coloana ,dar parca pe el il intereseaza .

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, bine ai venit! Ce ma bucur ca te mai vad pe aici... Cu vesti nu f bune dar bine ca te mai vede omul. Acu nu trebuie sa va panicati atata cu adrenalina, nu cred ca ai inhalat tu atat de mult incat sa fie bai.

Se vorbea de ou si de cercelusi. Oul i l-am dat in legume si i-a placut prima tentativa, maine incerc iara. Cercei i-am pus din spital, in ultima zi in maternitate am rugat asistenta sa-i faca gauri iar cercelusii i-am tinut 24 de ore inainte in spirt intr-o cutie de medicamente, si tot asistenta i i-a si pus. Eu n-am vazut cum a fost si mai bine ca nu cred ca rezistam.

Am inceput sa le facem baita impreuna la prunci si e o nebunie generala, balaceala, rasete, stropeala pana in tavan. Am facut o gramada de poze, daca gasesc cateva mai pudice le pun sa vedeti si voi.

Ella, cum a fost la vaccin?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 12/01/2007 : 14:24:23

mai avem 2 dinti
incisivii de sus. unul iesit clar, cel de al doilea doar putin.
asta explica agitatia din ultima vreme.

FELICITARI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Virgi, tot am vrut sa zic de faza ta cu spalatul pe par cea de rasu-plansu... Ei, dar cine a avut par proaspat spalat...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput