S-a mai confruntat cineva?
Buna tuturor mamicilor! Am o intrebare legata de prezenta suparatoare a frisoanelor (friguri) in timpul noptii. Sunt insarcinata in aproape 12 sapt. si icepand de pe la 6-7 sapt am inceput sa am noaptea frisoane f.puternice, din alea cu zgaltaieli, insa temperatura nu se ridica mai sus de 37.4 .Dupa aceea am transpiratii destul de abundente. Nu am mai avut asa ceva inainte, de fapt singura data cand am experimentat ceva asemanator a fost in zilele cand mi-a venit laptele, dupa ce am nascut fetitele. Insa acum?? Intreb in speranta ca cineva a mai avut asa ceva si o pot pune pe seama transformarilor hormonale din primul trimestru.
Multumesc anticipat celor care vor raspunde,
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile noastre aici si aici
Raspunsuri
Luna1 spune:
Eu ma confrunt destul de des cu frisoane desi nu am temperatura ridicata, desi nu pe timpul noptii ci in timpul zilei. Nici eu nu am avut la prima sarcina, insa acum din cand in cand ma trezesc cu frisoane groaznice. Deci e de la sarcina zic eu.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Monicutz spune:
Eu am avut asa ceva dar doar de vreo 3-4 ori la inceputul sarcinii (6-10 sapt). Tot noaptea si tot asa ff frig si cu transpiratii. Dar nu aveam in fiecare noapte. Cred ca e legat de hormoni si de adaptarea la o multime de schimbari. Stiu ca si eu m-am mirat ca era in toiul verii si mie imi trebuia plapuma.
La mine a fost de cateva ori si n-am intrebat doctorul, dar poate nu e rau sa intrebi si dr pe care-l ai.
, 34+
lauramar spune:
Si la mine s-a intamplat tot in primul trimestru in toiul verii,dar de atunci nu am mai avut si eu cred ca e din cauza sarcinii cateodata avem imunitatea corpului mai scazuta .Dar nu stiu sigur despre ce este vorba.
si sper sa-ti treaca .
Laura
26+
Arianna
2girlsmum spune:
Multumesc fetelor!
Intre timp m-am mai uitat si eu pe net si am gasit ca aceste friguri urmate de valuri de caldura si transpiratii sunt un simptom normal al sarcinii dar destul de putin pomenit in ceea ce se scrie prin carti.Este datorat nivelului fluctuant si crescut de estrogen. Eu ma speriasem ca am vreo infectie ceva insa acum m-am linistit.Desi nu pot sa nu ma gandesc cu oroare la urmatorul episod, trebuie sa recunosc ca sunt f neplacute.
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile noastre aici si aici
MarianaTehan spune:
Nu ar strica sa mergi sa iti faci si o Urocultura, frisoane si febra mica aveam si eu, nu le-am dat importanta si la 24 de sap m-am trezit cu infectie renala.Nu vreau sa te sperii, tu cu siguranta nu ai asa ceva, dar fa totusi analiza.Sanatate