DESPRE APARATUL CONTRA TANTARILOR

DESPRE APARATUL CONTRA TANTARILOR | Autor: iuliana_2002

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!
VA rugam din suflet, cine a folosit si stie: sa ne spuna si noua sunt bune la bebelusi de 10 luni ( saptamana viitoare) aparate le care se baga in priza ontra tantarilor?
Caci nu vrem sa punem plasa la geam ca nu mai e aer.

Multumim,
Iuliana si Clauditu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Iuliana, nu stiu daca au efecte negative. Noi am folosit de cand era bebe si nu am patit nimic! Degeaba am pus plase de tantari, pentru ca tot mai scapau, iar saracul pui era facut praf. Poti incerca si crema speciala contra tantarilor (exista pentru copii), OFF , produsa parca de Johnson. Noi o folosim cu succes cand mergem in parc si scapam neantepati.
Claudia si Alex (4 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

mara s-a nascut iulie, cand deja era sezonul tantarilor. noi i-am pus pastile antitantari inca de la inceput insa ii lasam pastila cam 2 ore dupa care o scoteam din priza. camera bb-ului insa ramanea cu usa inchisa asa ca nu mai intrau tantari.

mada si mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si noi am pus la fetita noastra cand avea 6 luni, dar tot asa, cateva ore. Am citit undeva ca nu sunt recomandate sa le pui in camera copilului. Poate iti va raspunde cineva care este cadru medical.

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Sora mea a pus pastilutza de tantarii nepotelei mele de cand a adus-o de la maternitate si nu a avut absolut nimic.
Sanatate multa!
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Eu i-am pus in camera lui Danutz aparat contra tantarilor si nu a avut nimic, in afara de pielea la fel de curata si fara bubitze ca iarna.
Nu cred sa fie vreo contraindicatie, dar daca ai dubii, intreaba pediatrul.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Eu am citit prospectul la un aparat, era de firma, dar nu imi aduc aminte care, si spuneau (producatorii) ca nu este indicat sa il folosesti in camera in care dormi. Asa ca nu am mai cumparat. Am plasa la geam si nici un tantar.

dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi folosim pastilute contra tantarilor de cand avea Tudor 7 luni, dar evitam sa o tinem in priza cand e el in camera. De obicei bagam aparatul in priza cam cu 2-3 ore inainte de a merge el la culcare si cand il aducem in dormitor il scoatem. Dar au fost nopti (ca de exemplu asta vara la mare unde ne-au distrus tantarii, cand il lasam si toata noaptea. Probabil ca intr-o oarecare masura e toxic, dar sunt situatii in care nu prea avem de ales. La Tudor piscaturile de tantari se manifesta foarte urat, ca o alergie si il deranjeaza in mod evident destul de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Multumim!
Ne-am linistit!
Este tare neplacut cred ptr cei ciupiti, mai ales ca est un disconfort...ma refer la mancarime, daca se scarpina.
Mii de multumiri!

Iuliana si Clauditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Eu am probleme daca dorm in camera cu un aparat contra tantarilor - mi se umfla fata, ma doare capul si, in general, ma simt nasol. Asa ca am cumparat o plasa mare de tifon pe care am pus-o peste patutul de bebelus si nu am mai avut nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Eu am probleme daca dorm in camera cu un aparat contra tantarilor - mi se umfla fata, ma doare capul si, in general, ma simt nasol. Asa ca am cumparat o plasa mare de tifon pe care am pus-o peste patutul de bebelus si nu am mai avut nici o problema.

Mergi la inceput