Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Gio, noi sigur ne vedem la polizu, ca vad ca avem dpn la o zi diferenta si ultima data Lemnete mi-a zis ca o sa nasc mai devreme, posibil pe 30ian.MAAAAMA, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor imi permiteti sa nasc azi? Eu vreau azi! Poate a vrea si asta mica, da nu cred ca sta acolo la cald si nici in fundulet nu o doare!!!


Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Fetelor, pentru mine a sosit ziua cea mare.Maine la 7,30 ma duc la cezariana.
Am bagajul facut, in seara asta la 18,00 imi fac ultima injectie inainte de operatie. Nu m-am culcat la pranz ca sigur nu mai dormeam la noapte de emotie. Abea astept sa-mi vad maimutica!!

Ne uitam la burtica asta, si eu si barbatu-meu si ne minunam ca am putut face noi asa ceva! Mareee minunatieee.
La inceput imi aduc aminte ca eram cam sceptici. E drept ca si mie imi era rau de tot si nu pricepeam nimic din binefacerile sarcinii. Si acum stam si ne uitam prostiti cum am reusit sa incropim copilashul asta cat o sticla de cola si ne gandim ce-o sa ne mai joace pe degete de acum incolo. Si mai suntem si fericiti din cauza asta.
Imi aduc aminte tot asa, cum ma enervau de moarte toate prietenele, cunostintele si colegele de servici care aveau copii si ma asasinau cu povestile despre ei: " cum a mancat aseara, cum a tras prima bashinica, vaaaai ce dulce e cand apuca mingea cu manutele". Si tot asa. Acum imi dau seama care e treaba. Si m-am jurat sa nu ajung ca ele si sa nu-mi asasinez prietenii fara copii cu discutii despre scutece! Da' de unde!! E de ajuns sa ma intrebe cineva " ce mai faci" si ma pornesc sa vb despre asta mica care - ATENTIE!!- nici nu s-a nascut! Nu "ce mai face burtica" sau "cum e bebe"!! NOOOOOO! "ce mai faci" adica ce mai fac eu. Si ma pornesc....
Sa-mi fie invatatura de minte ca imi zicea sor-mea, care are deja 2 baietei, cand o certam ca sta prea mult cu ei in brate si nu-i lasa sa plaga: "lasa ca o sa vezi tu. te schimba un copil de nu-ti vine sa crezi".

Le tin pumnii fetelor care nasc, intamplator sau planificat, in urmatoarele zile, ca le-am dat liber la majorete pana intru din nou pe forum.

Nu scrieti tzashpe mii de capitole ca eu si asa nu tin pasul cu voi si din urma sigur n-o sa am timp sa citesc. Si parca vad ca pierd exact lucrurile care ma intereseaza cel mai mult

Aaa. si il pun pe sotul meu sa intre maine si sa va spuna ce-am facut. Sper sa ma asculte! Desi e la fel de emotionat ca mine si mi-a zis ca vrea sa stea si el spital sa nu ne lase singure. Daca nu, vad eu cum fac sa va dau de stire. Mi-am pus si nr de tel in listuta.

Pup,
Laura, 39 Fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pentru alinatxa:

intra la linkul de mai jos, vad ca te cauta cineva!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91656



vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Va multumim pentru ca va ganditi / rugati pentru noi. Azi mi-au facut externarea. Mi-au luat niste sange pentru analize sa vada de ce transaminazele au luat-o razna. Dr insista sa incercam sa il mai lasam pe bb cat se poate si sa fac eco in fiecare saptamana. Sincer as vrea sa mai stea dar …. Imi este frica sa nu moara din cauza placentei care abia mai functioneaza. Cu atat mai mult cu cat dr de la eco nu i-a dat mai mult de o saptamana. In plus bb (care e cu capul in jos si fara cordon la gat) impinge de mama- mama si cred ca am contractii pt simt cum mi se strange burta. Vineri ma duc iar la control sa vedem ce si cum. Pana una alta, ca masura de preventie nu ne-a dat nici o injectie ca sa grabeasca maturarea plamanilor. Oare nu mai e nevoie la varsta asta? Si faza mai nasoala a fost ca a trebuit sa il declare ca pe orice bb nascut viu. BBBRRRRRR!!! Plus ca la Municipal e aglomerat rau de tot. In prima zi am stat pt perfuzie 2 in pat. Cat am stat pe acolo l-am vazut si eu pe faimosul / frumosul (am chef de glume la ora asta) dr Radoi. Mama ce tanar e!!! Am crezut ca e mai in batran.

Felicitari proasptelor mamici.

Alimente interzise la alaptare – ce fac rau mamei si copilului in principiu. Si… fara varza, broccoli, fasole, mazare, conopida (ce baloneaza), cruditati si lactate. (in cazul meu laptele dulce ii provoca colici Alexiei.)

Va doresc multa sanatate si va pupam. Din pacate nu prea mai pot sta mult pe scaun pt ca simt cum bb impinge.


mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Laura Ionescu...simpatica foc...tin pumnii ptr maine...are sa fie bine!

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

alinuk - felicitari, sa-ti traiasca bb si sa fiti sanatosi amandoi! Asteptam in continuare vesti, poze si povestea!
oana, rali, mihacarm - scoaterea cerclajului a fost floare la ureche Totusi dr a ramas destul de uimit ca bb NU ARE DE GAND SA IASA! A rasucit ceculetul ala de l-a zapacit, si nu ii dadea de cap cu termenul... Ca nu degeaba aveam eu 2 termene la semnatura! Pana la urma a concluzionat ca mine: 38s+!
Prin urmare, bb e jos, dar nu atat de jos, dop nu ar trebui sa mai astept ca sunt la bb2 si colul destul de largit... Sa ma uit dupa ce? Dupa apa rupta, dureri de burta sau de mijloc (de mijloc am avut si la bb1). Si ma asigura ca am timp sa ajung la Cta la spital si ca nu il nasc pe pod la Agigea - grija mea mare! Vezi Dana, vezi? Poate asa vi se intampla si voua, care credeti ca sunteti deja la termen ! Am spus ca deocamdata nu doresc inducerea nasterii, nu are sens ca nu sunt la 42s si o sa-l sun sa raportez starea de spirit. Dragul de el, ne-am hlizit o gramada in timpul consultului, chiar ma binedispune o vizita la ginecolog (nu credeam ca am s-o spun vreodata)!

Acum sunt acasa si revin cand imi vin idei! toata lumea!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 6 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

laura !!!! felicitari!!! Vreau si eu!!! Nu te stresa ca asta ai asteptat 9 luni! fati pozici cu burta azi ca de maine devii iar fata mare... marog peste cateva saptamani sigur!


Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ylilimic foarte bine. Despre binedispusul la consult ma alatur..intr-o suta de ani nu m-as fi asteptat la asa ceva...dar tare ma face sa zambesc si mi-e drag...sper sa il am langa mine la nastere.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si ca sa fiu si io impacata am modificat semnatura, sic!
katy - hai mami la o conferinta!
Galactogil - imi puteti spune fabricantul si ce este:sirop/capsule/ceai? Nu gasesc deloc in Mangalia asta infloritoare... Se uita astea la mine de parca sunt de pe alta planeta.
pont pt mamici, eventual din Cta - am gasit in sfarsit termos de 2 bibe, cu interior din plastic, de la Canpol, 280.000 lei. In Cta in diagonala fata de policlinica cu plata, la mag Maredi Le Doceur (cred ca e corect scris). Sunt foarte bune si temperatura este mentinuta vreme indelungata, cca 5 ore, fata de termosurile cu interior de polistiren. Sunt probate, eu am, si am facut cadou, sunt utile pt pastrat rece sau cald, ceaiul/laptele/apa cu care veti face laptele.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput