Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aventura nu poate sa ma tina in salon..ca nu se stie cand voi naste...poate dura si cateva ore dar si 2 z, si de aia nu poate tine patul din salon ocupat.
rezerva e solutia ca sa stau in ea pana nasc..cat o fi, in ore, zile etc..asa mi-a zis dr..

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Marina e Marinar............la 8 avea intalnire cu Tutun la spital....cred ca naste azi....

Loredana 36+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Anis, nu cred ca mai poate dura zile daca ai contractii din 15 in 15 minute. Mai ales fiind la al doilea copil, s-ar putea sa mearga destul de repede. Eu in locul tau m-as duce la spital, n-as mai pleca de acolo. Doar n-or sa te lase sa nasti pe coridor! Bafta multa, sa fie totul bine cu tine si cu bebe!

Laura, felicitari pentru fetita!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Anis daca iti rupe membranele asha cu ti-a propus doctorul nu mai poate dura mult....plus ca ai zis ca vrei epidurala...deja ai dilatie 2.........sa nu treci de 4...nu are CUM SA NU TE TINA IN SALON

35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Pai nu imi rupe membranele .asteptam...dilatarea normala..de aia a zis sa vb mai incoloa zi.

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by laura ionescu

Am nascut o fetita draguta de 3.2 Kg azi noapte 11.01.2007 la 2:25.
Suntem bine amandoua.
Mai multe cand ajung acasa.

Felicitariiiiii!!!!!!!! refacere rapida si te asteptam acasa sa ne povestesti cum a fost !

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Anis, la contractii din 10 in 10 minute nu mai stai acasa...pleci de urgenta la spital si ca au rezerva si ca n-au!!!

Hai curaj ca o sa fie bine pana la urma!

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

[red]Felicitari Laura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anis, bafta multa..de nascut tot trebuie sa nasti...cu sau
fara rezerva..
39+

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Na ca acum s-au oprit iar contractiile

AniS 38+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Bravo Laura!!!!! Felicitari mamico! Sa va traiasca!!

Chiar asa Nadiuto, noi astea de la urma fato ramanem singure ...Fetelor, sa nu ne uitati, sa ne faceti si noua galerie..

Aventura 35 sapt + 4 zile cu Antonio

Mergi la inceput