Deoarece am sunat la clinica diagnosis si am aflat ca Nu se mai fac programari la dr. Pop decat pt aprilie (pt. mine tarziu) rog daca aveti programari la dansu pentru ecografii si nu mergeti sa ma anuntati si pe mine. Sau daca stiti si altundeva unde il pot gasi. Multumesc Ana
12+
Nu-nteleg ce se-ntampla de fapt cu programarile astea la dr. Pop. Si eu cand am sunat in vara mi s-a spus ca pana in decembrie nu se mai faceau programari, dar cand am venit cu recomandare de la medic, imediat mi s-a facut loc. Ba chiar m-au pus sa-mi aleg ziua si ora. Sfatul meu e sa insisti la telefon si sa le rogi pe asistente sa te sune imediat ce renunta cineva. Mie mi s-au parut dragute si dornice sa ajute. Sper sa reusesti.
mariavlad
Buna!
primele ecografii cu Sebastian mi le-am facut la dr. Pop,la sfarsitul lui 2003.
Era/este cunoscut ca "taticul ecografistilor"- dr. Iosup tot cu dansul a lucrat.
Imi mai facusem o programare la dansul care mi-a fost anulata pt. ca s-a imbolnavit f. grav (ceva cu inima). O perioada destul de mare nu a mai activat (cel putin cateva luni). Acum am inteles ca a reinceput sa faca ecografii, dar "mai cu masura", cred ca face o selectie... Cand aveam programare la dansul stateam cate 2 ore peste program, avea extrem de multe paciente- o data am ajuns sa fiu consultata pe 9-10 seara...
Face si exceptii, mai ales pt. cazuri mai dificile.La a doua ecografie vazuse ceva in neregula cu placenta mea, si a rugat-o pe asistenta sa ma programeze destul de repede...
Maricar, este posibil ca recomandarea doctorului tau sa fi cantarit destul de mult...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)