bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

edit: ca sa nu umblii din farmacie in farmacie poti suna la 0800 080 234 ( pt Sensi-blu ) si 0800 833 003 ( pentru Help net ) si intrebi exact la ce farmacie gasesti cerealele

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Fetelor,

Multumesc mult fetelor care mi-ati dat un raspuns la problema mea - Pufymic, Simoky, Cristina Goji, Gripo (wow, ma faci invidioasa!), eloise (hai sa-ti spun ca, in momentul cand am citit de diversificare nu m-am gandit la diversificarea mancarii bb-ului ci, ma rog, o diversificare a metodelor de ... satisfacere, recunosc. Dupa am ras singura cand mi-am dat seama ca e o diversificare atat de inocenta - da, si eu alaptez si intentionez sa alaptez pana la 6 luni). Alexxia, ai niste fetite superbe! Mai si ce par lung are bebitza! Abonament la aerobic mi-am facut la Clubul Esenzza din Piata Muncii, pt ca acolo se face aerobic si dimineata si ma ajuta, ca atunci poate veni mama sa stea cu cocutza

va pupic

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

sandra, de unde iau si eu o caciultza ca asta? ma intereseaza modelul, nu neaparat sa fie identica. m-ar scapa de multe chinuri cu alexia cand punem caciultza.

Din Z, ca v-am zapacit azi de tot cu mag asta
am vazut si portocalie si bej. Este f comoda, usor de "aplicat" copiilor nervosi si tine cald si la ceafa/gat ca un fular.

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Inni la noi a venit 153 RON, 4 camere in Sebastian.

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Am vazut 2 baieti ochiosi-Andrei, Raducu, 2 fetitze scumpe Ruty,Thea, 1 gargaritza frumusica si o papusica craciunitza!
Mai era ceva da' am uitatDaca azi noapte am buhuhu

Am facut vaccinul de 4 luni. Ped mi-a zis ca nu mai exista Infarix pe piatza decat in frigiderul meu-INNI.
A plans taaaaareeeee ca i-a imobilizat piciorul nu de alta... Apoi a mai continuat cu scartait o juma' de ora ca-si amintea ca l-am enervat
Despre diversificare:-va avea o masa de cereale -de 4 luni nu Nestle care-s de 6-dimineatza si apoi una de fructe dupa- amiaza-treptat of course...O fi bine? Cine a mai primit retete de diversificare-pleaaaaseeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

seara buna,

La multi ani puilor nascuti pe 11!

vazut pozici cu Maria de Gety, Deea de Putzuruca, Anais de Sandra, Gracie de Grace si Ana Maria de Itzy - papusici frumoase tare!

Simona, faza cu taximetristul. Ai primit ieri un PM de la mine?

E adevarat ca indemnizatia se poate vira in cont de card doar la Banc Post? Cu alte banci nu se lucreaza?

Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput