bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Lexi despre ce test e vorba?Ca nu am vazut de ce te felicita fetele...

Pupici!

Ioana[/orange] de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)[/b]

Nu stiu daca iti aduci aminte dar in octombrie va povesteam eu ca am de dat un test pentru un job in cadrul UE. Si, desi nu credeam ca o sa iau testul respectiv, pentru ca de multe ori invatam cu Maria in brate sau o plimbam prin camera si din mers imi aruncam ochii pe monitor sa mai citesc cate ceva, totusi am luat testul iar acum ma pregatesc pt. urmatorii pasi. Deocamdata trebuie sa trimit hartoagele adunate de-a lungul anilor, legalizate si traduse. apoi mai urmeaza niste teste. Imi doresc enorm de mult sa reusesc, mai ales ca ma gandesc ca ar fi cel mai bine pt. Maria!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, clar e aiurea rau sa-ti ceara bani! dar se pare ca o baza are! asa zice legea! dar asa ceva nu se face. mai ales la un bb! dr mea ce sa mai zica? eu ma duceam in primele 2 luni saptamanal cu fata la cantarit! si in afara de faptul ca ma poftea inauntru cum ma vedea la plecare ii spuneam : "o sa va mai deranjam si sapt viit!" si-mi zicea : "cand vreti! noi suntem aici oricand vreti sa veniti!". ba chiar pe la 2 luni juamte-trei, m-a sunat acasa sa ma intrbe ce mai face fata! ca nu ne duseseram la vaccin la ea! i-am zis ca l-am facut la pediatru si a zis ca e ok, dar sa trecem s-o mai vada si ea!

deci pt med meu de fam, nota 10! atat cat am nevoie de el(ea)!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna!

Fetelor, stiu ca s-a discutat la inceputuri dar acum efectiv nu gasesc! Puteti sa-mi spuneti ce acte contine dosarul pt alocatia copilului?

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

aaa, gigi, merci de intrebare! io ma simt mizerabil! nici ca am mai patit asa ceva in viata mea! ma doare gatul de moooor, si....atat! sunt pe antibiotic si sa zic ca ar fi o miiiiica ameliorare! dar, dupa cum se prezinta vindecarea e departe!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

laliq, multumim pentru cuvintele frumoase din guestbook. Pupici lui bebe Matei. Eu sper ca la primavara sa ne intalnim cat mai multe in parc. Ce trupa vesela am fi!

Off, sunt tare trista. Tocmai am aflat ca prietena mea are extrauterina. Doamne, si era atat de fericita!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

mai, imi pare rau, dar chiar nu mai stiu exact ce cate trb pt alocatie. as zice ca: certif de nastere al copilului, buletinele voastre, certif de casatorie (daca e cazul), o cerere tip....si cred ca atat! oricum du-te si tu cu toate astea (adev o sa ti-o dea ei), ca altceva nu cred ca mai are ce sa fie. aaa, parca livretul de fam. dar eu nu stiu ce e ala. noi n-avem...

apropos de asta: voi ati primit pana acum alocatie/indemnizatie (sau stimulent)/ajutor de nastere?

eu am nascut de 4 luni, si abia acum o sapt mi-a venit aj de nastere (1.950.000 rol). poate pe la 2 ani, ne-or da si noua alocatia...
nu de alta dar ma bazez pe alocatie pt banii de vaccinul de 6 luni! macar pana atunci sa vina.....

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by lakioana

Din nou eu...mai rarutz ca-i mai dragutz, dar nu prea am timp.

Am o intrebare la fetele care dau lapte praf la bebei: ce tip de lapte praf este mai bun...din cate stiti sau v-au spus pediatri vostri?
Si stiti de ce?
Pentru ca fata mea face iar fitze la tzatza...dar nu oricum...papa iar 3-4 minute...si dupa aceea ori incepe sa planga, ori sa se intoarca si sa vorbeasca cu peretii sau jucariile. Si e clar ca nu se satura pentru ca peste o jumate de ora sau o ora maxim...tzipa iar dupa papa. Si din nou asa. Pana m-am prins eu care e chestia. Nu mai curge lapte decat foarte putin. Am si cantarit-o...si am vazut ca la cea mai importanta masa a zilei, cand am reusit sa o conving sa pape din ambii sani...ea a mancat...70. Ce ziceti de asta. Dupa aceea am incercat sa storc sanii exact dupa ce ea a mancat...pentru ca ...mi-am spus eu...ea stimulase glanda de producere a laptelui si ar trebui sa mai curga inca. Da de unde? N-a mai curs decat doi stropi. Ma miram eu de ce vrea ea sa pape din 2 in doua ore...

Deci ce spuneti...care este cel mai complet lapte praf , si mai ales care sa nu produca dureri de burtica sau constipatie, ca si cu asta avem probleme? Pentru ca vreau sa incep sa ii dau si lapte praf...mai ales ca luna trecuta fata nu a luat decat 450 de grame...iar luna aceasta...in conditiile in care mai sunt cateva zile pana la treminarea ei...nu a luat decat 200. Si in ultima saptamana NIMIC

Ioana, scrie mesajul asta si la Femina intim, la Alaptatul Help line parca ii zice.... Acolo sunt niste fete care cu siguranta te vor sfatui BINE!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Ignatica multa,multa sanatate lui David. O sa se resolve o sa vezi, Dumnezeu e sus si are grija de puii nostrii. Curaj!
Anangel felicitari pentru test si multa bafta in continuare!

Fetele care ati botezat copii (adica toate fetele ca noi am ramas ultimii!!!) puteti sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa aduca nasa la botez, adica la biserica? Nasii mei sunt din Constanta si acolo sunt un pic diferite obiceiurile de Bucuresti si ma intreaba, cica sa nu se faca de ras!
Noi avem botezul sambata pe 13…poate reusiti sa-mi raspundeti si mie…

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lakioana, vezi ca sunt fete care se plang ca bebeii lor sunt in greva foamei desi beau lapte praf. Sa nu patesti ca ii scoti tzatzica si constati ca si lapte praf papa tot putin. Am citit un caz asemanator pe femina intim (alaptatul Help line)! Au si bebeii perioade si perioade.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

eu am nascut de 4 luni, si abia acum o sapt mi-a venit aj de nastere (1.950.000 rol). poate pe la 2 ani, ne-or da si noua alocatia...
nu de alta dar ma bazez pe alocatie pt banii de vaccinul de 6 luni! macar pana atunci sa vina.....

o intamplare fericita...

Eu speram sa vina indemnizatia + alocatie luna asta, dar mai stii...
Noua ne-au spus ca o s-o primim dupa 15 ianuarie , dar nu au precizat anul , asa ca...

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput