AJUTOR! NU gasesc Flixotide Nebules 0,5mg/2ml!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Eu stiu ca am cumparat de cateva ori de la farmacia de langa spitalul Budimex. Niciodata nu mi-au spus ca nu au in stoc flixotide nebules. Acum insa, daca voi spuneti ca nu se gaseste pe piata, e posibil sa nu mai aiba nici acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lucia, am gasit, dar concentratie mai mare si acum asteptam si cu administrarea (asta ma bucura, desi as fi putut afla din timp).
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Am vazut ca ati gasit, oricum am scris despre farmacia de langa Budimex ca sa afle cei interesati.Tin minte cum a fost prima data cand am cautat acest medicament, am luat toate farmaciile la rand incepand din Grivita-1mai si terminand in Calea Victoriei si se uitau toate farmacistele ciudat la mine pentru ca nu stiau despre ce vorbesc. Ulterior am aflat ca farmacia de langa Budimex este mereu apovizionata cu acest medicament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am facut o greseala mare, am jignit fara sa vreau persoana draguta care m-a ajutat sa fac rost de a doua cutie de Flixotide. Imi cer scuze si aici, ideea din mesajul meu era ca intentia mea era sa cumpar doar o cutie.
De aici vine "fara sa vreau", se referea doar la acest lucru, nu la faptul ca a trebuit sa o cumpar desi nu am cerut-o.
Scuze inca o data.
Nicoleta

Mergi la inceput