Abbate Prosper-recomandari cosmeticiana buna
Salutare fetelor,
Sunt inca in cautarea unei cosmeticiene bune mai aproape de casa pentru un tratament cosmetic facut cu profesionalism si muuulta gingasie pentru ca am un ten foarte sensibil, cu ceva probleme cauzate de acnee; asa ca va rog, daca ati mers la o cosmeticiana buna la Abbate (in zona Drumul Sarii, vis-a-vis de complexul Prosper, pentru cele care cunosc zona)dati-mi de stire ca sa am mai mult curaj sa merg la tratament.
Astept recomandarile voastre 
P.S.: si daca nu stie nimeni cosmeticiana buna la Abbate Prosper astept sugestii pentru alte cabinete de unde nu pleci cu rani sau zgarieturi pe fata.
Multzam
Raspunsuri
gudinde spune:
La Abbate Prosper nu stiu, dar stiu una la Abbate-le de pe str Hatmanul Arbore. Se numeste Cristina.
Str Hatmanul Arbore este aproape de Spitalul de Urgenta Floreasca.
andram spune:
Ok, am notat numele, multumesc frumos.
Astept in continuare recomandari; stiu ca cei de la saloanele Abbate au servicii bune doar ca eu sunt mai pretentioasa cand vine vorba de tratamentul cosmetic; am trecut prin mainile mai multor cosmeticiene si recunosc un tratament bine facut (mai ales dupa 2-3 zile cand incep sa se vada semnele si mai bine)
javascript:insertsmilie('
')
anda141 spune:
Eu nu stiu cum sa recunosc un tratament bun de unul mai putin bun. Merg la aceeasi cosmeticiana, nu am incercat mai multe.
Dupa ce ar trebui sa ne dam seama daca lucreaza bine sau nu??
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
miag spune:
Si Carmen si Stefi (ambele cosmeticiene la Abbate Prosper) sunt ok...eu am mers la amandoua si nu am avut probleme, am fost chiar multumita.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Blog:www.rollymania.blogspot.com
catrinelteodoru spune:
si eu ma duc la Abbate la Cristina ... lucreaza bine si finutz (pielea mea e sensibila si se tumefiaza usor) ... si cel mai important ma simt bine cu ea ...
Numai cuvinte de lauda pt ea, mai ales in comparatie cu colegele ei coafeze care mi-au lasat de fiecare data impresia ca imi fac o favoare ca ma accepta ca si clienta
(desi serviciile sunt foarte bune, intr-adevar) ... atitudinea lor lasa mult de dorit
Am ajuns sa nu ma duc la Abbate decat pentru cosmetica / Cristina (la cealalta tipa de la cosmetica nu am fost, nu stiu cum e)
Zambeste-mi!
andram spune:
Multumesc de recomandare Catrinel.
Imi fac programare la Cristina; o singura precizare: vorbim de Abbate Prosper cel nou, ca sa zic asa, cel cu geam sablat, vis-a-vis de complexul Prosper, cu magazine la etaj si supermarket Primavara la parter, da? Pentru ca stiu ca mai este unul, mai mic, pe cealalta parte, spre intersectia cu Drumul Sarii.
Sper sa ma inteleg cu Cristina si sa nu mai caut in toate colturile Bucurestiului o cosmeticiana priceputa.
Mercic
Andra
catrinelteodoru spune:
da, da , acolo, pe 13 septembrie
peste drum de Prosper este, exact in fata, un parculetz pt copii; dar un pic mai inspre Ghencea, la primul bloc de la strada este Abbate
Zambeste-mi!
andram spune:
Buna Catrinel,
Am fost la Cristina si....ai avut dreptate: este o cosmeticiana buna! Multumesc inca o data pentru sfat.A lucrat bine, am rugat-o sa nu imi chinuie prea tare fata pt ca era sambata si trebuia sa ma duc seara la o petrecere, sa arat cat de cat prezentabil. Si a stiut cat si la ce sa "lucreze" astfel incat sa nu stau stresata la petrecere. Masajul a fost super iar ea, ca persoana, mi-a placut:calma si fara fitze.
Peste 3 saptamani ma prezint din nou la ea.
Pupici
Andra