Sutiene
Am auzit recent o discutie
si poate ma luminati si pe mine: care este corespondentul de croiala al cupei sutienelor?
Adik, vanzatoarea de la raionul cu pricina, zicea ceva de genul: cupa C este croita pe rotund, adik pt sani rotunzi, cea B pt. sani para, etc.
Io mi-am luat mereu C pt ca alte experiente au fost proaste, dar nu mi-a dat prin cap ca difera si croiala cupei, credeam ca doar dimensiunea .
Baieti, de rade vreunu' ...
Raspunsuri
cornelianeli spune:
B,C,D indica "adancimea" cupei,respectiv marimea sanului nicidecum forma.....eu asa stiu
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
Lemoni spune:
Nu stiu ce sa zic ,eu nu am auzit asa ceva pana acum,eu spre exemplu iau mereu cupa B si se potrivesc foarte bine pe merele mele.
Deci nu stiu daca este o regula.
Chiar sunt curioasa sa mai auzim raspunsuri.
Gabi_K spune:
literele sunt marimea sanuluisi nu forma. eventual compara un sutien cupa D sau E cu unul de cupa A si ai sa vezi diferenta.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Melody spune:
Eu nu am auzit asa ceva pana acuma, si stiu sigur ca, cupa B de ex. e mult mai mica ca si cupa D. Logic, nu. Adicatelea nu are nici o treaba cu forma de mar sau para. Ca am vazut, de fapt majoritatea sutienelor in forma de mar, indiferent de care cupa era A,B, C, D...eu chiar caut cu disperare unul in forma de para, pt sanii mei in forma de mere, si eu am cupa C, sau chiar D. So, conform spuselor vanzatoarei sus-mentionate, eu nu o sa imi gasesc sutien in forma de para in veci.... I am so sad...
.
Cred ca ati inteles care e durerea mea.
tzitziri spune:
"Pentru aflarea cupei masoara-te peste sani. Scade din aceasta dimensiunea benzii. Diferenta iti indica litera: cupa A = 2,5 cm, cupa B = 5 cm, cupa C = 7,5 cm, cupa D = 10 cm."
Si uite inca ceva :http://infobrasov.net/reportaj_6010_Sani-perfecti-fara-bisturiu-.html
Deci e clar ca nu are nici o treaba cu forma sanilor ci doar cu marimea lor - adica marimea cupei reprezinta de fapt adancimea ei.
goldi spune:
Pai d-aia ma miram si eu, nu mai auzisem pana acum de asa ceva.
M-am linistit, credeam ca m-am ramolit de tot, nu mai stiu nici sa-mi aleg sutienele!