Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca acum am vazut ca de la tine era PM-ul, credeam ca e de la altcineva si am zis sa il deschid dupa ce termin aici. De cand s.a nascut bebu am folosit Pampers, o singura data am cumparat alta marca si dupa vreo 2 zile se innrosise. De astea sant multumita ca niciodata nu l-am avut iritat

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Noi am teecut de la Pampers la Huggies si-mi plac mai mult.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eu am folosit Pampers decat un pachet(care mi-a fost dat la spital), in rest numai Huggies. dupa primul scutec Huggies mi-a fost clar care-i cel mai bun.
ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Profit ca-mi doarme Marco si merg sa adun de prin casa, pe urma putin la Tv.
Dar mai vin si pe la voi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI GHITZA!! SA AI PARTE DE FERICIRE ALATURI DE CELE 2 FETE DRAGI DIN VIATA TA!
Multumesc fetelor care mi-ati raspuns . Am vb cu pediatra si mi-a recomandat sa-i dau apa cu miere dimineatza, apa trebuie sa fie lasata de seara. Om vedea ce efect are.
Azi i-am dat nuci, mere, banana si pere in mana, sa le vada si live, nu doar in poze. Na, ca acum le stie si asa. Nucile i-au placut, le izbea una de alta. Aveam o linguritza si-i ziceam sa le puna acolo, s-a conformat si se distra cand le aruncam in aer. Eu toate astea i le bag pe gat odata cu mancarea, asa invatam noi. Si atata le poate studia, ca merge papa in guritza fara sa realizeze .
Laptele asta Junior cred ca e mai concentrat, de cand il dau nu prea mananca bine. Alta explicatie nu am.
Va las acum, am scos-o afara si astept sa revina.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am ajuns si eu in final la serviciu , Andrei mi-a facut febra 39,6 azi-noapte, prima data cand e asa de mare .
A mai facut el febra dar 38, 6 a fost cel mai mult .Nu am dormit aproape toata noaptea, i-am dat apica multa multa a baut mititelul.Spre dimineta mai scazuse dupa nurofen si un eferalgan supozitor, in fundulet.
Am un chef de munca de nu mai pot si nu stiu cum se intampla ca chiar am si mult de lucru , altfel ramaneam acasa cu el.
Am sunat pediatra si mi-a zis sa nu ma sperii, sa continui cu nurofenul si alternativ eferalgan.
Am sunat-o pe mama acum vreo 20 min si deja era mai bine,E uimitor cat de repede isi revin.
Maraki eu te intrebam de sotul tau, ca mi s-a parut ca a luat in greutate .Si ma gandeam eu ca are de tinut vreun regim .Sanatate multa.
Noi nu am primit hainute de la alti copii nu ca am fi fost fitosi dar nu avem bebei mai mari ca noi de la care sa luam.Dar nu e nici o problema , asta inseamna ca avem multi prieteni de varsta noastra.
Moni La Multi Ani sotului tau.
Mai fetelor Andrei de mami tanti nu e pe 11 februarie?
Dana Ene unde esti? Aveti probleme?
Pupicei .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

SAlutare fetelor,

Ingrid, si Anastasia s-a constipat rau de la nan junior si am renuntat urgent la el. Ea acum brea Topfer 3 si zau ca as vrea sa o trec pe laptele de vaca. Am avut doua tentative si l-a baut super bine, nu a facut nici o reactie, doar ca nu mai voia mancare neam...asa ca mai amanam un pic. Si Anastasia papa doar daca ii distragi atentia si chiar azi dimi vorbeam cu mama sa incercam mai mult sa ii diversificam pentru ca e taaaaaare mofturoasa...fructe numai de la borcanel si alea asa cu fitze multe, iaurt cat cuprinde si ciorbe cu carne de pui sau vita(din care ii dau ce e mai gros) la greu, adica niciodata mai mult de 150 g la o masa. A, si cremvursti de pui. Nu vrea alte mancaruri, ou fiert niciodata nu accepta, ficat deloc, peste foarte rar, nu tu un pilaf de orez, nu tu gris cu lapte sau altce chestii cu lapte pe care am incercat sa i le dam. Traiasca iaurtul: Bifidus de la Prodlacta in special Milli ispita fructelor ca are bacatele ff bune de fructe.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Ingrid felicitari pt. progrese. Cand am vazut-o si pe Anastasia cum stia cum fac animalele, sa mor nu alta.Bravo fetele!!! al meu nu sta la lectii dintr-astea. a invatat unde e urechea, nasul, gura. Ochii mai tarziu, ca n-am chef sa ni scoata. Cand vede tel.: live sau la tv isi duce mana la ureche.
Acina insanatosire grabnica lui Andrei. sa-i treaca repede.

fug la treaba.

e cam urat azi afara si trebuia sa merg sa iau perdeaua pt. camera lui marco ca e gata.Nu cred ca iesim, ci mergem la o ora de fitness, dar mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Giova, super tare faza cu ochii si sa stii ca ai maaare dreptate. Strumfa stie unde sunt toate cele doar la noi si ne scobeste pe unde ii zici, la ea arata doar gura ca rade nonstop cu ea.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Cred ca s-a trezit Marco, tot e bine 1.30 a dormit.

Ralu, mama e asist. maternal si tot fac cursuri cu psihologi. Si acolo le-a spus ca, ochii sunt ultimul lucru care trebuie sa-l invete un copil, si pe papusi, nu pe oameni, caci de nu risca sa ne scoata ochii.

_
Marco la 1 an

Mergi la inceput