Toate forumurile Desprecopii.com: liste de discutii  La bucatarie

Carnea de vita pt ciorba

Pagina urmatoare

Vezi toate retetele
Adauga si tu o reteta!
Biscuiti dulci umpluti cu ciocolata si alune * Biscuti dulci cu fructul pasiunii * Prajiturele cu cardamom * Tiramisu Cheesecake * Gogosi coapte * Tort negresa * Rulada cu mango si fructul pasiunii * Negresa simpla cu nuci *
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 2

simonique
simonique



389 Mesaje

Link direct la acest mesaj  Arata profilul Adauga semn de carte la mesaj Trimite simonique un Mesaj Privat

Carnea de vita pt ciorba

Am si eu o mare rugaminte pt cunoscatoarele in ale bucatariei: ce parte de la vita este cea mai buna pt ciorba ca sa nu ramana tare?
Multumesc anticipat!

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
      (0 aproba) (0 dezaproba) |
tumpi
tumpi



4511 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui tumpi  Trimite mesaj yahoo luitumpi Adauga semn de carte la raspuns Trimite tumpi un Mesaj Privat
Rasolul de vaca e bun pt ciorbica, eu mai folosesc gulasul de vaca,care cred ca e din pulpa.
Ideal ar fi sa gasesti manzat ca e mai fraged.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

membru veteran roxanaz



18695 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite roxanaz un Mesaj Privat
cap de piept sau piept de vita, bucatile sunt cu oase mari si bune, cu grasime. dupa ce fierb bine se scot oasele si se taie carnea bucatele normale care se lasa in ciorba.

Roxana
Mergi la inceput

silvana_salajan



5281 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luisilvana_salajan Adauga semn de carte la raspuns Trimite silvana_salajan un Mesaj Privat
Am facut si cu rasol, si cu pulpa de manzat (vitel), insa cel mai mult mi-a placut cu rasol. Se inmoaie perfect prin fierbere, o poate manca si copilul usor. Ciorbita cu pulpa nu ia placut ca nu a putut mesteca carnita.


Mergi la inceput

crissy77



3362 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui crissy77  Trimite mesaj yahoo luicrissy77 Adauga semn de carte la raspuns Trimite crissy77 un Mesaj Privat
Nu iti pot raspunde la intrebare ca nu ma pricep(nu-mi place carnea de vita) dar te pot ajuta cu niste sfaturi. Ca sa fierbi rapid carnea de vita poti:
- folosi oala minune;
- adauga la fierbere putin otet (am auzit si varianta cu bicarbonat, nu stiu cat o fi de adevarat).

Cristina & Elise-Stefania
Mergi la inceput

membru veteran bubu05



10340 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui bubu05 Adauga semn de carte la raspuns Trimite bubu05 un Mesaj Privat
Chiar azi am facut din pulpa de vita. Eu o tai cuburi mici si a fiert repede, s-a facut super moale. Rasolul e bun de asemenea.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Mergi la inceput
simonique
simonique



389 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite simonique un Mesaj Privat
Saru'mana pt raspunsuri. Eu am facut cu gulas de vita si a iesit cizma si am fiert-o 3 ore

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
Mergi la inceput
tic_tac
tic_tac



115 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite tic_tac un Mesaj Privat
la bors - adica zeama de carne care e acrita cu bors - folosesc carne de vita din categoria "cap de piept", adica bucatile alea care au cartilaj alb, care nu e chiar os, la fierbere carnea devine potrivit de frageda, nici prea tare dar nu e nici moale.
e buna ptr. dintii adultilor. nu indepartati grasimea, mai ales aia care e de culoare alba, da gust f. bun la zeama, nu se topeste in timpul fierberii.

ptr. copii adaugati la fierbere putina vrabioara de vita, aia care are firisoare f. subtiri albe de grasime. numai aceasta carne este frageda si usor de mestecat ptr. copii.

din rasol fac supa cu galuste din gris sau paste. maduva de la os o scot, o parte o lichefiez cu furculita si o adaug la supa, restul o maninc cu lingurita, e o delicatesa ! nu va feriti de grasimea asta, ca e buna, in cantitate mica.

iar ptr. gulas folositi vrabioara cu firisoare de grasime in textura, chiar daca e mai inchisa la culoare, totul e sa observati daca grasimea e alba, daca e galbena vaca nu prea a mincat iarba
Mergi la inceput
simonique
simonique



389 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite simonique un Mesaj Privat
Mersi mult Tic-tac pt asa detaliere. Gata, am scos la imprimanta si plec la cumparaturi cu foita dupa mine
Ce bun e sa ai unde sa afli raspunsuri la probleme...


Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Editat de - simonique on 10/01/2007 13:12:57
Mergi la inceput
adi69
adi69



3524 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Apasa aici pentru MSN MSG. a lui adi69 Adauga semn de carte la raspuns Trimite adi69 un Mesaj Privat
quote:
Originally posted by tic_tac


. maduva de la os o scot, o parte o lichefiez cu furculita si o adaug la supa, restul o maninc cu lingurita, e o delicatesa ! nu va feriti de grasimea asta, ca e buna, in cantitate mica.





Si noi facem ciorba sau supa de vita din rasol,si oase cu maduva.
Iar maduva o mananca sotul si copilul,cu paine prajita (nu in ulei ci la prajitor) frecata cu un catel de usturoi si unsa cu maduva.E bun

Adriana si-atat...
Mergi la inceput
simonique
simonique



389 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite simonique un Mesaj Privat
Mmmmm, Ady ce bine suna ce zici tu...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
Mergi la inceput
Pag. din 2 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare

 Subiect inchis
Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com