Sangerare la inceput de sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Bibi si eu am avut sangerari la inceputul sarcinii ca tine, o zi rosu si apoi maroniu dar din ce in ce mai putin. A durat destul de mult, mai mult de o saptamana, si nu am luat nimic pentru sustinerea sarcinii. Acum astept sa nasc, la toate ecografiile bebelina a fost bine si e o grasana, avea 3kg 200 pe 6 dec. Nu te ingrijora, cum ti-au spus si celelalte fete, stai in pat linistita si o sa fie bine.

Ivona 40+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! De aseara sangerarile au incetat.. mai gasesc o pata mica de tot maronie pe chilot dar atat! In schimb de aseara au inceput sa ma doara burta ca la ciclu, spatele destul de nasol si sanii!!! Fac pipi din 2 in 2 ore!
Azi merg la Sanador la o dr-ita! Sper sa fie totul bine! Stiti ceva de Sanador?? Eu am auzit numai de bine...
Doamne ajuta sa fie bine!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu am avut sangerari prin sapt 4-5 si am stat in pat 3 sapt, iar acum bb are 12 sapt si deja incep sa scap de greturi! Dureri ca la ciclu am simtit si eu. Am inteles ca sunt normale, pt ca se contracta uterul. Daca sunt prea puternice, o sa ti se dea tratament. Eu am luat No-Spa.
Testul de sarcina nu iese pozitiv decat daca e sarcina. Nu are cum sa apara a 2 a liniutza daca nu e bb. Eu aveam bb de 4 sapt si am facut cel mai ieftin test, si liniutzele sunt rosii bine amandoua...il am si acum!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Din pacate la mine se pare ca este extrauterina... am scris si la Asteptand un ingeras.. la subiectul Sarcina extrauterina sau nu. La beta HCG mi-a iesit valoarea 53,74.. destul de mica. Maine o repet!
Sangerarile sunt mai mari si mai spre rosu..
Va multumesc tuturor pentru incurajari!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput