dependenta de cumparaturi
ati simtit vreodata nevoia sa iesiti din casa si sa cumparati ceva, orice numai pentru ca va face sa va simtiti mai bine?
au fost situatii cand nu ati putut rezista sa nu cumparati lucruri pentru cei mici, indiferent daca aveau sau nu nevoie?
Raspunsuri
monalac spune:
ohoho,de cate ori!crisul meu are f multe haine si tot nu ma pot abtine sa nu i mai cumpar,desi nu sunt bogata!!insa i as cumpara tot ce e mai frumos si mai calitativ,iar mamicile din parc chiar se mira ca dau pe o pereche de ghete 70 ron si pe o pereche de blugi 650ron,desi as gasi si mult mai ieftini....,insa nu asa frumosi....
eryteea spune:
Da eu asta simt in fiecare zi,nu cred ca exista zi lasata la D-zeu ca eu sa nu cumpar ceva ,indiferent daca este ptr. bebe sau ptr.mine sau ptr.tati.Sotul meu mi-a spus ca ar trebui sa merg la un centru de dezintoxicare,ca deacum este sigur ca ptr.mine a devenit o boala.In momentul acesta se da o lupta cu mine,sa continui sa stau la pc sau sa ma imbrac sa ies la cumparaturi ptr. ca mai tirziu ar trebui sa merg si la servici.
Ingrid amore di mama
flaviutza spune:
Aoleu,m-ati lovit in moalele capului cu subiectul asta!!
ma plimb toata ziua cu fata prin oras si nu ma pot abtine.mai o jucarie, mai o hainutza. norocul meu ca la hainutze magazinele de aici stau prost,dar recuperez cand ajung in deplasare(a se citi oras mare) odata am stat 5 ore in metro. nu stiu ce sa fac, trebuie sa ma tratez cumva. sotul meu reuseste sa fie mai econom,si nu stiu cum se face dar lucrand la carduri are acces la contul meu...si ma suna de fiecare data cand vede cum dispar sume mai mari .doar ce aud in aparat"ce-i mai luasi lu fi-ta???"
ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/
roxanaz spune:
tocmai pentru ca fac parte din aceasta categorie minunata de obsesionate...am mutat subiectul la femina ca apartine clar aici!![]()
![]()
si reafirm: DA, mi s-a intamplat de muuulte ori. si o recomand multor persoane ca terapie extraordinara anti-stress.
succes la shopping!
Roxana
caramel spune:
De cand a venit copilul in viata noastra, am devenit dependenta de raioanele pt. bebei din hipermarket-uri si de magazinele pt. copii. Cumparam orice, fara numar, colorat sa fie(haine, biberoane, canute, sampoane, creme)pur si simplu mi se lipeau de mana si le puneam in cos.
Cum sa reziste un copil, cand parintii lui nu se pot abtine sa cumpere jucarii ?
olim spune:
eu nu cheltui in fiecare zi, ca nu am timp sa ma duc la cumparaturi, dar cand ajung intr-un mol, las cateva sute de euro.De exemplu am fost duminica la reduceri si am cumparat haine doar pentru mine de 250 de euro, si toate la 50% reducere.Ce-i drept nu ma duc des, dar cand ne ducem cumparam o gramada de lucruri, ca doar de aceea sunt banii, nu sa ii tinem la banca![]()
acina spune:
O daaa, de cate ori, chiar a ajuns mama sa ne zica atunci cand iesim sa facem cumparaturi pt casa bey nu-i mai luati nimic lui Andrei ca nu are cand sa le poarte.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Porumbita spune:
eu URASC efectiv shoppingul... singurele chestii pe care le cumpar cu placere sunt cartile si cremele, da si acolo merg la sigur (adica intai caut si ma informez pe net, ma decid la un produs si pe ala il iau)
Lemoni spune:
Si eu sunt la fel moarta dupa cumparaturi , dar ce te faci cand consoarta e la fel ca tine?Oriunde intram daca avem nevoie sau nu sigur gasim ceva , ba e in sale ,ba avem nevoie(mai rar) daca nu cumpar eu ,gaseste el ceva si tot asa.De fumat si de cumparaturi nu ma pot lasa.........imi trebuie multa terapie!!!!
olim spune:
pe mine ma apuca febra cumparaturilor, mai ales in perioada de reduceri.Adica gandul ca platesc doar jumate din produs, ma face sa nu ma pot abtine.Noroc ca nu tin mult, adica daca te duci peste 2-3 saptamani nu mai gasesti nimic sa iti placa, doar ce ramane nevandut
.
Dar totul se poate trata cu ambitie.![]()