Aspirante optimiste>20 ani (30)
Raspunsuri - Pagina 3
irina_stef spune:
Buna fetelor...LA MULTI ANI,sanatate si bebei sanatosi si frumosi,va doresc la toate care ma bine-dispuneti de fiecare data cand intru pe aceasta pagina.a trecut aproape un an de zile de cand va vizitez,dar abia acum mi-am facut si eu curaj sa ma inscriu printre voi.ne dorim un bb foarte mult,si avem cam 4 luni de cand lucram(cu spor si drag),dar di pacate
,inca nici un rezultat.va pup si va salut pe toate.
Olivia26 spune:
Pai,daniela, daca in Z25 ai avut 2 teste pozitive, eu zic ca sigur esti
-uta. De femina stiu ca se mai plangeau fetele se teste fals pozitive, dar daca ai avut si barza, atunci

. E normal ca a doua liniutza sa fie mai pala avand in vedere ca esti Z 25.
Nana, 
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
bibyrox spune:
Dani 

daca ne-ai pune si pozele.. chiar ca ne-ai ferici!![]()
Bubu meu 

tu ce pazesti??? Am mari sperante pt tine luna asta!![]()
Nana
multumesc mult!!!
Iti dai seama ca eu o sa tip pe messenger si pe forum de va trezesc pe toate cand s-o intampla minunea la mine!
Parca ma vad!!!! Dar in nici un caz nu-i voi spune sotului imediat... vreau sa-i pregatesc o surpriza dragutza!
Poate faci si tu o poza la test!
Ce e cu ANCA???? Cred ca trage din greu azi.. deh.. la cat a stat acasa cred si eu!![]()
In asteptarea...fetitzei mele

Biby

olim spune:

daniela, felicitari 

biby, cum te mai simti draga mea
'
pe mine ma tot doare burta.Maine am sa o sun pe doctorita sa vad ce zice si ea![]()
o zi buna tuturor
vrmoana spune:
Fetele dar va miscati repede. In 4 ore ati ispravit un nou capitol si deja alte 2 sunt pline in cel nou. Bravo voua. 

z
bibyrox spune:
Olim
ma simt mai bine dragutza mea! Sunt cu voi aici si de-aia! Ma cam ingrijoreaza durerile tale de burta...ia vezi sa nu fi racit! Dar tu test ai mai facut? Ca parca iti venise foarte ciudat ciclul si te-a tinut si putin! Ia vezi tu! Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochishori!
Oana
pai ce sa facem si noi... trancanim toata ziua daca altceva n-avem de facut! Cel putin trancanim cu folos!![]()

Biby

Happiness_4_us spune:
Olivia,
fata!
Biby, o sa fac poza cand ajung acasa si maine o pun s ao vezi. Promit.
Nana,
4+Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
bibyrox spune:
Irina
bine ai venit in randul nostru!
Iti tinem pumnii ca visul tau sa se implineasca cat mai curand! In ce zi esti?

Biby

Olivia26 spune:
Irina_stef, bun venit pe
si sa dea DD cat mai repede sa pleci la Odisee.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
didi-anda spune:
NANA felicitari!
sa ne iei pe toate cu tine! te rugam! ![]()
IRINA bine ai venit printre noi. sper sa nu stai mult pe-aici si sa pleci repede repede la odisee 
LAURA
la multi ani!
DANIELA
eu zic ca-i
la tine in burticutza
BIBY
sper ca te simti mai bine
OANA
imi pare rau pt ziua 1, capul sus si mergi cu incredere mai departe
FETELOR, VA PUP PE TOATE

. imi cer scuze ca nu v-am pomenit pe toate, dar am citit tot si-i tare mult
am scris repede sa nu uit si pe cele pe care le-am pomenit