Ginecolog Constanta

Ginecolog Constanta | Autor: ana06

Link direct la acest mesaj

V-as ruga sa-mi recomandati si mie un medic ginecolog bun in Constanta. Va multumesc,
Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ana, aici gasesti o lista cu ginecologii din constanta, recomandati de-a lungul timpului de catre membrele forumului: Liste de medici ginecologi/obstetricieni

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cum e sarcina Ana?
Dupa ce criteriu vrei sa alegi medicul ginecolog?
Eu, la medicul meu am apreciat comunicarea fata de pacient, m-a asigurat ca vom fi impreuna la nastere, iar in urmarirea sarcinii, atat cat a fost nevoie, a actionat cum trebuie.

MAi existe mamici sau aspirante, care datorita prb de sarcina s-au indreptat spre alti medici.

Unele femei spun ca intre un medic femeie si altul barbat, barbatul este mai atent, ma grijuliu.
Un alt principiu ar fi, sa activeze in Maternitate, iar intre un medic tanar necunoscut si altul in varsta-cu renume, l-as alege pe cel tanar.
Alegerea este a ta! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Imi cer scuze ca raspund cu intarziere dar nu am mai avut timp sa intru pe net, Crixia, nu pentru mine intrebam ci pentru mama mea( avea dureri in zona abdominala),am fost intre timp la dr. Belcin si cred ca am facut o alegere buna, dupa tratamentul urmat e deja mai bine!Multumesc!

Mergi la inceput