PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici. Mi-e tare dor de voi...dar abia am timp seara sa mai stau si eu cu puiul meu si sa va citesc...de scris, asa, printre randuri.
Mamidestefan, si al meu face asa cateodata...nu stiu ce sa mai cred. A avut 2 nopti in care a dormit ca un ingre de la 22 la 6 fara sa pape si apoi a dormit iar pana la 7-8. Acum, de 2 seri, iar a luat-o razna. Acum 2 seri s-a trezit sa pape la 4, iar aseara la 1 s-a trezit urland (nu cred ca de foame ca la 22 a papat 270 ml lapte)si apoi la 4 sa pape si apoi la 7.20 de tot. Sotul meu tot zice ca viseaza urat, dar eu nu cred, pentru ca si somnul ii este cam agitat atunci cand se trezeste peste noapte.Gingia de jos mi se pare putin umflata, dar de vreo 2 luni mie tot asa mi se pare, asa ca nu stiu ce sa zic si de dinti.
Cu jobul....cum sa fie?! Deocamdata imi reintru in "forma". In 18 merg la ceva sedinta de inceput de an (si o sa fiu departe de Luca 3 zile)si atunci imi primesc si masina si poate o sa fie mai ok....Pot sa mai dau o fuga pana acasa sa-l vad.
LA MULTI ANI sarbatoritilor pe care nu am mai apucat sau nu voi mai apuca sa-i felicit. Va doresc multa sanatate si fericire. Va tzuc.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Consi

Mamidestefan uita-te in gurita lui. Daca sunt umflaturi pe gingia de jos e clar. Pregatiti-va de dinti. Noi inca ii asteptam sa iasa. Pana atunci eu sunt (la figurat).

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Consi Eu nu vad nici o umflatura ..dar poate nu ma pricep eu.
save,mihatocae Bine v-am gasit .
Trebuie sa va marturisesc ca nu mi s-a intimplat niciodata sa doarma noaptea mai mult de 4 ore legat si chiar si asa a dormit 4 ore legat doar de vreo 3 ori in aproape 5 luni de zile .
Dar la capitolul papica stam mult mai bine.Dupa cum va povesteam am inceput sa ii dau orez (milupa) de la o lingurita ..am ajuns la 7 .Desi pediatrul ne-a zis ca cerealele ingrasa ..totusi am preferat sa fac asa pe motiv ca poate ii mai linisteste putin burtica (ca avea la gaze si facea kk-uta dupa fiecare masa).Si sa stiti ca nu a crescut in greutate spectaculos ...creste in ritmul lui obisnuit.Dar oricum nu ne-am propus sa eliminam lapticul de la masa de seara ..ci doar sa ajutam putin burtica ..sa fie pregatita pentru sucul de morcovi,mere,pere..etc .
A si inca ceva orezul il papa piure..numai cu lingurita..si niciodata nu a rams nimic ..a papat tot ..si a vrut si tzitzi dupa .
Deci la capitolul asta numai de bine. mami baiatul mancacios.

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Mamidestefan si al meu tzipa cand se trezeste (asta de vreo 2 nopti) si cand il hranesc cu lingurita (asta de vreo 2 zile).
Sa fie de la dintzisori?

M-am uitat la gingiutza lui si nu pare ca vor sa iasa.

Dar stiu si eu!

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Mamidestefan vreau sa vad si eu pozele!!!!!!!

unde ma uit?

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

MamaluiDavid uite mai jos cam cum si cat ar trebui sa doarme bebeii (sursa baby center). Deci pe la 6 luni ar trebui sa doarma ziua in jur de 3 ore impartite in 2 somnuri (nap). Si a mea doarme ziua tot cate 30 min, din 2 in 2 ore. Si ar trebui sa i le mai grupez cumva.

Age Nighttime Sleep Daytime Sleep * Total Sleep
1 month 8 1/2 7 (3) 15 1/2
3 months 10 5 (3) 15
6 months 11 3 1/4 (2) 14 1/4
9 months 11 3 (2) 14
12 months 11 1/4 2 1/2 (2) 13 3/4
18 months 11 1/4 2 1/4 (1) 13 1/2
2 years 11 2 (1) 13
3 years 10 1/2 1 1/2 (1) 12
* number of naps in parentheses

Mergi la inceput

Scuze, vad ca nu se vede bine tabelul..
il gasesti aici http://www.babycenter.com/general/toddler/toddlersleep/7645.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Simona multumesc pt. tabel
Am reusit astazi ce mi-am propus,a fost chiar bine,sa vedem maine cum va fi.
Vreau sa ii scot cele de reprize de 30 min. pentru ca nu vreau sa il mai las singur pe David,pe Patricia o culc sus,dureaza aprox 10 min pana isi bea lapticul sa adoarma ,intre timp David e jos in living nesupravegheat si dupa sperietura de ieri am prins frica;desi cand a cazut eram de fata si stiu ca daca e sa se intample ceva se intampla chiar cu mine de mana dar mai bine sunt precauta.
Azi programul de somn al Patriciei a fost asa: la 10 si un pic s-a trezit,a stat treaza pana la 14.45 cand i-am culcat pe amandoi,Patricia a dormit 3 ore deci s-a trezit pe la 6 fara,acum e ora 9,ne pregatim de baita si somnul de noapte.
Eu zic ca e bine,nu pare obosita deloc,e vesela,a mancat bine...
Sa vedem daca si maine avem succes

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

MamaluiDavid, e super daca a dormit 3 ore! Cu a mea nu prea reusesc ca deocamdata chiar daca o pun la somn mai rar ea tot 30 minute doarme. Dar eu am noroc ca al meu baiat e mai mare si pot sa il las nesupravegheat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Gata,am culcat copiii
Simona ea oricum de vreo 1 luna incoace al-2-lea somn din zi il avea de aprox 2 ore jumate,de aceea am zis ca incerc sa scot reprizele de 30 de min de inainte si dupa somnul cel lung si ramanem cu un singur somn bun

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Continuarea aici

Mergi la inceput