PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 25
mamidestefan spune:
Iesim si noi putin la plimbare ...
Revenim .
Adilida si Stefan-Eduard (21august2006)
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by mihaelagrosan
Tweety sa stii ca poate asa o fi. Si tu o tii in 2 scutece? Nu se irita la fundulet?
Va pup ca plec la examen.
Am tinut-o o perioada cu 2 scutece, apoi am renuntat fiindca oricum ea isi tine permanent piciorushele ca broscuta, adica departate. Rolul celor doua scutece asta e: sa-i forteze picioarele sa stea cat mai desfacute. Si nu, nu se irita.
Multa bafta la examen!!!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
MissJJ spune:
Buna fetele intru rapid ca pana acu am scris dieta aia la confesiuni si s-a trezit printesa.
Sarilla La Multi Ani! si multi pupici de la noi!

La Multi Ani!
Naomi Patricia, Mihnea George, Christian - Ionut, Rares Andrei, Mihai, Mihai- Adrian
La Multi Ani!
Amiss-zip felicitari pt fata plimbareatza.

Mamaluidavid speram sa nu fie nimic grav pupici multi la pitic!
Mamidestefan welcome tie si piersicutzei si fata mea e tot pe 21 august! 
Gata tre sa fug ca urla patroana de foame!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Mamidestefan welcome tie si piersicutzei si fata mea e tot pe 21 august!
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Mada_mxm Multumim de primire. Stiu ca piersicutza ta e nascuta in aceeasi zi cu a mea ca in zilele dinainte sa se nasca ma uitam cu interes sa vad cine mai ramine din lista de gravidutze.Imi amintesc si acum ca eram cu ochii pe tine si pe mamanati incercind sa vad care sunt primele simptome ca sa nu ma ia prin surprindere prea tare nasterea.Nu tu contractii,nu tu dop, nimic.. asa ca pina la urma mi-am pierdut rabdarea si la sfatul medicului am luat ulei de ricin.A doua zi s-a hotarit sa vina.
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
mamidestefan spune:
Si pentru ca de multe ori sfaturile voastre mi-au fost de mare ajutor, am sa va impartasesc si eu din experienta noastra.
Citisem la un moment dat de mamici care nu sunt multumite de PAMPERS.Ei bine...ma numar si eu printre ele de citeva luni ..cind avea Stefan vreo luna jumate.Am scotocit pe net tot ce s-a putut afla despre scutece si apoi am luat piata la testat si concluzia : am ales HUGGIES SUPERFLEX.
Nu vreau sa fac pledoarie pentru acest tip de scutec doar vrea sa va dau un pont : pe piata romaneasca (bucuresti) exista 2 tipuri de huggies unul produs in Cehia si altul produs in Rusia. Cel rusesc este dezastru si se gaseste din plin in Carrefour si Auchan.
Cel din Cehia l-am gasit in Billa,Cora si Metro (aici nu am fost ..dar am aflat din sursa sigura). Diferenta vizibila dintre cele 2 e ca pe cele rusesc gasesti scrise informatii si in rusa ..pe celalalt nu .
Oricum oferta din Billa a fost foarte tentanta ..si inca mai e valabila :3 pungi de cite 66buc (nr 4) la pret de 1 mil .
Oricum chiar la punga de 66 buc pretul e comparabil cu PAMPERS dar calitatea e foarte diferita.
Si ca sa va dau doar un exemplu ..dar sa nu rideti ..ca am ajuns si sa masor cita cantitate de lichid absoarb mai multe tipuri de scutec comparativ si cum se simte dupa aceea la palpare.Sa nu mai vorbesc de culoare,design si miros .
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
oanaalex spune:
LA MULTI ANI 

pt cele 6 lunisoare
Naomi Patricia, fetita lui mamaluidavid
Mihnea George, baietelul lui Mishi
Christian Ionut, baietelul lui roxanya
Rares Andrei, baietelul lui Aysha2
LA MULTI ANI 

pt cele 5 lunisoare
Catalin, baietelul lui Tinasv
Andrei, baietelul lui chiara_2005
Vlad Gael, baietelul lui avmaria
Ana Maria, fetita lui elena24
LA MULTI ANI! Sarilla 
Noi suntem tot mai bine. Am scapat de muci dar mai tusim un pic. Ma ganndesc ca in 2-3 zile dispare cu totul raceala asta ca tare ne-a chinuit. Am uitata sa va spun ca Alex doarme cu un ursulet in brate de pe la 4 luni jumate. Cum il pun la culcare il ia in brate si se joaca cu el. De obicei adoarme cu el pe fata sau se baga cu fata in el cand doarme intr-o parte. La inceput mi-a fost frica sa nu se sufoce dar am citit ca SMS nu mai este asa periculos la varsta asta. Eu ma bucur ca are un prieten cu cine poate povesti si noaptea cand se trezeste. O sa-i fac o poza sa va arat si voua cat il iubeste.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
oanaalex spune:
Mamidestefan bun venit printre noi
.
Mamaluidavid super tortul
. Si eu am zis ca la 6 luni o sa fac tortulet dar eu nu ma am cu dulciurile asa ca ma gandesc sa-l cumpar. Ce mai, tu esti un model si o talentata
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
maryion spune:
Mamidestefan bine ai venit!
Eu nu prea mai intru pt ca Darius est un pic cam mofturos. Tipa intruna si nu papa.
Nu stiu ce are. I-am pus termometrul si avea 37 cu 6.
Oare ii ies dintisorii? Ca la gingie nu simtim nimic.
Oricum este tare mofturos.
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
maryion spune:
mamidestefan si eu tot cu Huggies sau Happy
Am avut si noi probl cu Pampers
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
ralu80 spune:
trebuie neaparat sa ne laudam...am papat la ora 18, 70 ml lapte+2 linguri cereale date cu lg si 140 ml lapte si ar mai fi vrut ca nu dadea drumul la bibe, dar i-am zis hop ca facem nani la ora 20 si tr sa mai papam...asa ceva nu prea s-a vazut la noi asa ca e mare sarbatoare, pacat ca tati nu e acasa sa petrecem cu el... azi piure de legume a fost cahh rau, mi l-a scuipat in fata si era asa bun, dar o iert.
sa ne treceti si pe noi cu 2 dintzoci, am pus degetul si se simte si al doilea la 6 luni si 10 zile...nu stiu cum e si cu dintzii astia ca nu avea gingia imflamata sau alba inainte, sau poate nu am vazut eu.
Raluca si papaciosu' Riana (2 iulie 2006)