PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mary tu care dovlecel folosesti? Ala ca dovrelacul de haloween sau ala ca un castravete cu coaja verde inchis?
Arata tare yumii papitza ce prepari tu la baby.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare mamici!!!
De 2 nopti si Luca al meu se culca la 22 si se trezeste la 6.30 -7. Se vede ca a facut 6 luni, nu? De papat, papa.Dar nu se prea omoara dupa legume. Le papa, dar asa, mai uitandu-se pe pereti.Oricum el papa la o masa cam 200 gr piure si la cealalta cam 150.Asta va zic dupa capacitatea castronului, nu ca as cantari mancarea de fiecare data.
MADA, eu folosesc ambele tipuri de dovleac.
Tweety si eu zic sa incepi sa ii dai la puiuta si alte chestii.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Multumesc tuturor pentru raspusuri! In special Miha, care isi gaseste timp si pentru noi desi munceste.
Am niste nervi mama mama! Va povestesc maine dupa ce ma linistesc.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Eu folosesc dovlecel cu coaja verde. Asa stiu ca se cheama "dovlecel". Celalalt ca de "haloween" este dovleac. Cel putin asa stiu eu.

Mihatocae, felicitari pt Luca. Al meu inca se mai culca pe la ora 1 noaptea. Se trezeste pe la 5 - 6 dimineata si apoi doarme iar pana la 10.

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Miha, Mary ms de raspuns.
Mary si eu stiam tot asa dar am zis mai bine sa intreb. Mai fur si eu ideii de meniu pt baby de la voi.
Miha felicitari ca reusiti sa dormiti asa mult. Noi dormim de la 21.30-22 pana pe la 6 dim cand papam un biberon prin somn si apoi ne trezim pe la 9.30-10 uneori chiar si pe la 8.30.
A papat astazi iar supica crema nu prea cu placere ci mai cu chiu cu vai si apoi a ras si 100 de ml de lapte si a adormit instantaneu. Speram sa se obisnuiasca cu gustul de supica, ca nu e chiar rea la gust, n-are condimente dar e buna.
La voi cum au zis copiii mama? Au zis asa simplu cuvantul sau asa intr-o insiruire? ca v-am zis ca si a mea ieri si azi a tot zis ma-ma-ma si ba-ba-ba.
Fetelor la voi cat le-a luat la bebeii sa invete sa mestece? A mea mai face asa semi miscari de mestecat cam toata ziua dar cand ii dau papa in guritza impinge cu limbutza si cam rar face miscarile alea.

Mergi la inceput

Fetelor in nr de luna februarie 2007 al revistei mother and baby au astia un articol cu o dieta de 4 zile, The Kickstart diet, care e cica buna si daca alaptezi.
Am sa intru la confesiuni sa o scriu pt cine e interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Miha, Mary ms de raspuns.
Mary si eu stiam tot asa dar am zis mai bine sa intreb. Mai fur si eu ideii de meniu pt baby de la voi.
Miha felicitari ca reusiti sa dormiti asa mult. Noi dormim de la 21.30-22 pana pe la 6 dim cand papam un biberon prin somn si apoi ne trezim pe la 9.30-10 uneori chiar si pe la 8.30.
A papat astazi iar supica crema nu prea cu placere ci mai cu chiu cu vai si apoi a ras si 100 de ml de lapte si a adormit instantaneu. Speram sa se obisnuiasca cu gustul de supica, ca nu e chiar rea la gust, n-are condimente dar e buna.
La voi cum au zis copiii mama? Au zis asa simplu cuvantul sau asa intr-o insiruire? ca v-am zis ca si a mea ieri si azi a tot zis ma-ma-ma si ba-ba-ba.
Fetelor la voi cat le-a luat la bebeii sa invete sa mestece? A mea mai face asa semi miscari de mestecat cam toata ziua dar cand ii dau papa in guritza impinge cu limbutza si cam rar face miscarile alea.

Eu l-am lasat de revelion pe Mihaita la mama pentru 6 zile si n-a mai papat cu lingurita. Acum a trebuit sa o iau de la cap...cu ceva nervi si uite ca in intr-o saptamana deja mananca jumatate de ceasca de cafea de fructe cu biscuite dimineata si de piure de legume la pranz (plus supa din bibe). Nu mai stia sa mestece, asa ca l-am lasat sa bage si degetele toate in gura pe langa lingurita, chiar daca se umple peste tot de papa, dar macar asa a invatat ca trebuie sa inghita. Si acum deschide gura cand vede lingurita si ii place. Asa ca nu te speria, invata repede...daca zici ca mesteca la jucarii...lasa-l sa mestece si lingurita ca pe o jucarie in timpul de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

mada_mxm - poate mai trebuie sa astepti putin. Cica diversificarea trebuie inceputa cu semisolide cand el nu mai da cu limbuta afara. Al meu pe la 5 luni a inceput sa nu mai faca asa.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

TWEETY,si eu cred ca se lasa cu diversificare,SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!

BYSKO,MADYN uitati aici de la noisa va mai treaca dorul de puiuti

MIHATOCAE, pentru puiutul cuminte si mancacios (am ras cu lacrimi impreuna cu fiul cel mare,de rasul lui Luca ,mancel mama pe el)

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by save

TWEETY,si eu cred ca se lasa cu diversificare,SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput