PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Consi spune:
6 luni
LEILA
ELENA
ANDREI
5 luni
TIMEEA ANDREEA
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
cornelia_laura spune:
Am facut si eu un test si e clar negativ. Asa ca astept si eu musafirii.
mamaluidavid, cred ca am scapat de data asta. Dar sa sti ca eu mereu stau stresata din cauza asta si nici pastile nu vreau sa iau.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
Tweety7 spune:
'Neatza la gagici!
Ce fac ? Noi suntem relativ bine. Cred ca nu se mai satura fiica-mea doar cu san. A inceput sa manance des, 1h-1,5h-2h. Zicea cineva mai demult ca o mama simte cand soseste momentul diversificarii. A avut dreptate. Si eu simt acum ca trebuie actionat. As fi vrut sa o diversific la 6 luni, dar nici la 5 nu-i rau. Voi ce credeti legat de simptome? Am dreptate?
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara
mamaluidavid spune:
tweety eu chiar daca nu mai alaptam am simtit cand sa incep diversificarea.Felicitari ca ai reusit sa alaptezi pana acum,cat imi lipsesc momentele unice cand ii dadeam sa suga .
Cornelia ma bucur pt. tine.Si eu stau stresata ,e vina mea ca mereu aman sa merg la doctor,nici eu pastile nu vreau,trebuie sa gasesc un doctor care sa imi puna sterilet,al meu nu vrea,singura solutie propusa a fost vasectomie . Masaaki s-a albit la fata cand a auzit.
Acum ma tot gandesc de ce imi intarzie,deja am avut 3 menstre,normale si foarte regulate,sa nu isi fi revenit inca organismul dupa nastere
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
SimonaU spune:
Vad ca in general va merge bine cu diversificarea. Noi nu o ducem prea bine cu asta. Am inceput sa ii dau si eu Marei putine cereale, dar s-a racit Rares, de la el a luat si Mara si a trebuit sa ii dau diverse siropuri. Asa ca acum se fereste de orice ii intra in gurita in afara de san...dar nici din ala nu manca bine caci probabil o deranjeaza gingia..Asa ca saptamana asta chiar a scazut 30 grame in greutate.
Ce mai fac restul nemancacioaselor?
maryion spune:
Buna dimineata! Noi abia ne-am trezit, adica de pe la 9 jumate eu si pe la 10 fara un sfert bebe.
Am si servit micul dejun:
Meniu cu banana si branza calcica
Dariana sa te uiti la poze pt ca aici am fotografiat si cata branzica imi iese din 250 ml lapte si 2 pastile calciu lactic.
Aici este albumul cu papica:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383791314
pt cele 6 lunisoare
Leila, fetita lui Galushca
Andrei, baietelul lui M_floruta
Elena, fetita lui Leistra
pt cele 5 lunisoare
Timeea Andreea, fetita lui acvi
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389
Pozici mai noi:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
save spune:
Buna dimineata mamicilor
LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR DE ASTAZI
noi de ieri am inceput sa mancam branzica ,ieri a fost buna ,astazi nu a mai fost asa de buna (tot am mancat 3 lingurite este un progres)
fetelor care le dati iaurt de casa ,il mananca asa sau il amestecati cu fructe??????(scuze daca ati mai zis cum faceti ,eu nu am reusit sa citesc chiar tot)
CONSI sunt din 21.10.1969
SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
tweety eu chiar daca nu mai alaptam am simtit cand sa incep diversificarea.Felicitari ca ai reusit sa alaptezi pana acum,cat imi lipsesc momentele unice cand ii dadeam sa suga .
Multumesc pentru felicitari si raspuns!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara
adelapop spune:
andreea 25 multumesc pentru detaliisi incurajari
acum sunt linistita pt ca am vorbit cu pediatra si mi-a zis sa renunt deocamdata la fructe si sa invatam sa papam bine cerealele si supa
cerealele le papa bine asa ca mai ramane supa de papat bine si apoi trecem la faza cu fructele
acum chiar sunt linistita mi-era frica ca se anemiaza de tot uuuuff
scumpei Bianca Maria
ani_nutu spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti, sa nu le supere pe mamici!!!
Ieri am papat si noi, in sfarsit, piure de legume cu lingurita cam 1/2 de ceasca de cafea(adica mult), asta fiindca l-am lasat sa-si bage si amandoua mainile in gura in timp ce papa. Ce daca ne facem ca purcelusul, important e sa papam. Si de fericire ieri am stat afara 2 ore 1/2.
Deja am inceput sa papam dimineata si branzica amestecata cu fructe si cu biscuite.
Iar azi de dimineata s-a intors in pat pe o parte pana a ajuns pe burta cu o mana in gura, bineinteles...si inapoi pe spate.
Acum ma duc sa fac supica...sa fie gata pana la ora 14.00 si dup-aia AFARA....ca e cald si frumos.
Mihaita are 4 luni, 3 sapt. si 6 zile
MAINE FACEM 5 luni!!!! Cat de mari am crescut!!!