Fetelor, sau daca mai exista vreun medic pe site care-si poate da cu parerea... I-am facut o hemoleucograma Clarei mele (6 luni)...
Iata rezultatele (pina dau de medic diseara mor, deja am singele inghetat in mine... au iesit multe rezultate aiurea rau...)
Hemoglobina 10.8 (valori normale 11.0-15.0)
Hematocrit 33.4 (valori normale 39.0-45.0)
HEM 26.8 (valori normale 28.0-38.0)
VEM 78.5 (valori normale 80.0-10)
CHEM 28.5 (Valori normale 32.0-36.0)
Neutrofile segm. 46 (valori normale 54-62)
Eozinofile 0 (valori normale 1-3)
Limfocite 46 (valori normale 23-33)
Morfologie eritrocitara --- microcitoza cu hipocromie
Ce se intimpla ??
Ceea ce stiu este ca Eozinofile- semnifica daca exista parazit sau nu.Asa ca banuiesc ca nu are nici giardia nici alt tip de parazit.
Hemoglobina- anemie sau nu- fiica mea avea aceleasi valori ale hemoglobinei( dar avea 2 ani si 1/2) si medicul ne-a recomandat Fier.
Imi pare rau, dar nu stiu ce inseamna celelalte
Nu mi se par mult modificate valorile. Ceea ce stiu este ca la analiza asta conteaza enorm ce si cu cat timp inainte a papat bebe. Dar valorile sunt foarte apropiate de limitele normale, nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme.E posibil sa ti se recomande un supliment de fier. Stai linistita.
Va multumesc mult... Acum am reusit printr-o minune sa dau si de medic si el mi-a zis sa stau linistita ca pentru 6 luni e normal, o sa-i dea Fier... problema este ca ea inca este alaptata si nici in ruptul capului nu vrea sa pape mincarica ! Da' cu ce n-am incercat... a fost o vreme cind imi papa bine niste cereale cu mar de la Humana (marul adevarat mi-l scuipa cit colo, ca si banana de altfel)... acum, nici supica, nici crema de legume... n-am incercat inca cu carnitza...