FIV 97

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sheri haioaso si glumeato ce mai faci ???Nu inteleg, ai renuntat sa mai mergi la T la "gaurit"??Incerci FIV cu Marinescovici ( sa te citez )???O lasi pe Oana singurica?Apropos ce stii de ea ca nu a dat nici un semn in noul an,o fi ramas prin Barcelona ca sangria e taaaare buna si de toate uiti cand o bei ( stiu eu ca in Mallorca am petrecut vreo 2 saptamani vara trecuta...luna de miere...eh...ce vremuri!!!)

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Sheritra esti criminala! de fiecare data cand citesc ce scrii rad cu mare pofta si reusesti sa ma scoti din starea de depresie indiferent cat e ea de grava
Si eu merg la Marinescovici vineri sa-mi vada productia de "outze". Poate ne zarim din intamplare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

KITTA scumpo nu fi suparata am citit despre fete care au reusit cu un singur embrion,trebuie sa fim optimiste,cred ca si starea de spirit conteaza foarte mult.Stai linistita si nu te mai stresa fa o plimbare ,uita-te la un film(o comedie).Asta cred ca o sa fac eu de joi...Apropo sunt si eu in grafic joi cred ca voi incepe stimularea mi-a venit azi dimineata ce fericita sunt....

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

madalina28, incerc sa te pregatesc spunandu-ti ca in timpul tratamentului, menstruatia dureaza ceva mai mult si nu o sa incepi stimularea atata timp cat mai este vreo picatura de "rus". Nu te impacienta nici daca dureaza o saptamana.... La mine asa a fost.

Edit: Editez sa va spun ca am fost azi la echo, am avut intalnire cu , este doar unul. Pentru valoarea pe care am avut-o la betaHCG ne asteptam la 2 bebelusi dar data fiind situatia, ne-am hotarat sa-i facem pe rand. Il facem pe asta mic apoi mai punem cativa embrionasi la caldurica.
Pupici fetelor care sunt in cursul tratamentului, sa aveti producite buna.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Sa fie un capitol norocos cu cat mai multe reusite!
Kitta mergi mai departe cu tratamentul si ai incredere in sansa ta! nu te mai opri din tratament de data asta. 2-3 embrioni buni daca obtii ai sanse sa reusesti, in final nu trebuie decat unul bun care sa se prinda! Eu iti doresc bafta multa si nu te descuraja. La prima eco si eu aveam putini foliculi dar am inceput sa iau 3-4 maca pe zi si productia a crescut. Dar oricum in final au ramas doar 4 embrioni relativ buni, in sensul ca doi erau fragmentati bine de tot si doi mai de doamne ajuta. Si s-au prins totusi. Conteaza foarte mult si endometrul si embriologul. Eu pe perioada stimularii am mancat foarte multe proteine pentru cresterea calitatii ovocitelor. Mananca si tu carne de curcan zilnic daca poti- are cele mai multe proteine.

Bafta tuturor fetelor care au inceput o noua cursa sau sunt in pregatiri!

lachi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

dana p. - te rog sa ma treci si pe mine in listuta. Sunt in curs de a face FIV la Giulesti. Merci mult.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
va citesc si mai si scriu. nu doresc sa ajung la FIV,
dar daca asa trebuie, voi ajunge. citeam ca luati maca+stimulare.
se poate? unele fete ziceau sa intrerupi maca daca faci stimulare...
acum, mie mi-a facut f bine maca, credeti ca as putea sa iau chiar daca am luat ova-mit?
lachi felicitari.
liana iti tinem pumnii!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kitta nu te mai supara, mergi inainte si asculta de fete( cu macca). Romaniaau a reusit cu un singur embrion si are un baietel parca, asa ca totul e posibil, fii optimista pana la final.
Andreea (aniast) ti-a mai dat ceva tratament , vitamine si alte alea? Cand mai mergi la echo?
Lachi cumintica sau nu prea?
Adhnana cu cine faci FIV la Giulesti?
Liana speram sa vii cu ceva "ungurasi".
Madalina bafta in continuare.
Eu deocamdata cu susutinere pt toata lumea si cu planuri de viitor.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kitta, imi pare tare rau ca nu e ceea ce sperai. Inca nu e tarziu. Stiu ca vroiai mai multi foliculi. Sunt fete care au reusit cu un singur embrion. Poti si tu. Nu uita ca ai pornit la drum cu gandul ca vei face un si nu cu gandul ca vei face foliculi. Inca mai poti. Ai foliculi ca sa obtii chiar si 2 .

pusii spune-i Lianei ca o pupam si pe ea si ii tinem pumnii.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

La multi ani celor care si-au sarbatorit ieri ziua onomastica!
Kitta iti inteleg dezamagirea, dar nu iti pierde speranta. Eu am intrat in punctie stiind ca am doi foliculi din care poate iesi ceva si doi mai mici care, la ultimul eco, nu puteau fi luati in caclcul, si totusi, la punctie s-au recoltat 4 ovocite: unul din foliculii mari era chist, celalalt mare avea doua ovocite si cei doi mici crescusera si s-a recoltat cate un ovocit din fiecare. Deci am avut 4 ovocite care s-au fecundat toate, trei embrioni s-au dezvoltat si mi-au fost tranferati la ET si acum am doi puiuti a caror inimioare sper sa le vad maine la eco. Asa ca, nu dispera!
Bafta multa celor care sunt in focuri!

Teodora
7+
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput