Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
nicolstoy spune:
Salutam si noi pe toata lumea.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Avem aici cateva poze din seara Anului Nou.
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu
[center]
Gigi25 spune:
Eloise, Debridatul e singurul pe care nu l-am incercat. Pe de alta parte, de 3 saptamani n-am mai dat niciun medicament, am folosit doar ceaiuri. Deja e la a doua masa de greva. Dupa 4 ore a plans de foame si a mancat 40 ml printre urlete. Acum a adormit.
Am mai folosit ca anticolici: sare calda pe burtica, Led Zeppelin, Nina Simone, si Pepsi si narghilea pt. mami.
RO ANA spune:
Ufff nu mai pot .......Am fost in parc si 2.5 ore am mers incontinuu ca al meu bebic cum ma opream cum incepea sa se foiasca.La fel face si in masina cand oprim la semafor, vrea tot timpul sa schimbe peisajul.Asa ca ma dor picioarele ingrozitor, dar poate mai scap de kg.
Mamica de bebe Andrei
pufymic spune:
Andra nu e nici o graba cu bucuriile!
Nicol sunt foarte reusiti baietii tai!Frumosi foc!Ai cu ce te mandri!
Marina si pe voi v-am admirat....3 surori!Foarte frumoase sunteti toate 3
Avem si noi cateva www.pufymic.info/thumbnails.php?album=5" target="_blank">POZE mai noi...de fapt de anul asta sunt toate.
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
nicolstoy spune:
Pufy nici cu ai tai nu imi e rusine...Sa speram ca se vor intelege asa bine si peste cativa ani, ca altfel ne luam campii...noi...
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu
gracie spune:
quote:Bine ai revenit!
Originally posted by andreea_stancescu
salutare gaska
eu nu am mai scris de ceva vreme din lipsa de chef. va salut pe toate si sa ne creasca bebeii mari. Nicole a mea e racita cobza, ii adun mucisorii cu aspiratorul, tuseste si o strig tutungel si sper sa se faca cat mai repede bine. Daca au mai fost si bebeii vostri poate imi puteti spune in cate zile incep sa se vada rezultatele tratamentului???
Am gasit o pagina undde va puteti face gratis site pentru bebelusi si e si foarte simplu. Va trimit pagina http://www.totsites.com/
Intre timp ne puteti vedea si pe noi la http://www.totsites.com/tot/babyalexia
Pupici
Sper ca iti mai aduci aminte de mine, am nascut in aceeasi zi, la acelasi spital...eram tare morocanoasa ca nu am lapte si tu imi tot recomandai pompita!!!
Ma bucur ca esti printre noi, sa-ti traiasca bebelusa, ca ieri a implinit 4 luni! Tare mult iti seamana!
Pupici
Mami de Grace
Vauva spune:
Buna!
Adameasca incearca si Weleda cu Zn pt funduletul Ilincai!Da doctoru ce a zis ca e?
Mexxa pentru inceput incearca sa ii dai cate o singura leguma, pana se obisnuieste cu ea, asta ca sa vezi ca nu face alergie. Eu asa am facut. Am inceput cu cartof si dupa 5 zile am inceput sa il combin cu morcov, apoi cu conopida si acum cu broccoli. I-am mai dat si conopida goala sau morcov gol.
Fetelor imi spuneti si mie de ce trebuie sa mai pape bebeii mar cu biscuite, ca eu ma gandesc ca in conditiile in care sunt atatea cereale pe piata nu mai e nevoie sau au ceva deosebit fata de cereale?
Nicol, CucuOancea, Pufy admirat niste fratiori si surioare frumosi (frumoase) foc!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
pufymic spune:
Vauva eu nu i-am dat nici lui Alesio biscuiti decat din an in pasti....de ce?Fiindca cerealele mi s-au parut mai potrivite, mai complexe, fara gluten(cele de inceput), si-atunci de ce sa bag fainos sec, fara vreun aport nutritiv important(asa cum zic eu de biscuiti) in copil?
Andreea_stancescu bine ai revenit!Ti-am admirat frumusetea mica!
Nicol eu sper ca vor fi la fel de iubitori unul cu altul si cand vor fi mari....dar nu exclud bataile din meniu...(ca si eu m-am batut cu frate-meu de numa'...)
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Vauva spune:
Pai asa ma gandeam si eu Pufy mai ales ca am vazut ca in RO se gasesc destul de greu fara gluten. Mie aici nu mi-a recomandat asa ceva. Mersi de raspuns Sa stii ca am impresia ca bebe mic (Nicolas) seamana un pic si cu tine!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
tanima_i2002 spune:
Noi la capitolul colici stam binisor, rar mai plange, dar nu am tinut dieta niciodata desi mananca numai san. Si Rares are scaune moi cu mucus si bobite. Cand e verde cica are colici.
Ptr iritatii (desi noi nu am avut niciodata probleme) crema cu galbenele si propolis e sfanta. Nu lipseste de la nici un schimbat de scutec. Eu nu folosesc servetele decat rar cand ma grabesc, in rest spalat la ghiuveta cu apa si sapun.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez