Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
Alinache spune:
aaah, am uitat, deja gangurim !
cum pot sa pun un filmuletz aici, stie cineva?
Alina & Serena (18.10.06)
amarantina spune:
Fi-miu a cugetat astfel: "Kurul meu e lipit de fund, si fundul e lipit de popou!" M-am stricat de ras.
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Fi-miu a cugetat astfel: "Kurul meu e lipit de fund, si fundul e lipit de popou!" M-am stricat de ras.
Il declar campion la poante!!! Il bate de departe pe Luk.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
lilina spune:
Gagici, La multi ani ! pe 2007
sa aveti un an bun, cu multa sanatate si sa va bucurati de bucuriile voastre
Noi am tinut-o numai in petreceri si in vizite, dar de azi sotul a inceput serviciul si acum o sa stau mai mult pe acasa.
La noi luna decembrie este super plina - la 2 zile cate o zi de nastere, implicit o petrecere....financiar suntem terminati :(
Nu mai zic ca pe 26 decembrie a fost si ziua mea de nastere, deci...
La multi ani si bucuriilor care au mai implinit o luna....
Amarantina, interesant cuget :)
Putzuruca, si Vlad al meu mai plange in somn, probabil de la colici sau viseaza urat
cel putin azi-noapte s-a trezis plangand de nu-stiu-cate-ori si l-am luat in pat langa mine, ca imi era mila de el
RO-Ana, eu i-am luat lui bebe un scaun Cam Futura, cu mai multe pozitii ale spatarului si pe inaltime (a costat 3 mil.) O prietena de-a mea a luat un Chicco pe role care se intinde perfect la orizontala si bebele ei doarme ziua numai in acest scaun. Dar asta costa vreo 6 mil.
Eloise, super tare faza cu schimbatul melodiilor..Un bebelush se legana...
chiar mi-ai placut
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
lilina spune:
Am uitat ceva important
maine mergem la doctor sa-i i-a lui bebe Vlad sange din vena pt.a depista daca are lysteria
mi-e groaza cand ma gandesc la ce ma asteapta
sper din tot sufletul sa iasa negativ
in rest, bebe e foarte bine
gangureste de mi-a facut capul calendar
iar cand il gadil, rade in hohote
este atat de dragut si de haios, sunt topita
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
putzuruca spune:
Am vazut poze cu bebei adorabili si SuperBucurosi: Pufishorii, dulci rau ca de obicei, Teo si Iustin care sunt unul mai frumos ca celalalt, Alex si Vladutz, doua bomboane de baietei, Alexia, bebelusha sandwich.
Ralu, dar...aveti ceva idei , Alexia nu se va plictisi niciodata cu voi. Super dulce, mi-a placut, doar ca sandwiciul mergea mai bine cu frisca decat cu paine
Pufy si Alexxia, va multumesc pentru raspunsuri.
Pufy, imi cer scuze ca te-am omis din listuta de sarbatoriti ieri. La multi ani!!!sanatosi alaturi de Pufishori,sot si sa fiti fericiti in casuta voastra noua.
Amarantina, super cugetare...e de notat.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
scumpik_lui spune:
Buna seara si LA MULTI ANI!!! Va urez si eu cu intarziere un An Nou fericit, cu multe realzari si mult mai bun decat cel care a trecut.
Noi am fost foarte ocupati sarbatorile astea si nu am mai reusit sa intram pe forum, iar de 2 zile Luca plange mai continuu si nu stiu ce are. Medicul nu i-a gasit nik ca am fost la control si am facut si vaccinul de 2 luni, dar cu intarziere de o sapt.
Se poate sa-i creasca dintisorii la aproape 3 luni? Ca doar asta a mai ramas de banuit. Si spun asta pt ca am observat ca gingia de jos s-a cam inalbit si e putin umflata, si are putin forma a 2 dintisori. Iar Luca sta tot timpul cu 2 degetele in gurita si le roade, nu le suge plus ca plange si nici in brate nu se linisteste.
Oare asa repede sa creasca dintii?
Astept raspunsde la voi, iar maine daca am cum intru sa pun poze de la botez.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
alexxia spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Bine ca a lamurit omu' problema, s-o anunt si eu pe Ruty cum sta treaba in acea zona ca si ea are oaresce nelamuriri.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
scumpik_lui spune:
Am uitat sa va anunt ca avem poze de sarbatori
Noapte buna tuturor!
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
tanima_i2002 spune:
E posibil sa imi apara hemoroizi acum? Ma doare rau in.... Si parca sangereaza ceva acolo. Eu nu stiu cam cum ar trebui sa arate dar parca e ceva ceva. Si sunt muuuulte vene pe acolo pe care nu le-am mai vazut. Cu ce sa dau? Din ce cauza apar? Constipata am fost de cand ma stiu dar acum nu mai sunt asa de rau, decat rar, fata de alte vremuri cu 1 data la 7-10 zile. Deci e mai bine dar mai rau (ca ii facui acum).
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez